Брутално убийство вдигна Лондон под тревога

Британският премиер Дейвид Камерън свика извънредно заседание на правителствения комитет за сигурност "Кобра", след като в Южен Лондон мъж бе убит с мачете, а двамата му нападатели бяха простреляни от полицаи, съобщиха световните агенции.

Обратно в новината

Коментари - Брутално убийство вдигна Лондон под тревога | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

бил геитс отдавна още каза в интервю, че наи-големият проблем на човечеството в момента е пренаселването на планетата с африканци, индиици, китаици и т.н. така че в скоро време очаквам появата на някои нов вид спин или нещо подобно, големи пари се наливат в генното инженерство, един работи за лечение на едни болести, докато друг в това време разработва други.

Къде е сега Фарадж и другите тъпунгери, които му пригласят, че българите са бедствие за Вел.Брит. Ало, британския посланник! Колко пъти ви повтаряме да видите първо гредата в очите си - милионите чернилки и други чалми, които приютявате с братски прегръдки безпроблемно, а нас бедните българи, в повечето случаи тъпи мангали, ни издигате за бостанско плашило??! Нашата беда за вас е колкото едно бостанско плашило наистина, нито мачете размахваме, нито "Аллах е велик!" Така че още от днес си коригирайте приоритетите в имигрантската политика и ни оставете на мира! Приемете 50-100 хиляди мангала от Б-я, да се пръждосват от тук, че вече ни втръсна и изнемогваме от тая непродуктивна готованска и плодяща се като мишки паплач. А вие ако щете след това ги хвърляйте в Ламанша, не ни е грижа за тях!

"Добрия" капитализъм (към, които така неистово се напъваме) насърчава по всякакъв начин новите варвари. Знаем, че варвари унищожиха великата римска цивилизация.

А после българите им били проблем.

А тук бруталните убийства и изнасилвания на възрастни хора от цигани по селата и градовете се прикриват - за тях не се говори. Там подобни убийства се смятат за тероризъм. Ето къде е разликата - техният премиер и хората там веднага реагират, а нашите политици, институции и хората се правят, че нищо не е станало.

Тая цялата радикална паплач само израелците я оправят!!С напалм и семето им да се затрие!!

лошото е че страдат невинните като това воиниче. макар че британците и тези отвад голямата вода докараха мусулм. ехтермисти на власт в целя близак изток- от афганистан/талбаните/, либя,египет,тунис,ирак, сега и в сиря! такива понятя като демокраця и цивилизавця са само лафове, тук няма капитализм и комунизм, а национални интереси и пакс америцана, няма разлика дали е руся или ссср.ако прибавим и тези на които очите се насалзяват само когато видят пари и злато т.н. юдеи картината е пална. впрочем в англя има квартали кадето през деня само с кола може да се мине, а през ноща и полицеиска кола не минава, камо ли бледолики христяни, мусулманите купуват стари церкви уж за култ. центрове и на следващата година ги правят на джамии!

нека продължават да приемат още турци араби негри индийци пакистанци и всякакви подобни тарамбуки. Това ги чака.

Англичаните не реват заради българите. Те реват заради всяка измет с чужди корени. Приемането на българи и румънци от 2014 с повече права е само повод да се коригира неадекватната им социална система. Не се изживявайте като най-онеправданите.

ние от англичаните нищо хубаво не сме видели! а тези са яко вуду *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

"Око- за око, зъб - за зъб". Това нали беше от Стария завет.

Извинете - Днес, казват било просто Задължително око - за две и зъб - за чейне. (За Осигуряване на Окончателноста .)

Цялата тая работа с тероризма се върти в омагьосан кръг.

жалко за младежа ,а тия терористи на въжето иначе няма оправия

Представете си свят в който тези хора са мнозинство, какво би се случило с нашите Европеиски ценности и свободи които си мислим че са подарък или задължително благо откак сме се родили. Радикалните мюсюлмани лесно ще привличат привърженици докато ги оставяме да действат без да бъдат възпрепятствани от закона. А сега си представете че вече в редица европейски до 10 15 години тези хора ще имат много солидна основа да налагат свойте болни амбиции и правила. Не мога да повярвам че политиците в Европа са толкова късогледи и незряли. Ако не върнем голяма част от мюсюлманите в собствените им Родини те никога няма да са щастливи защото са израстнали в насилие и насилието е техният начин за комуникация ! Не ви искаме господа първобитни идиоти !

Няма как да стане. Докато ционистите държат за ушите европолитиците, това нещо няма да спре. Проблемът трябва да се изкорени в основата.

Той беше прав.

