Крадци убиха свекървата на съдия Нели Куцкова (обновена)

85-годишна жена беше убита при обир в апартамента ѝ в столичния квартал “Овча купел“. Жертвата е свекървата на съдия Нели Куцкова.

Обратно в новината

Коментари - Крадци убиха свекървата на съдия Нели Куцкова (обновена) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бог да прости възрстната жена! Бог да прости стотиците възрстнатни хора избити в домовете им! Геноцида застига всички - гнилата съдебна система, крадливите политици, палавите полицаи- стискащи за топките студентите по площада... АМИ КОГАТО ПОЛИЦАЙ ЗАСТРЕЛЯ СЪС СЛУЖЕБНОТО, ДЪРЖАВНОТО СИ ОРЪЖИЕ МЛАДО МОМИЧЕ, което му е отказало да спи с него? Когато това момиче поиска защита от полицията и за това получава смъртта си. Тази държава трябва да се рестартира!

само пояснете това на снимката какво е

Бог да прости възрстната жена! А г-жа Куцкова, е една от ЕЛИТНИТЕ съдии на Р.България!!!Просто сега не е удобна - ГОВРИ ИСТИНИТЕ ДИРЕКТНО В ОЧИТЕ! Ако имаше и други като нея, съдебната система щеше да е по добра!!!

Не да "предупреждават" старите хора, а да се грижат повече за тях, защото и те като децата не винаги имат правилна преценка, а са и немощни физически.

Държавен геноцид! Колко убийства? Колко демонстративни убийства - Катуница, Остров и десетки други. Полицаи убиват Българи със служебно оръжие. ГНИЛА СЪДЕБНА СИСТЕМА.

Държавен геноцид! Политици и зам председатели на ПАРЛАМЕНТА за държавно издирване. Престъпници на свобода заради топли връзки с полицията. ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА!

Много съмнителна история. По-достоверно изглежда, че съдийката е убила свекърва си и е инсценирала обир...

И това "чудо"искаше да става вицепрезидент!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

къф е тоя коркодил на снимката

Ми може да са убили по погрешка свекърва и ...

На всички, които смятат че съдия Нели Куцкова с професионалната си дейност е предизвикала "съдбата", или пък с нещо е "заслужила" това нещастие, пожелавам да им се връща тъпкано!!!

Не пожелавай на ближния си зло , защото ще ти се върне на теб тъпкано !

Беден, мизерен, дребен по душа и продажен народ. Безпринципен, аморален, мързелив, тъп, безинициативен, завистлив и злобен към успелите. Съдбата му е предопределена: изчезване. Физическо изчезване от картата. Бумерангът се връща! Ще счупи всички глави. Властимащите да не си мислят, че вечно ще му убягват.? Не, и техните глави ще бъдат пометени.

' делото за хонорара на "хидроинженера"Доган за 2 млн.лева дали има нещо общо със свекървата ???

Защо мислите, че са крадци? И дали не са търсели друг за трепане? Щото като гледам, Куцкова каква убавица е, лесно може да се сбърка с една стогодишна бабичка. Това само са предположения, не им обръщайте внимание.

Ти нормален ли си? Не те ли е страх от Бог? Не мога да повярвам, че в Родината ми има такива екземпляри като теб.........

Бог да прости жената! Аз пък призовавам тези, дето работата им е да ловят и наказват бандити - да го правят! Щото иде ред и на техните родители ...

..., а по-сетне и на тях самите:)))))_(точно сте го казали)

Добре,че никой не е срещнал и възпрепятствал убийците.Сега той щеше да е подсъдим,според нашите съдии

....изключително бързо.Виж каква полиция сме имали!?

това е часната милиция за богопомазани

Върнете смъртното наказание. Око за око-зъб за зъб! Пред църквата Св. Неделя е пълно с циганки-гледачки. Полицията не ги ли вижда или е с тях?

Е,...щом не ги вижда ,......е с тях! В Бг полицая се продава,.. и за 2 лЪвЪ!

