Приятелката на Стоянович стана шеф на кабинета на Орешарски

Бившият зам.-министър на администрацията в правителството на тройната коалиция Мария Дивизиева става началник на кабинета на премиера Пламен Орешарски.

Обратно в новината

Коментари - Приятелката на Стоянович стана шеф на кабинета на Орешарски | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това ли вие банката с кадри? 15 човека читави не намерихте.... Повръща ми се от вас. Шефът на кабинета трябва да работи и да е на линия повече и от министър- председателя. Това не е работа за родилка. Този избор показва безотговорност при съставянето на екипа. Явно само приказките ви са били велики....

Допълнение към статията: В правителството "Орешарски": 1. Жената на министъра на културата е министър на здравеопазването. 2. Мъжът на Мая Манолова е министър. 3. Жената на Местан - министър. 4. За министър на проектирането бе предложен топ-аферист, а после бе заменен от другаря му по стая. 5. Министърът на околната среда е жена на осъден за източване на държавния резерв." Със сигурност има още много подобни - моля допълвайте!

Администрация от баджанаци, балдъзки и стари любовници с наследство много дечица. Гладни и жадни ... Правителство от скакалци, разнообразено с представители на противоконституционна етническа партия, подкрепяна от платения ,,национакист" Волен Сидеров.

БАТКО И БРАТКО СЕ ВЪРНАХА. ТО И МОНИКА И ЖЕНАТА НА БИСЕРОВ И ПЪРВАТА ЖЕНА НА ДОГАНЯ СА В ЧЕЗ - КАК ЩЕ СЕ БОРЯТ С МОНОПОЛИТЕ НЕ ЗНАМ ??????????????

Новото правителство се формира на основата на шуробаджанащина и курвалък. Това ли е промяната?

Почна се! Конфликт на интереси има ли?

Голяма грешка на г-н Орешарски!!! Некомпетентност, арогантност, наглост , неуважение към всеки по -ниско от нея в службата, самочувствие и още хиляди квалификации за тази жена!! Голяма грешка правите г-н Орешарски! Надявам се всички , които са работили с нея да си кажат мнението . Срамота, че ви гласувахме доверие да лансирате хората на Кунева, същите, които купуваха гласове едно време за царя!!!!!!

Типично българска управленска "мрежа"!?Уплетена в шуробажанащина и курварлък!?Ма, що не пък!?Имаше по едно време, един министър-председател, дето си пое..аваше министърката!?Липсващото "б" в една от думите, си го поставете сами, където му е мястото!?Това пък и отявления секс-манияк Берлускони не можа да си го позволи в неговото правителство!?

Вярно, че статията е много жълта, но е идеален отдушник на ниските страсти на мутро чалга културата.

Ега ти порнографската статия! Да ви имам приоритетите журналя скапани! Това ли ви е "разследващата" журналистика - да се завирате между чаршафите????? Кой с кого бил спал, колко деца бил имал, кога и от кого. Бил съм бил съм се напил, вие сте се били напили... и т.н. минало небешало. А до сега кво беше?: "Калинки" неграмотни, цветелинки росни банкерки, цвъковци оцвъкани до ушите. Станахте по-жълти и от жълтите вестници. Те поне официално си признават, че са жълти.

За философията на съставяне на правителството става въпрос, пич, и за морала на хората, които ни управляват, а не за жълтината около този или онзи.

Отдавна не се бях смял толкова, колкото днес, четейки постингите към темата :))) Благодаря ви! Страхотна забава! Също и единомислие, каквото много отдавна не се е срещало в този форум.

Защо не го направиха Черепа Министър на финансите? Или той ще разпределя парите отстрани, както Доган при управлението на Станишев?

Еее ама много голямо ос*ране още първите дни! Министърката на спорта, не знае колко медала имаме на последните олимпийски игри, министъра на културата се снима с фес, министърката на правосъдието е биша съдружника на жената на Станишев, мъжа на Манолова и той министър. Любовницата на Местан и тя министър...

Ами нали за това се бориха толкова...

Това си е жива монархия, всеки в правителството е някакъв роднина на "царя" Олигарски

Егати,ми това не е ли конфликт на интереси?ми да вземат да ги назначават направо с цялата им рода до девето коляно.........

