”ЦСКА шампион” обедини ГЕРБ, БСП, ДПС и ”Атака”

Любовта към ЦСКА обедини всички партии в парламента днес. Депутати се събраха на първа среща на Фенклуба на ЦСКА в това Народно събрание с представители на тима и празнуваха победата над “Левски” в събота с 3:0.

Обратно в новината

Коментари - ”ЦСКА шампион” обедини ГЕРБ, БСП, ДПС и ”Атака” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ivo10

Мама ви мръсна пилитическа, за нещо полезно за народа и държавата не може да се обедините, а за футболна простотия можете. Идиоти долни.

BG parlament:CSKA 88%-LEVSKI 8% (zaradi Belene).

Е по това ще познаете комунистите. Иначе са се маскирали под разин партии.

Дано не стане некое стражение в парламента между левскарите и цесекарите, че няма да има кворум

колко требе да е проЗд чиляк, че да си губи времето да гледа некви малоумници как гонят некво кълбо

Цецо е левскар в червата, но се оговориха с вожда единия да е от Левски другия от ЦСКА. за пред електората. да не изпаскат гласове

Пише се угофориха бе ,неграмодник

Това е доказателство, че всички в тоя парламент са комунисти т.е. червени боклуци!

Поредното доказателство, че Цигански Селски Клуб Асан си е генетично селско-циганска форамация. В парламента други няма.

Всички тези ненормалници да отидат да празнуват на стадиона, а ние да поканим Пиночет

И каква стана тя, та нали странната формация от "Герена" уж беше "отбор на народа". А тези в Парламента са представители на народа......! Та ние всички ли сме от ЦСКА? Странно.

народа е откъм протестиращите срещу правителството

щом и тия лобират за псевдо-акциите на цска то е ясно- не купувайте. много ми е интересно колко още задължения към личности и институции им остава да покрият до получаване на новият лиценз.

Личи си,че най-големите боклуци в парламента са от чорбата. От ГЕРБ са само 3-4 и то тези които отдавна не трябва да са в партията. А този надежденски боклук Станислав Иванов, Бойко отдавна трябваше да го изгони.

Тези разпоалгащи с власт хора да се обединят около интересите на българите..

е сега вече е сигурно че атака няма повече да припари в парламента

и без това вота за атака беше протестен - гласуваха само тези които искаха да гласуват, но не за бсп/дпс и за най-голямата друга партия герб, ндсв, сдс според времето

Що за глупост ... не помня да са празнували така победите на националния отбор.

Мдааа ... това със сигурност ще обедини нацията.

Ми гледай сега кви простотии, дразнят левскарите, мляскат торти и дразнят бедните. На времето пак депутати бяха изплюскали една торта, изобразяваща опълченците на Шипка и Сидеров им беше казал "прасета".

а вежди рашидов яде печено прасе на юбилея на илия павлов. и кажи после че някои не ядяли свинско

не е възмутително че са яли, а че го правеха в един ресторант в центъра на софия на партерния етаж на открити прозорци баш по време на жан виденовата криза пред погледа на хората които не можеха да намерят (не да купят а да намерят) хляб за децата си

А Долен Фикуса като пие шампанско от 4000 е шишето от пъпчето на Деничка в Париж,какъв е ,а?

ЦСКА FOREVER

SHIT!

Те винаги са били заедно, независимо дали се"обичат" или "плюват", а целта е да разделят народа за всичко - било то за партии, футбол, забрани и т.н. колкото може повече - защото им е написно "Съединението прави силата", затова са на принципа: разделяй и владей!

Бат Цецо, сега е момента да му отпориш 2-3 баници зад врата на боклука Долен Пръдлето-Кириак Стефчов! Както си тренирал лека атлетика 20 години,ако му отпориш един шут в г..а има да хвръкне чак на Бузлуджа ,заради Цвети Караянчева! Аз да съм на твоето място, досега да съм му загрял врата 3 пъти дневно,не му позволявай да ти се чекне като някоя мастия! Като е сам се мазни като помияр,ама колко сме велики с охрана!

прав си ама не само шамари требва ами няколко яки тупаника и да го ритне в ташаците пред камерата да са смее цела балгария хо хо хо

И сега като са се обединили,би последвало стачките да спрат.

волен не беше ли Левскар?

Волен е Циганин.

Тоя Хамид Хамид да не е братовчед на Ахмед Ахмед...Ахмед Доган-на чорбата хулиган...всичките прасета в Турция

Делян Пеевски и Алексей Петров са левскари даже са имали акции и ръководни постове това знаеш ли го? А вашата легенда Гибона беше в листите на ДПС. Недей да се излагаш повече

Не знам какъв е, но за размириците ползваше ултраси на ЦСКА срещу 15лв. и парче пица на ден...

Лъжеш много,по 50 кинта даваше.