Вчера по телевизията пуснаха американския филм "Смъртоносен противник". Този филм трябва да бъде настолно пособие за адвокоти, съдии, прокурори - цялата съдебна система. Защото неправдата в нашата съдебна система ще предизвика ответен удар. И резултатите, както виждаме, не са добри. Не може за пари да правиш крещящи компромиси в правораздаването и да няма ефект на бумеранга.

Отвратителен портал-нима собствениците и модераторите не съзнават че подклаждат омраза,злоба и ненавист като допускат няколко психокомплексари да изливат помията си!Това ли е демокрация и свобода на словото?По скоро бих го нарекъл зверилница и закон на джунглата!За такова общество май мечтаят и тези които бълват отрова и техните подръжници от сайта!Но волът рие,пръстта пада на гърба му!!!

delly

Здравейте, стараем се да скриваме за нерегистрирани потребители коментарите, които нарушават правилата на Дир.бг и такива, които са злоради, но ако смятате, че има такива, които са пропуснати, моля, да сигнализирате с бутона "!" в горния десен ъгъл на всеки коментар. Благодарим Ви!

Твърде ИЗБИРАТЕЛНО ги СКРИВАТЕ обаче ! Патриотите наричате - националисти/ въпреки , че няма нищо лошо в това/; На негодуващите срещу циганската пасмина във всичките и форми лепвате етикета- "етническа нетолерантност"; обезверените и с право ругаещи срещу системата, псевдополитиците ни и престъпниците хора, наричате "циници" , и още, и още... Част от модераторите ви, НЕ ТЪРПЯТ различно от тяхното мнение! В същото време, редовни ВАШИ ФАВОРИТИ/ известни на целия форум/ хулят , ругаят и леят шизофренни мисли, без да бъдат отстраняване! Е, това ли наричате свободен и демократичен форум

Pesh0

да това е свобода на словото , всеки да казва каквото мисли. Друг е въпроса , как правителството , си осигурява подкрепа и реакцията на някой хора понякога , към глупостите .

"подклаждат омраза,злоба и ненавист" КОИ? 1. Ненаказуемите разбойници - убийци и крадци. 2. Съучастниците на разбойниците от законодателната и съдебната система, които осигуряват охрана на разбойническия труд. 3. Изроди, които изкарват виновни жертвите и възмущаващите се от разбойничествата.

Корена промяна на СЪДЕБНАТА СИСТЕМА ЗА ДА ИМА СПРАВЕДЛИВОСТ И ВЪЗМЕЗДИЕ другарко Куцкова,МОИТЕ НАЙ ИСКРЕНИ СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ.

"Съдържанието е достъпно за регистрирани потребители. Моля влезте в акаунта си или се регистрирайте тук." Г-да модератори:този текст не сте ли го изкопирали от новия "Н.К.". Ние сме свикнали-нали така беше в миналите 67 тод..

delly

Какво по-точно желаете? От край време в Дир.бг скрити коментари са достъпни само за регистрирани потребители. След като сме преценили, че даден коментар нарушава правилата на Дир.бг, съответно ограничаваме и общественото му достояние. Хубав ден!

ИЗВЕРГИТЕ КОМУНОИДИ ДЕТО ЗАЩИТАВАХА ЧАКЪРА РЕВНАХА СРЕЩУ КУЦКОВА.

А ''ДАНО'',А МА ---''НАДА ЛИ'',ЗАПОЧНЕ РАБОТА Бг-СЪД.СИСТЕМА ,СЛЕД ----25ГОДИШНА ОТПУСКА ,.....СЛЕД ТОЗИ СЛУЧАЙ,....НА ЗАСЕГНАТ Бг-СЪДЕБЕН СЛУЖИТЕЛ !?!?!??

Били заедно, отишли в собствения си апартамент на горния етаж, след половин час слезли ... и бабата убита, апартамента преобърнат, 1000 лева откраднати... тези крадци с голям късмет "работят" при положение, че жилището видимо е било обитавано...и са случили точно този половин час, когато възрастната жена е сама... не че е невъзможно, но е малко вероятно...

