Бисер Миланов-Петното арестуван зрелищно (снимки)

Спецполицаи показано задържаха пред парламента известния от контрапротестите Бисер Миланов-Петното за хулигански действия. Искането е от главния прокурор.

Обратно в новината

Коментари - Бисер Миланов-Петното арестуван зрелищно (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чекаме Орешарски да осветли и останалите престъпници,като ги покани на среща.

Абе тоя "лайното" , извинявам се "петното" го гледах по телевизията голем боксьор , голема работа. Заобиколили го неколко дебели гаменчета и си повервал. Като глеадам на снимките един от тия бабаитчета не ми изглежда много мъжествен като са ги налазили качулките. Къде са им мускулите и заплахите се чуда. Доколкото знам качулките ич не си поплюват От това дето са ми разказвали тия направо им се е разминало. Явно тия келешчета са бабаитчета на маса и когато требва да се праят ан мъже на некой журналист 40 кг, оттам нататък са като чувал с лайна като доидат тия дето поплескват по дупето с палките.

Чудите се как да го обвините Бисер-дайте тогава да видим колко убийци са на свобода, колко малтретирали деца, крадили, докарали ни до просия.Дайте на Бисер свобода да видим как мисли за свободите на хората, за децата. От къде я изровихте тази от градинката, някоя увяхнала, склеротизирала пенсионерла купихте! А журналистката защо лъже-тя се тика, принуждава го, той я помоли нещо и тя не спря-тя е по-човек ли? Оставте го -грях нямате.

абе мойто момче, вие в това движение имате ли завършен 8ми клас? Вашия лидер се държи невъздържано, невъзпитано...откровенно просташки. Като чета коментарите на защитаващия го тук...ми то едвам се чете бе. Толкова правописни грешки в едно изречение са подходящи за някой второкласник, а не за хора, които искат да ни "оправят" свободата. Очевадно е за всички, че ти си единствения защитник на това леке...лесно си проследим по грешките :D

Журналиската го тика а той и се моли. Е па като глеадам как се прай на боксьорче във въздуха големо молене ми се вижда. Ако това са му молбите чудно ми е каква му е религията - вероятно AK47. Абе тоя да земат да му се извинят и да го пуснат и некой лев да му дадат за компенсация. Жал ми е за горкото петно. Абе вие олигофрени ли сте или да. Има един "Болен Сидеров" дето като ти удари шамар после вика с цяло гърло да му се извиниш че го боли ръката, та тоя номер две. Айде всички на хапчета и на топло. Не стига 200 олигофрена в парламента а и още квартални лайна да се въдят нема нужда. И тва говедо и той политик се бара. Той за портиер нема мозък че ще забрави дали е затровил вратата. Ама кво се чуда след като Бат Сали е у парламента значи всеки става.

много първосигнално и агресивно петно, което може да бъде отстранено единствено с "пране" на висок градус

И всички вие ,които плювате срещу Бисер защо вместо да набеждавате и обвинявате не си отворите очите да видите в каква даржава живеете и докато има такива като вас все ще си е такава мизерия и оправия няма да има!аз напално ги подкрепям ,защото не искам да живея като роб в собствената си даржава!

писал някакъв- 'лайно" да го наричали, кой си ти бе охлюв страхлив дето само си живял като роб и това ти харесва-други хвърляха яйца по президентството и нищо, викаха, псуваха-защо Бисер да е хулиганин и защо се спекулира с миналото му-кой от вас е безпогрешен-кардохте кой от където може. Вилите ви направени според местата от където сте крадили, къщите ви-с недекларирани доходи-той има една чест и вие не го преживявате, че е силен

само да ви уведомя мили хорица ,че Бисер няма нищо общо с пумияра Бареков,но явно доста хора не са запознати с това!!!!!Първо разберете за какво се борят Бисер Миланов и "компания" и след това коментираите че явно сте доста заблудени !!!