Аз затова не живея в България.Заради силните приятелства, поради които много умни и талантливи хора нямат никакъв шанс. Децата им също. Каква е стойността на образованието, интелекта, успеха, желанието да подобриш нещо, достойнството, когато отвсякъде ти се хилят подставени лица?Защо протестираха толкова хора?За да сменим стария отбор с по-стария или за да направим нов отбор? Няма как като играчите са същите. А иначе да е и е живо и здраво детето на момичето, тя си има и работа вече. Дай Боже всекиму!

Е, правилно го снимаха СерГея като чертаеше на един лист кръгчета, квадратчета, стрелкички ...... да се ориентира коя, на кого, кога, каква е била.

Много тройки в тази тройна коалиция. Трудно може да се разбере коя министърка от кой министър има дете или кой с кого е бил приятел или любовник. И те самите вече не знаят... Минали работи ... Сега е време за бизнес в Опешарски ООД, каквото падне. Главните печеливши отново са Станишковата Моника, бай Лютви Местан и другата паплач край тях. Волен болен вече си взе аванса от 10 млн. за безусловната подкрепа.Оказа се, че той пък бил рязан ...

по рождение са номенклатура. Да не споменаваме за други качества.

Да живей новото държавно предприятие Орешапски ООД. Реваха, че имало приятелски фирми в предишната власт, а сега направо влизат с взлом семейно. Ако все още има глупаци да подкрепят тройната олигархия, пардон коалиция.

И какво е това сега - латиносериал или турска сапунка? А може би нашенски вариант на италианския "Октопод", след като няколко явно мафиотски фамилии си поделиха властта?! Но за разлика от Италия, тук прокуратурата е на страната на мафията и акция "Чисти ръце" ще трябва да се проведе от гражданите.

АМИ КОЙ ЩЕ ИЗБЕРЕТЕ, БЕ ГАСПОДА И ДРУГАРИ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ? НАЛИ ВИЕ ИЗРАЗИХТЕ ВОЛЯТА СИ! СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ ПРЕДЛАГАМ ДА ГЛАСУВАТЕ ЗА ПУТИН ИЛИ ОБАМА, А МОЖЕ БИ ЗА ЕРДОГАН!!!

Ех, другарю комунист, при този изборен закон кой друг мислиш, че може да бъде избран. Я не обвинявай хората!

Че кого да обвинявам бе-филанкишията ли!!!.С кои гласове тия лумпени влязоха в парламента-сигурно с гласове и мелодии ,които помним.

Към управляващите, Вие идвате баз кредит на доверие, ще трябва сами да си го извоювате, а не тръгвате никак добре. Отдръпнете се мелко, огледайтесе, помислете няколко дена и дано ви дойде акъла, че на народа не му трябват много гафове и вас да ве бодбере.

Без доверие, но глей с колко деца идват хората?! Така и не запомних колко и какви деца от кои жени има Стоянович, радва поне това, че тази на снимката има едно от съпруга си ... е, другото ще е също от Стоянович, но главното е, че новите леви активно работят по решаването на демографската криза, давайки светъл пример на народонаселението, както обикновено ... "Ти права си, когато съгрешиш дори!" - писа един поет за партията, която всичките тези ги породи и размножи ...

А кой до скоро се пенеше, че държавата била обърната на ЕООД? Ето ви шуробаджанащина от класа!

то страшно бе! ебати триъгълниците! то многоъгълни тия триъгълници,бре. ужас! голем ужас!!!

Онова тъпо мутренско недоразумение Боко тиквата, калинките ги събирше по кръстовищата, а Орешков ги събира по магистралите.

Божке-е-е,като латино сериал.....кой с кого.....обърках се.....

Симеонович, като расов жребец,дали е хетеросексуален? Интересно ми е...

Защо, да оправи Волен ли?

Волен вече са го оправили. Виж го колко е еуфоричен ;)))

Като свинските черва са!!!Хем мръсни хем миризливи!! Сидеров си оплете кошницата , последователите му "да свирят на стерео кавал с висящи тон колони""!!!!!

