Симеон Дянков стана ректор на Руската икономическа школа

Симеон Дянков е назначен за ректор на Руската икономическа школа.

Обратно в новината

Коментари - Симеон Дянков стана ректор на Руската икономическа школа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Обява в руски вестник: "Заменям руска балистична ракета Р-36 за български икономист със същата разрушителна сила" Явно - има сделка!

провала му в Грузия и България ще следим със затаен дъх какво ще се случи с "Руската икономическа школа"! Може би това което предстои да се случи е умишлен фалит на "школата". Ако това е целта на назначението му, той е удачно избран! Ако не е това, пак ще се случи същото!

}юдомасонския комунистически интернационал загробва не само западните народи, но и източните, еле пък Русия. Спомнете си Сталин от кого беше убит и защо!

само дянков липсваше на руската икономическа школа. сега с него тя ще цъфне и върже. дано не е забравил да вземе със себе си българската си метреса да го вдъхновява за нови изцепки. остап бендер

Жалко, че един от малкото интелигентни хора в политиката остава недооценен...

Аиде сега да и е"е майката и на Руската Икономическа Школа

кръвта вода не става. няма нищо чудно в това, че стипендианта на фондацията на людмила живкова е отишъл при господарите си. накрая му лъсна болшевишкия задник, след опустошителното му министервствуване в българия и серия от лошо изиграни антируски изцепки. не става ясно тази руска школа каде е, в русия или в българия и с какво е толкова известна? мужикът е пристанал на мужишките си господари. великият псевдоикономист мончо дянков е верен и последователен ученик на великия комбинатор остап бендер. затова е взет от руснаците за талисман.

С този герберасто седерастки боклук имате случай на психясал герберунгел! Защо ги изтървате от лудницата бе! Я бързо си ги прибирайте обратно!

кръвта вода не става. няма нищо чудно в това, че стипендианта на фондацията на людмила живкова е отишъл при господарите си. накрая му лъсна болшевишкия задник, след опустошителното му министервствуване в българия и серия от лошо изиграни антируски изцепки. не става ясно тази руска школа каде е, в русия или в българия и с какво е толкова известна? мужикът е пристанал на мужишките си господари.

Интересно е, руската икономическа школа има ли нещо общо с Русия?

ВАРНИ ПАРИТЕ БЕ ...ХАЗАРТАДЖИЯ

Сигурно ще го ползват и ще го показват като отрицателен пример на школниците "Какъв не трябва да бъде един икономист"

Много престижна школа. Ето веб сайта link АДРЕС: Российская экономическая школа, 117418, Москва, Нахимовский пр. 47, (проезд до ст. м.Профсоюзная) здание ЦЭМИ, 17 этаж, комната 1721 комната на български е стая Големи дружки с Институт славяноведения РАН link

Тоя дето го изгониха от Грузия и дори един тъп пожарникар не можа да го изтърпи и от там ще го изгонят.

Не ми било РИШ /Руска икономическа школа/- най ми било ЧИШ/Чикагска икономическа школа/.Лъжат ваджишките манипулатори,лъжат и окото им не мига.

ГЛУПАК СИ РУСОФИЛЕЦО!

Признаваш си, че си глупендър и това е добре! Само че освен това си и герберасто седерастки боклук! Тъпа тиква герберунгелска дето като чуе нещо за Русия се посира от яд!

Основателят през 1992 г. на въпросната школа - така нареченият академик Макаров от Руската академия на науките, е икономист. Щом в началото на 1990-те г. този икономист вече е бил академик, с такива "велики" икономисти е ясно защо икономиката на Съветския съюз беше напълно фалирала в края на 1980-те г.

Комунето си е гадно комуне. Сега и на Русия не вярват. На тях всичко е според тяхната изгода. Дянков беше ги стегнал здравата, не искаше заеми.Искаше да покаже че можем да се поберем и в по-малък бюджет. Но сега ВЕЛИКИЯ ОЛИГАРСКИ не можа и взе като за начало ЕДИН МИЛИАРД евро, после пак. Но олигарсите няма да плащат, а ние - народонаселението просто.

"Руската икономическа школa" звучи гордо а Русия знае ли за нея? Все едно да е "българска кръчма" а членуването е за благозвучие и/или поради неграмотните редактори и преводачи.

Световно известният икономист стана директор на школо!!!

Симооо!!! Де одиш, щчо правиш? Оти прокуроро питА за тебе!!!

Братушки, халал да ви е големият специалист от класа, ха ха хах!