ТАЯ ВИНАГИ ИЗЛИЗА В ЗАЩИТА НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ, СПОРЕД НЕЯ НЕ ТРЯБВА ДА ИМА ПРИСЪДИ ЗА УБИЙЦИТЕ! ТЕ СА "ЧОВЕШКИ СЪЩЕСТВА, СТРАДАЩИ" ! КАКВО СТАВА Г-ЖО? ВЪРНЕТЕ Й ИЗКАЗВАНИЯТА И ЩЕ ВИДИТЕ КАКВИ ГИ ГОВОРИ! ПРЕСТЪПНИЦИ!

Прав си. Господ отлага, но не забравя. Единствено жалко за възрастната жена. Тя с нищо не е виновна.

Може би според новият НПК, те не са били крадци, а са били обикновенни "посетители" на старици.Така че според новия НПК, няма причина да бъдат съдени, дори и да бъдат Хванати. ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ...

Да, и са я убили при неизбежна самоотбрана. Щото ги е погнала с бастуна.

другарко Куцкова, все пак е ваша свекърва, а не майка, и не плачете толкова? Време е съдебната система да се вземе в ръце и да има справедливо правосъдие! Кога ще се гласува Закон за противодействие на гражданите от крадците? До кога ще ни обират безнаказано, убиват, изнасилват? Ще има да гледаме още към Шанген през крив макарон, защото критиката и отказа да ни приеме ЕС беше правосъдната ни система. Повече обири над магистрати да има, за да им дойде ума в главата най-после!

Смъртна присъда за злодеите,а не намаляване на присъдите и галене с перо!Как няма да намалее критично бълг.нация-убийства,грабежи,кучета,топлофикация,измами,калпави доктори-всичко дава своя принос за трагедиите на българина!Господ да ни пази!

да нипази, ама ако няма такъв....

Госпожо, моите искрени Съболезнования за случилото се. И сега ще Ви кажа нещо - Има смъртно Наказание, за такива Нерези - убийци, изнасилвачи и разна подобна Гадория. Осъждат го на Смърт, защото я залужава Преждевременно. И така ще го държа дълго във времето, с тази неизвестност, кога ще му се "тегли" куршума. Сам ще иска да се Утрепе, бъдете сигурна.

много съжалявам за възрастната жена но трябваше да се случи и на съдия че да се опомнят защото за празниците масово бяха пуснати затворници в домашен отпуск иди ги търси сега

Съболезнования на семейството и близките на убитата ! ------ В резултат на проучване проведено Незабавно : --> такива Зверства са срещани Навсякъде у Нас -----> в някои от Случаите - Убиецът е лице, допускано вкъщи (за поправки, чистене, доставки) ---- Надявам се боянци Са Вече в Действие.

полицията в бг е престъпна те защитават престъпниците, защото самите те са такива, комунистическия режив в бг е престъпен

Да е жив и здрав "комунистическия режим", че да има с какво да се оправдаваме до затварянето на държавата след 100 г.

100 години ???,ха-ха-ха смешик,както е тръгнало не повече от 15-20 години и отиваме при инките и палестинците особенно ако приема Tурия в EU.

ХАЙДЕ ДРУГАРИ СЪДИИ-ОТМЯНА НА ДОЖИВОТНИЯ ПРИ ВСИЧКИ СЛУЧАИ НА ТЕЖКИ УБИЙСТВА,НАМАЛЯВАНЕ НА ПРИСЪДИТЕ ДО 5-6 ГОДИНКИ,МАСОВИ ПОМИЛВАНИЯ ОТ ВИЦЕПРЕЗИДЕНТА ПОВОД 8МИ МАРТ,БАБИН ДЕН,СВЕТИ ОНУФРИЙ...ДА ЖИВЕЕ ДЕМОКРАЦИЯТА В РАЗОРЕНА БЪЛГАРИЯ....

Хайде сега Куцкова да те чуя как ще защитаваш отмяната на смъртното наказание! След теб и всички от подмазваческата ви и продажна гилдия изживявайки лична трагедия да осъзнаете ужасната грешка, която направихте с новия НК на България!

ГОСПОДА БЛИЗКИ НА ВЪЗРАСТНАТА ЖЕНА, ЗАЩО Я ОСТАВИХТЕ САМА В АПАРТАМЕНТА Й. НЯМАШЕ ЛИ ДА ПОСРЕЩА НОВАТА ГОДИНА С ВАС. ИЛИ ИМАХТЕ ГОСТИ И БАБАТА БЕШЕ ИЗЛИШНА.