Защо не ви съди Бисер, за нарицателното "петно", защо другите стачкуващи-виждат се при ареста, които обиждат и псуват не са задържани за хулиганство, защо се преиначават факти-какво като е на гости-той договор за наем има ли с тази жена, а тя как е заминала за чужбина-защото той я е пратил ли-не можела да се върне :) :) Оставете човека, бе! Журналистката притискал-нали тя е отишла у където е отседнал, да не е отишъл той в дома й. А тези дето срещу тях се насаждала омраза защо тогава не се сетиха, а сега-така е удобно на някого, за щото се чудят за какво да го набедят.

Защо не ви съди Бисер, за нарицателното "петно", защо другите стачкуващи-виждат се при ареста, които обиждат и псуват не са задържани за хулиганство, защо се преиначават факти-какво като е на гости-той договор за наем има ли с тази жена, а тя как е заминала за чужбина-защото той я е пратил ли-не можела да се върне :) :) Оставете човека, бе! Журналистката притискал-нали тя е отишла у където е отседнал, да не е отишъл той в дома й. А тези дето срещу тях се насаждала омраза защо тогава не се сетиха, а сега-така е удобно на някого, за щото се чудят за какво да го набедят.

' авангарда на гея -- петното и мая - моралните близнаци лицата на мандата да не забравяме и бившият зам.-председател на НС Христо Бисеров (ДПС) (от върхушката на мандата) го разследва цял свят като финансов измамник

Най-после полицията да направи нещо, което да приветствам! От колко месеца пиша за платените протести, като имам предвид точно такива петна и лекета, ама не: млади и интелигентни били. Това са хората, на които плащат за протестите. Пък някакви студентчета ходят да им се връзват на акъла и се пъчат, че не са платени. Ами точно те не са платени, но са безочливо употребени, както разни надъхани пенионери, бабички реститутки и тук-там безхаберна интелигенция.

Такива като Петното, Борисов и Цветанов са от един сой! Нямат работа на свобода!

И кво ... Поредния волен борец за правда,ама явно е конкурент на сидера лидера или тренират за сидера ???

дпс , чрез бсп и цацаров се напънаха да свършат някаква работа и да го арестуват този идиот защото инак имаше голяма вероятност това да отпуши народното недоволство срещу узурпаторите дпс

Да бяха му счупили главата и ае под моста на Бакърена.

Е-е, много се изложихте, бе, тролове герберски! Братята не изчезнаха ли по времето на ГЕРБ, Маргините не ги ли оправдаха пак по същото време? Петнистия не е ли останал с тия 7 висящи дела по времето, когато Цветанов бореше престъпността и мафията?

Е-е, много се изложихте, бе, тролове герберски! Братята не изчезнаха ли по времето на ГЕРБ, Маргините не ги ли оправдаха пак по същото време? Петнистия не е ли останал с тия 7 висящи дела по времето, когато Цветанов бореше престъпността и мафията?

БСП много ми паднаха в очите щом разчитат на Волен,Петното(Бареков). Преди бяха Маргините и Галеви ,но поне бяха хора с финес и класа ...а тия са обикновени утайки.Много се излагат нещо столетниците...

Кой ли не употреби Петното?

Ако Бареков стане Премиер,навярно Петното ще оглави ДАНС?

Това леке е човек на Бареков, който пък е човек на Мустака, който пък държи както правителството, така и Трицонов. Прибраха го от кумова срама, но ще го пуснат утре и свиквайте такива боклуци да стават все по-нагли, защото вървят в комплект с комунистите, които си избрахте да ви управляват на 12.май миналата година ;)

Е кво толкова... Бареков прати бусовете на море от любов на Петното.

Този кубински сериал сме го гледали.Много е постничък!Нали трябва да се замажат очите на хората?

Това са подкрепата на сегашното правителство. Долу БСП. Само АБВ

Този Бисер е неприятен тип и доста нагъл, обаче да го приберат за блъскане на микрофон и заплаха, не го разбирам... Тогава какво да кажем за протестиращите - блъскащи и дърпащи полицаи, хвърлящи павета и камъни по депутати и полицаи?!?!