Ты,Сидерова не ругай!Он наш человек.

Понятня товариш, понатна

Пълен отврат.

Правилно ли разбрах,че министър Стоянович е уредил бившата си любовница за министър на здравеопазването,а сегашната си любовница за началник на кабинета Орешарски?БСП ще управлява семейно-Станишев,Моника,Вигенин--Мая Манолова и министър Ангел...Поне са си много близки,далаверите ще се уреждат на маса!Тъп народ,тъпи управляващи,тъпа държава!!

Курви, и вас ще изметем! Давам ви срок максимум до следващата пролет.

Много е! Трябва още сега! До следващата пролет ще са направили невъобразими поразии тези паразити!

Днес,в интервю по "Хоризонт" Татяна Дончева каза че на Позитано се шегували: "Кабинета го подредиха ТИМ,Моника и ДПС"

Кви шеги кви майтапи, то си е за плач.

курви без граници!Казах ви Стоянович е боклук къде сте бре червени мекерета ! Самурайя или оня задник РЕДчо?

Орешарски и ти имаш наглостта в Народното събрание да се присмиваш на предното правителство как си е избирало министрите! Да може и да е на бензиностанция, но не и от семейните бардаци!

"ДЪРЗОСТ И ПРОСТОТА ПО БЪЛГАРСКИ"

И после в държавната администрация не било шуробаджанащина. Истината обаче е друга, там всеки е човек на някой, няма един случаен. И идните поколения няма да дочакат нещо да се промени в тази държава.

АМИ,КАЛИНКЕ ОТ ТЕБ И МЕН,ОТ НАС ЗАВИСИ.

Жалко, нищо ново. По стара традиция България се управлява чрез шуро-баджанащина.

Тоя тъпак няма ли да пробута и майка си и баща си на държавна служба?

стига ни занимавате с развратните комунисти а излесте на улицата да ги пометем. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

...тия сичките омотани като свински черва или около съсела или около мониката му или около двамата едновременно. пък повечето минали през всички възможни управлявали партии на някакви сиекурни постове. и за чий И тая ще поема пост, като след три седмици излиза в отпуск по майчинство? гадост и мерзост, колкото и да се правят на добрики и честнички.пък следващия път пак ги оставете да грухтят от преяждане около копанята, като не гласуват 50 % българи (за разлика от циганите и турците)

Административният потенциал на Орешарски и & за избор на кабинет ще се види след време. Опасявам се обаче, ЧЕ след фалстарта на несебърския архитект, изявленията и прекрасните характеристики и отзиви, които даваше на Мургина за дейността й като шеф на НАП (пък тя още май е клиент на прокуратурата), избора на генеколожка от клиника Шейново (макар, че съм роден там аз я свързвам с факта, че умориха една родилка поради въздържане от заплащане на безплатната болнична помощ) за здравен министър ме изпълва със скептицизъм. Калинка беше заменена с Калин (добре, че той се оттегли доброволно), но колко скрити лимонки ще изкочат ще видим??!!

Готин бардак се заформи в новото комунистическо правителство.Поне сега ще се увеличат и турските сериали. Ще могат да вземат сценарии от правителството:обратни, бивши и настоящи любовници... Цирка е пълен.

Те в този кабинет все роднини, б*си цирка и държавата!

Ние сме идеалното семейство за Министерски съвет.Майка ми е женена за братовчеда,аз за неговата бивша жена,а баща ми е сгоден за сестрата на майка ми.Найс а!

Срамувам се, че съм българин - докога ще ги траеме тия мизерници, не очаквам нищо добро от хора без морал.

Абе тия държавата ли ще управляват или групов секс ще правят ?

Ей, отстреляхте я жената като патица на гюме. А тя е за три месеца началник на кабинета. По-важното е кой ще седне там следтри месеца. А ще седне тихо мълком, без да бият барабаните и ще е много свой и с много хора в медиите.

Какви три месеца...?Кой ще ги търпи толкова...?

100 дни, явно и те си знаят!!

Цялата професионална кариера на палавата Мария Дивизиева от с.Елешница е изградена на извънбрачни връзки и липса на морал.Не мога да разбера кое е експертното в тази дама.

То па едно село...