Съдът: Следовател е провокирал подкуп от Николай Цонев

Oсновният свидетел по делото срещу бившия военен министър Николай Цонев, екссъдията Петър Сантиров и ексглавния секретар на МФ Тенчо Поповpo - следовател Петьо Петров, е провокирал даване на подкуп.

Обратно в новината

Коментари - Съдът: Следовател е провокирал подкуп от Николай Цонев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Разследващите органи-МВР на Цветаново-Борисовата Мафия , 3,5 години са работели ,като Политическа Полиция на ГЕРБ !!! Дескридитиране на Опоненти и Непослушни , Подслушване,Рекетиране,Грабеж.....и в това Мафията ГЕРБ впрегнаха цялата държавна машина ! Това разбрах аз от статията .

Отново се използват общи приказки и замазване за да се измъкне "наш" човек. Независимо дали е провокирано от друг или не, едно престъпление си е престъпление! Ако този на снимката е дал подкуп да го осъдят. Съдът отново показа, че е всичко друго, но не и независим.

Що за съдебна система е това, пълни безхаберници....

Е не са ли и двете страни виновни - и даващия, и получаващия подкуп?! Какво значение има кой е бил пръв, втори или пети и кой инициатор, провокатор, искащ, даващ и т.н.?! А тия, които са бирали негодни или незаконни доказателства и са разтакавали съд и прокуратура да платят от собствените си заплати разходите за това ангажиране на държавния апарат с техните творения! Само така ще се научат да събират правилно доказателства.

Как се казваше председателя на СГС? А тоя на ВАС? Някой очакваше ли правосъдие в тази държава? Защо останах пак изненадан? Със сигурност в бъдеще какво ще се случи?Не разбрах? Нормално правораздаване ли казахте?

Гнусният български корумпиран съд да си завре тези 150 страници, където слънце не ограява. Няма два морала, няма два вида подкуп, надявам се че същите боклуци, които съдят, спят спокойно нощем...

Съгласно статията трябв да разбирам, че съдът в 150 страници мотиви не може да различи двете форми на подкупа - активна и пасивна ли? или че която и да е от тях не е съставомерна? Ай не...

цветанов е виновен за всичко,нали така,дори да излежи и този тука...а къде са сега орлов мост,янко данко и посранко.че гевера и другите,те нали искаха много работи,,или сега са доволни от правителство на турци,червени и кафяви неонацисти..защо малчат !? хора ,да излизаме ,и да извиеме вратовете на славито трифонов,бареков,гражданите янко и другите мръсници,,дето ви подведоха ,,,за какво ,,точно за това клоето дойде

Това дело ясно показва, че оправдателните присъди не са поради липса на вина, а заради несвършена добре работа и свободата да се тълкуват доказателства и закони на който както му изнася.

СМЪРТ ЗА ВСИЧКИ БОКЛУЦИ - ЧЕРВЕНИ СИНИ ЖЪЛТИ И СЕК'ВИ !!!!!!!!!

още един "мит" падна .... спете спокойно деца

Мафията си има държава, прокуратура и телевизия. Всеки, който се осмели вече да направи нещо ще бъде очернен и заплашен със съд. Нищо добро не я чака тази държава от тук нататък.

чака я гражданска война - колкото по-късна, толкова по-мръсна!

Замирисва на поредния критичен доклад от ЕК що се касае за съдебната ни система. Едно е ясно, на търтеите в нея им е все тая

Не виждам как хората с пари могат да бъдат преборени ! Те явно са над закона . Какво му остава на обикновения човек , да се примири и да стане неграмотен , че да му е лесно , да стане слуга на богатите , или да иска революционна промяна в Бълтария . Това не се търпи повече . Какво стана с безсмислената машина , която този министър купи ? това е въпросът а не че е дал като са му искали подкуп . Можеше и да не даде нали ? И да направи к-р капан на следователя , дал е защото се чувства виновен , че даже се беше изтъпанил политик да става преди изборите , добре , че никой не го припозна .

Срам за БЪЛГАРСКИЯТ СЪД вижте какво правят Вашите колеги в МИЛАНО ЗАСРАМЕТЕ СЕ НАЙ -ПОСЛЕ ПРОДАЖНИЦИ!!!!!!!

Хайде, сега съдът виновен! Ами като не можете да си свършите работата по закон! Никой не обвинява съда в щатите, че полицаите не прочели правата при задържане! После прокуратурата, после следователя! Че и аз да съм съдия, и аз няма да отсъдя! Явно такова ни е следствието и полицията!

В Щатите,за които говириш и съдиите и следователите и обвиняемия щяха да са по затворите камо ли на такива отговорни позиции.Това да не ти е детската градина там.Държавата не си поплюва въобще.

Ха сега, всички невинни нямало даване/вземане на подкуп, само едни 20-30 х. евра се оказаха описани от едно бюро- дали не са паднали от Марс. Това наш,та съдебна система е най благородната на всички земни кълбета.

сега и вицето марин като се върне и набързо ще им напише по една амнистийка на всичките репресирани по времето на герб.

Ето това вече е перверзия в бъларския съд . Нали да го дали този подкуп все тая , че следователят ги е искал ! Излиза , че даващия подкуп е невине ако срещу него има искащ подкуп . пародията на независимия съд е налице . И понеже ми е късничко да емигрирам , ще си пиша поне някой можае да го прочете и да се обединим срещу произвола в тази страна .

jingiby

Следователят е получил политическа поръчка да инсценира постановка за подкуп с цел да се образува дело срещу част от политическите опоненти на ГЕРБ. Обещан му е бъдещ висок пост, който вече е получил виждаме. Но самото дело се провали, като повечето милиционеро-мутренски постановки на ЦЦ и ББ.

Според теб корупцията в България е постановка на Борисов и Цветанов?!

На българския съд и Чекатило да им пратят ще го оправдаят,даже ще го изкарат вегетерианец и природозащитник.

Тоя долен престъпник направо си е невинен.Даже е и девствен.

Ми ... той подкупа е така - един го провокира, друг го дава. Накрая всички са невинни.

Не всчки.Народа е виновен за овчото си търпение и начин на мислене.Вижте само какви редки екземпляри имаме в НС.Те всички са българи,не руснаци или американци.Кой ни е виновен?

Ако съдът тълкуваше по тоя начин и делата които води топлофикация към набедени за нейни клиенти невинни собственици то нямаше да има нито един осъден от тях ,но явно се прилага двойно правосъдие, което е явно видимо от това и много други знакови дела. Абе съдиите са си за затвора казано на кратко.

Когато са използвани незаконните СРС? Нали уж всичко беше по закон?

Ами сега кво ша го правим тоя следовател? Че той вече е началник на следователите.

Има си хас да осъдят някой от "нашите" докато сме на власт! Позор направо..

Тракторът, Сумиста, Наглите - всички са за освобождаване! Мургина - невинна! Масларова - невинна! Р.Овч. - няма данни за престъпления! Кабил - няма престъпления! Станишев - няма престъпление, има само 13 милиарда държавна гаранция за частен ТЕЦ.. И ако беше само това - с мед да ги намажеш!