МАЙКА МИ БЕШЕ ПРЕБИТА И ОГРАБЕНА В АСАНСЬОРА НА БЛОКА НИ, НО ПОЛИЦИЯТА НИ РАЗКАРВА НЯКОЛКО ПЪТИ ДО РПУ.БЕШЕ ОПИСАН НАПАДАТЕЛЯ, ХВАНАХА ГО И БЕШЕ РАЗПОЗНАТ, НО ГО ПУСНАХА-НЯМАЛО ДОСТАТЪЧНО ДОКАЗАТЕЛСТВА И ПРЕПИСКАТА БЕШЕ ПРЕКРАТЕНА, А КРАДЕЦА НАПАДНА И ДРУГИ ЖЕНИ В СЪСЕДЕН ВХОД.ТОВА Е РАБОТАТА НА ПОЛИЦИЯТА ОТ 9 РПУ-СОФИЯ.

Много тъжно. Много възрастен човек е заделил пари за собственото си погребение, да дойде някой в жилището му да му открадне парите и да го отрепе. Трагедия

И друг път съм го казвал - с престъпниците трябва да се действа по начина,по който действат и те.Да се изкореняват из основи,а не медиите да ги защитават.Убиха Чакъра,виновен им е Бойко Борисов.Не съм му фен,но защо не казвате нищо за полицайчетата,по които стреля този изверг.Те да не би да нямат майки и семейства.Аман,бил убит!Малко им е на такиви.

Оправете заглавието "Крадци убиха..."! Тези не са крадци, а убийци тръгнали на обир.

много любопитно сега как ще действа полицията, прокуратурата и съдиите! Дали ще е както за обикновените хора - всичко се разминава? Крайно време е и на тях да се случва! Макар, че сажелявам старата жена!

За да бъде оценката обективна няма да е зле мвр да публикува за обществено обсъждане конкретните данни за престъпността-колко престъпления през последните 3 години са извършени, колко са разкрити и колко са осъдените с ефективни присъди за тези извършени престъпления.Тогава може да се говори аргументирано и няма да ни трият за обиди и цинизми!

крадците сигурно имат хиляда "регистрации" в полицията, но понеже са от някое малцинство, или си плащат, та никой не би ги вкарал в затвора

Преди малко гледах по една ТВ г-н адвокат Дебелаковски младши в спор дали да отпадне най-тежкото "доживот без помилване.Той яросно заштава тази отмяна.Затворьт бил място за "превьзпитание"а не за възмездие!!!Да сте чули за превьзпитал се в затвора убиец?Просто господата Дебелаковски баща и син ги е страх да не им намалеят клиентите рецидивисти!

И аз го гледах този дебил. Въобще и не се замисли, че присъдата има на първо място ролята на ПРЕВЕНЦИЯ - да не се извършват други престъпления, а после мъст, превъзпитание и т.н.

Към дир.бг: Моля обърнете внимание, че съществува буквата "ѝ" вместо да слагате "й". Вижте си подзаглавието - "при обир в апартамента й в столичния квартал Овча купел"

Време беше престъпността да започне да наказва пускащите ги уруди

Съболезнования! Но се чувствам длъжен да кажа следното: Крайно време е престъпността да удари и тези, които създадоха л живот в държавата ни: политиците, хората от съдебната ни система (дали пък те не са виновни наймного?), бизнесмените,олигарсите и др. подобни. Кога всичките тия хора ще разберат, че те не са нещо по-различно от всики останали, че просто хванаха вълната и че всико което правят ще се върне и върху тях, може би и спо-голяма сила? Очкавам много плюсове и много минуси от вас!

браво *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

По-горе думата е ланния живот, държа да спомена че е такъв, защото хората изгубиха вяра във всичко! Дано модераторите в този и вид не я счетат за нецензурна.

За жалост, хората с пари и власт са подвластни на други закони... ще си вдигнат охраната, оградата, ще си пращат децата да учат в чужбина и така ще "решат" проблема... а хората кучета ги яли! Добре дошли в ерата на НЕОФЕОДАЛИЗМА!