не могат и на малкия пръст да стъпят на Дянков.

интересно ми е, кой е написал препоръката на г-н Дянков за ректор на Руската икономическа школа. Как мислите, г-н Б. Борисов или г-н С. Станишев? Лек ви ден.

Съболезнования на учещите и работещите в Руската икономическа школа Чакат ги тежки дни под управлението на новия им ректор, а вкрая му - пълен погром.

Да-а, време е руската иконом.школа да се затрие...............

сега изказването му в парламента ,,ще напляскаме руснаците" ще се осъществи , баят шамари ще отнесът рашаните от постния пицар

Сещам се за две причини това лице да е там: 1. Руснаците са го взели за бъзик, т.е. ще го показват на студентите и ще казват: "Това тук е било финансов министър на България", при което ще следва бурен смях през сълзи. 2. Руснаците са били пияни, когато са го взели. Но като изтрезнеят, нищо не им пречи да се върнат на първа точка :)

Руснаците може да са пияни, ама не са идиоти. Идиот е бил този дето го е взел за министър у нас на трезва глава!!!

ЧЕСТИТО! На рамо да си го носите тоя "световно известен и кадърен икономист".

Сега ще започнат да зачезват пари.Тоя е доста талантлив крадец.Трябвало е да се роди жид.

Моля, не ни го показвайте този човек! Натъжава ни!

Колко ли е взел за ролята на мюре? В Русия открай време недолюбват масоните.

Много жалко за руската икономическа школа!

Шъ ги опрай:)

"Симеон Дянков е назначен за ректор на Руската икономическа школа" Това трябва да е нещо като ПУЦ, защото, явно не е ВУЗ. И, освен като отрицателен пример, не виждам за какво могат да го ползват.

Ректор на частен никому неизвестен университет. Завършили от 1992г. има няма 1200 човека. Това е да те назначат шеф на водопад. Поне се спаси държавата от квалифицираната му помощ. Пак народа, ще му плаща вересийте!

Дянковата икономика е проста и лесна. "Няма и не може". По-сложно е да кажеш как да стане.

не се върна в СБ ?? Ако не е еврейското лоби на съпругата му (всъщност татко и !) нямаше и да сте чували за него - преди и сега ?! А той с тъпащината си си намери гадже у нас . И не само си "го извади", но и "си го размахваше", докато бащицата не го смъмри...:) Такива хора с душа изтъкана от тъп снобизъм, омраза и комплекси могат да служат само на "новия ни Голям брат" да унищожава и завладява света !! Думата Руски в заглавието покава само СРЕЩУ кого работи институцията !

съм се лично с комплексирания ненормалник Дянкофф ! Те, такова "чудо няма" - и в прекия и в преносния смисъл !!! :)))

А на коя друга да стане?

Така им се пада на руснаците! Тадива кадри ще им произведе, че ще торпилират икономиката им.

от една една хранилка на друга

явно тия в цру им е слаб ангела та са взели най умния павиян от зоологическата та нали жена му е писала всичко

Няма нужда да си пророк, за да предвидиш, че и там ще има предсрочни избори. Показателно е,че обикаля в източната част на Европа, а никой не го иска в Западната или пък в САЩ, където натурално би трябвало да си се върне , ако е бил толкова ценен кадър. Да си бирник, не е достатъчно да управляваш държавна хазна.

Тези който критикувате Дянков не биха ви взели за чистачи там ,където отй е работил..... :)

Човекът има над 70 публикации в едни от най-добрите научни списания. Като публикувате и вие, тогава критикувайте.

Публикациите на Дянков са кръгла нула в анализаторската си част и това отдавна е признато от специалистите по света. Но го публикуваха и цитираха само заради таблиците с цифрови данни, до които той е имал достъп с пропуска си от Световна банка и с натиска, която тя оказва върху институции и бизнеси в повечето страни, за да предоставят данни на такива като Дянков(абсолютно необосновано, впрочем, защото това се прави без никаква връзка с финансираните от банката проекти).

Анатема,анатема,анатема! Амин! Казах!

така е както винаги добрите специалисти са оценени достоино извън бг....стара българска традиция да омаскаряваш можещите и знаещите....нещо много лично за бсп-дпс.

Дааа , знаещите и можещите да крадат са на почит сега !!!