Абе и мен ми се струва че за нищо са го прибрали. Бутал микрофон - голяма работа. Заканвал се за убиство - е кой не се заканва. Мета цигари по журналисти - е па тя е застанала пред него , как да не я уцели. Направо да си го пуснат и да му се извинят писменно и за компенсация той и мутрите му всичките да ги направят депутатчета.

Като ви казвахме, че този е провокатор на контрапротеста и е там за да прави простотии и да принизи инициативата на граждани от центъра на София, вие не! Е Бареков ви го разкри директно от първо лице! Платен провокатор и агент на Б.Б. ГЕРБ с демагогски провокации няма да сполучиш!

Ти от къде разбра че е човек на Б.Б. На Бареков много не може да му се вярва имайки предвид изказванията му които биват опровергани /което на прост език се казват ЛЪЖИ /

Като Бараков ти каже "добро утро - огледай се дали не се е мръкнало

Такива боклуци са за бой и затвор!Заплашват и се правят на интересни,ама не са!По-добре да му казват Бисер Миланов-Лайното,защото той и неговите хора са такива!

Щом половин година има протести срещу Орешарски значи има голям проблем с властта и ако това продължи още,няма как да имаме нормална държава!

ЗА СЪЖАЛЕНИЕ В БЪЛГАРИЯ ОТ ДОСТА ГОДИНИ СЕ СПЕКУЛИРА ОТ ПОЛИТИЦИ С ГРАЖДАНИ,РАЗИГРАВАТ СЕ ЦИРКОВИ ИЗПЪЛНЕНИЯ,ПОСТАНОВКИ,ПОКАЗНИ АРЕСТИ ПО УЛИЦИ И ПЛОЩАДИ,ДЕМОНСТРИРАЙКИ ВЛАСТ НА СИЛОВИТЕ СТРУКТУРИ-ПЪЛНА ТРАГИКОМЕДИЯ.ТО НЕ БКП,БСП,НДСВ,А СЕГА И АБВ-ПРОСТО ПИПАЛАТА НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ СЕ РАЗРАСТВАТ И ЕДИН ГУБИ САМО ОБИКНОВЕНИЯТ БЪЛГАРИН!!!СРАМОТА И ЛИПСА НА СВЯН ОТ СТРАНА НА ПОЛИТИЦИТЕ!

ТОТАЛНА ПОЛИЦЕЙЩИНА И НЕУВАЖЕНИЕ НА ГРАЖДАНИТЕ ОТ 1944 ДО ДНЕС!!!

Защо толкова късно го арестувахте??????????

Боклука трябва да се изхвърли.

ТОЯ ТЪП ЦЪРВУЛ БЕШЕ МНОГО ОТВОРЕН ВЧЕРА! ДНЕС ВЕЧЕ Е НА КОЛЕНЕ! НЕ! НИКАК НЕ Е ЛЕСНО ДА СИ ТЪП КАТО ЦЪРВУЛ и ДА НЕ МОЖЕШ ДА ПРЕДВИДИШ, КАКВИ ЩЕ СА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ДЕЙСТВИЯТА ТИ!

БРАВО ЦАЦАРОВ! ВЪПРЕКИ КРИТИЧНОТО МИ МНЕНИЕ ОТНОСНО ЦАЦАРОВ, НЕ МОГА ДА НЕ ПОЗДРАВЯ ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР ЗА БЪРЗИТЕ МУ ДЕЙСТВИЯ! ОЩЕ ВЕДНЪЖ БРАВО ЦАЦАРОВ! АКО ПРОДЪЛЖИШ В СЪЩИЯ ДУХ, МОЖЕ И ДА СИ ПРОМЕНЯ МНЕНИЕТО ЗА ТЕБЕ!

Тая гнида пак ли взе да се разява из пространството!

Това са постановки! Бареков да не би толкова да е силен в държавата, че да освободи Петното. Това може да направи само Борисов, щото в полицията работят още негови хора.

Искаш да кажеш Пеевски май.Че нали тоз е от неговите?

