Само зоопаркът в Добрич отговаря на изискванията на ЕС

Само една зоологическа градина - тази в град Добрич, отговоря на изискванията на българското и европейското законодателство.

Обратно в новината

Коментари - Само зоопаркът в Добрич отговаря на изискванията на ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тук зоопаркът ни си има естествено продължение. От западната му страна. С над 20 000 обитатели. Името му е като на баровския квартал на София. И на хайванчетата там хич не им е зле - държавата ни добре ги обгрижва..

В зоопарка във Варна също изчезнаха повечето животни,колкото и тъжно да звучи !Елате и се уверете !!!

за другите не знам, но Ловешкият зоопарк е трагичен! като нямат пари да го поддържат, нека го закрият и дадат животните на по-добрите зоол. градини в страната или в чужбина!

Скоро се случи да посетим Ловечкия зоопарк. Толкова тъжни, нещастни, потънали в мръсотия и теснотия животни не бяхме виждали. Дано има начин положението им скоро да се промени към по-добро. Иначе пазете децата далеч от там, за да не виждат тази трагедия.

в эоопарка само кокошки , другите животни страдат

link зацикли на '' откраднатия кашкавал и сирене '' и се спомина ! Бог де не му прости !!

Имахме си добър зоопарк преди години. Трябваше да се махне и да се направи на друго мяст друг - по "швейцарски проект". Тогава ни убеждаваха,че се прави това, заради изискванията на западняците - ДА ИМА САМО МЕСНИ ЖИВОТНИ /от региона/...И така бяха взети лъвът и тигъра - заради които ходеха повечето хора... Сега в новия има кенгуру - мнооого местно животно... Ама кой ти помни изказванията преди време? Първо беше безплатно - хвалби към кнетицата /сменила няколко партии/...После тихомълкум започнаха да продават билетчета... Важна е голямата табела, че е по ....... програма на братския ЕС.. За вересиите също никой никъде не споменава. Аман от далавери.

Явно Ганьо пак ще го дерат по брюкселска линия, че не защитава животните. :)) Ще има глоби и вероятно нови данъци на самаря на евро-магарето, за да може животните да живеят по-човешки, а той - още по-животински в новия евро-дом.

Знаех си, че трябва да затворим парламента :)

и да отворим повече затвори за националните предатели *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

по добар зоопарк от страната ни няма *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

А останалите зоопаркове трябва да се затворят и животните да се избият, ако не могат да се продадат - просто не отговарят на изискванията за държане на животни

Да се избият??