Горките. Явно и те са под фашистки ботуш, но знаят ли го

Понеже виждам, че много от пишещите тук се държат като, че не са брали и яли плодовете на съвременната демокрация, пардон колонизация да внесем съществени пояснения: 1. "Руската икономическа школа" НЯМА НИЩО ОБЩО нито с Русия, нито с руските икономически университети и светила, а най-малко има общо с Руските хора и Русия като държава. Това е организация на принципа на фондациите и НПО-тата тотално и напълно финансирана от САЩ (по-точно от разузнавателните и служби). Използва се за събиране и организиране на русофоби, противници на Путин и целта им е разрушаване на икономиката, концесиониране на природните богатства на Русия и тотална приватизация. Държат се нагло и цинично, докато не ги затворят. Относно избраното име - Отделът на УСА службите занимаващи се с подобни действия често избира подобни цинично-заблуждаващи имена нямащи нищо общо с действителността. Този метод е известен като похват на търговските войни и измами наречен "блокираща реклама" - нещо много близко до името на оригинала, подвеждащо, че това е оригинала и на границата на закона. Подобен крещящ пример имаме и в България. Например организацията наречена ЕВРОПЕЙСКИ ИНСТИТУТ заблуждава гражданите на България, че става върпос за нещо официално свързано с ЕС, самата организация има такива огромни претенции (изхвърля се авторитетно по съответните теми), но в същност ПРЕДСТАВЛЯВА ФОНДАЦИЯ СОБСТВЕНОСТ НА ДЖОРДЖ СОРОС и е на 100% финансирана от американската държава. Събрала е къде що има негодник продал България през последните 23 г. - Николай Младенов, Соломон Паси, Иван Костов, Любов Панайотова и дъщеря и Моника Панайотова, Миглена Пръмова-Кунева, всички бивши главни преговарящи за ЕС, затворилите ядрените блокове в Козлодуй и т.н.

Благодаря за точният анализ! По добре не може и да се каже. Личното ми усещане обаче е че този път, този хамелеон ще си получи заслуженото, при това с вересиите.

Лукойл собственост на шорошоидите ли е? А БТК, КТБ, Фармациите, Зърнопроизводството, Мобилните оператори, Газоснабдителните компании, Доставчиците на ядрено гориво, "Консултантите" на НЕК и други държавни компании, Собствениците на над 500 хиляди апартамента в Бг курорти и големи градове? Додов, или сте много тъп, или сте болшевикистански агитатор, а най-вероятно и двете.

Иречек, или който и да си се скрил под това име, явно ти изобщо не си схванал какво иска да каже Додов! А го е казал много точно!!! Тази така наречена "Руска икономическа школа" е едно соросово изчадие с основна цел ДА РАБОТИ СРЕЩУ РУСИЯ!!! И Е ФИНАНСИРАНА ОТ ЦРУ !!!! Разбра ли, бе, тъпако с интелект на замразена скумрия???

Иван Додов

Точно това, което написах не трябваше да стига до ушите на българите, нали псевдо-Иречек ? Забележете, че дори псевдонима който е избран на този НЕБЪЛГАРСКИ щатен блогър (хейтър) на Отворено общество е на същия принцип - цинично е избрано името на един голям приятел на България - Константин Иречек (чешки историк и български политик). Зад него обаче се крие деструктивен българомразец и лесно-разпознаваем хазарин имащ за цел бламирането и дискредитирането на всякакви свободни прояви и мисъл в Интернет форумите.

Моля изкуфели дъртаци като иречек да не разводняват форума с глупости !

"и целта им е разрушаване на икономиката, концесиониране на природните богатства на Русия и тотална приватизация. Държат се нагло и цинично, докато не ги затворят." Е, Иване, значи са попаднали на правилния ректор ;)

По-малоумни коментари от тези на Додов и по-надолу (сигурно също на самия Додов). Не знам Иречек, който и да е той, защо си губи времето да сочи ОЧЕВИДНИ НЕЩА: ЕНЕРГЕТИКАТА, ЛУКОЙЛ, 350 000 НОТАРИАЛНИ АКТА ЗА ИМОТИ В БЪЛГАРИЯ, НА КОЙ СА БЕ, ПЛУЖЕЦИ ? Дянков прекали с нахалството си, след успешното изпълнение на задачите си в България, и господарите му от Кремъл трябваше да го изтеглят, след като се видя, че в САЩ и за кучкар не може да си намери работа. Поне Путин показа, че е благодарен на слугите си.

дянков ще требва да обеснява на руснаците абе как така в българия дето заплатите са мизерни ти предлагат пари за 1 час колкото заплата за един месец и никои не иска да свърши работата