Ами хората пускат жалби в полицията и прокуратурата, ама те решават да предприемат нещо ЧАК СЛЕД КАТО се намесят журналисти и нещата се покажат по телевизията. Питам Цацаров: защо прокуратурата не е направила нищо по тези жалби толкова време.

Другото: сега му създават ИМИДЖ на този Миланов. Медиите се занимават с него, полицията го арестува, той се прав и на преследван и т.н. Така ще го направят известна личност и герой... Готвят го за кариера май. А в същност трябва да лежи в затвора и никой да не е чувал за него.

А скоро и Шопара. Айде на контра-филето!

8901

А така лекето където му е мястото.А дудука нека си дудука на воля.Скоро и той там ще иде.

Ами браво на Цацаров! И искам да кажа, че такива петна като споменатото има и в много футболни агитки! Да се направи проверка. Всички те са пазени от хора в държавата!

Крайно време е Цацаров да се самосезира и да арестуват повечко перстъпници, които се подвизават из София, уж да протестират.

Бях там при арестуването на Миланов.. Никакво острие на Болисов не е. Бареков да захапва дудука, за да изрича по-малко лъжи. Преди да го хванат полицаите, Миланов трескаво набра някакъв номер и викаше:"Обаждай се веднага на Бареков, веднага на Бареков!" Това бе името, викано от него, а не на Борисов.

Гледах снощи този Миланов по телевизията.И си мислех :какъв късметлия е този мухльо.Значи този идиот преключва с живота си в момента в който ме срещне.На мен не ми трябва нито полиция нито съдебна сиситема.Такива хора свършват пред мен !

Това са постановки! Бареков да не би толкова да е силен в държавата, че да освободи Петното. Това може да направи само Борисов, щото в полицията работят още негови хора.

Постановки може да прави само БСП и нейните подръжници. Тази партия работи по сруснати от КГБ планове, съобразени с обстановката у нас. Още хиляда години искат да ни управляват нашите и съветските червени в тяхна полза, разбира се!

След като Петното и Шамара подкрепят БСП а Дудука е подлога на ДПС, значи съм направил правилния избор. Мачкай Борка, мачкай червено-турската измет!

Мачкай, мачкай, мухахахахаха

ЛИЦАТА НА БСП СА ПЕТНОТО, ШАМАРА И НИНА КАРТЕЧАРКАТА. пОСЛЕДНАТА НЕЩО СЕ ЗАГУБИ ОТ ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ.

Тя кове законите със сестра Галева.

ОРЕШАРСКИ КАНИ ОФИЦИАЛНО НА СРЕЩА ПЕТНОТО ЗАЕДНО С ДРУГИ КОНТРАПРОТЕСТИРАЩИ - НИНА ГЕРГОВА И Т.Н.

Бареков не е виновен,акъла му толкова стига. То си му личеше още като друсаше кючеците по кръчмите. Той е вреден за себеси ,да не говорим за другите...

+ 10

Оставете човека на контра протестите.Нека изкара някой лев за наема,че го е закъсал.

Герберите си траят нещо. Липсват им директивите на вожда..........хехехехех

Петното бе приет от Оршарски за да получи неговата подкрепа! Петното и Шамара са лица на КОНТРИТЕ.

Найо Тицин и Сугарев лицата на протестиращите, предвождащи свинарите. :)

слаби са ти опорните точки другарю. Ще ти изпратим нови.

Вместо Атака да казввате - Юруш Да казвате на Волен - Фикус Вместо протестния митинг от днес - да казвате Национален митинг на полицията... :)

Брех, арестуват хазаите на къщата в която се шири и не плаща наем, че и заплашва собствениците.Покровителстват го от всякъде а сега нещо оцапа дънките по паважа пред парламента. Що ли? Вероятно се е взел за недостижим и Бого помазан и се опитва да си разиграва дръгливото магаре на свободия. Сега да посърба малко арестантска чорба и да кен...дза в кофа и да му дойде акъла в главата!

Който цъка минуси с което показва съпричастност на "петното" е съединител, ляв мигач, долен ляв педал и прочие автомобилни принадлежности"