Не разбирам какво в коментара ми е етническо нетолерантно Думата "Циганин" или използванено на на дума представяща старинно средство за отопление и готвене работещо на дървени въглища

Те трият по инструкции писани в ЦРУ и Брюксел

Ама защо ,аз изразявах моето мнение ,като го трият те не го променят ,нека се мотивират ,или да представят един набор от думи и изрази , които да не се използват.Това не е ли нарушение на правото ми на мнение и израз?

delly

Здравейте, не думата "циганин", а други Ваши изрази и твърдения бяха етнически нетолерантни. Показахме отново Вашето мнение след козметични корекции. Хубав ден!

И ТОВА Е "НАЙ-ЦИВИЛИЗОВАНАТА" ДЪРЖАВА... ДЪРЖАВАТА, КОЯТО РЕШИ, ЧЕ ПРОБЛЕМА СА И БЪЛГАРИТЕ И РУМЪНЦИТЕ...

Тук пишат наистина лаици и ксенофоби. За всяко нещастие са виновни мюсюлманите и циганите. Не можете ли да видите, че отново се търси повод за поредната "освободителна война", която да замаже вътрешните икономически проблеми. За да е ясно съм изключително вярващ християнин.

Аз лично не смея да отида на село дори да си отпочина, защото ме е страх дали ще ме нападнат циганите там.

А замисляли ли сте се да Си поговорите туй-онуй с Всички комшии ? (Да съм казал нещо ?! ;-)

Друже, аз не казвам, че няма наистина дълбоки проблеми с циганите. Те са необразовани, нагли и в по-голямата си част мързеливи. Но това не значи, че те са виновни за всички кражби напр. В тяхната общност има много, а ма много честни хора, които са готови да ти помогнат с каквото могат в най-трудния за теб момент. Не съдете хората предварително. Моля Ви.

В КОЯ РЕБИГИЯ ГО ПИШЕ ТОВА ОКО ЗА ОКО И ЗЪБ ЗА ЗЪБ ТЕ СА СРЕЩУ ТЯХ А НЕ КЪМ АНГЛИЧАНИТЕ И ТОЯ УБИТИЯ БОГ ДА ГО ПРОСТИ ЗАЩО НЕ КАЖАТ ОТ КАКВА ВЯРА Е

Както виждаш името на войника не е алах или мохамед или абдул.. мисля че не много трудно да се сетиш. Чудно ми е колко ли политици мюсолмани имат те след като имат толкова много граждани.. и колко политици имаме ние в ДПС и БСП? Местан и неговия лидер Доган са топ фигорите който трябва да се премахнат

имената на главорезите са христянски - Michael Adibaduju и тн.!!!

англичаните отдавна си вкараха "троянския кон" в държавата си! ситуацията е почти извън контрол!...вече има градове, в чиито предградия е опасно, ако не си мюсюлманин! Поразителен факт е, че законодателството им има такива пропуски, че не могат да екстрадират от страната си дори доказани ислямисти?!?! Англичаните наистина не мога да ги разбера - дотолкова треперят да не погазят правата на мюслитата, че стоят все в наведена поза....а ония само им го....... Затова оня глупак Фараж, като е такъв националист, да не плаши местните с цивилизовани европейци, а да насочи гневът в правилната посока!!!

Това е защото са уникални тъпанари, наивни, абе с една дума много са прости горките ама много На им сега демокрация

Спокойно, точно сега променят закона за екстрадиране,а сега може и да затегнат още повече закона за емиграция за всички които не са от Европейския съюз....може да върнат и смъртната присъда, което няма да е никак лошо.

Не съм много сигурен, че полицайте дали не са нарушили човешките и граждански права на убийците като са ги разстреляли.И още искам да знам къде е нашият роден Хелзински комитет, за да излезе с остра позиция заклеймяваща действията на английската полиция.Спомням си не много отдавна български полицай простреля циганин в гр.Белица ,който извършва откровен диверсионен акт като разрушава елементи от системата за сигурност на железницата.Циганина , представян като \"ром\" ,но не питието при направени предупреждения вдига брадва да съсече полицая,който му пречи ...да краде...и тогава се стига до незбежният завършек.Полицая вместо да се остави да бъде съсечен го прострелва и автоматично се превръща в нарушител на човешките права.В територията България такива случаи са десетки. Но мисълта ми е друга, английските полицаи пряко не са заплашени, а ликвидират .... като класови врагове , дали първоначално не е трябвало да се оставят да ги халосат с мачетето по глават, а следтова след дълги къндарми и придупреждения и със сълзи на очи да ги прострелят.

ТЕЗИ ТЕРОРИСТИ КАЗВАТ,ЧЕ НЯМА ДА СПРАТ ,НЯМА ДА ИМА БЕЗОПАСНОСТ ИМЕННО ЗА ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА-ТОВА ПОКАЗВА,ЧЕ ИМАТ НАМЕРЕНИЕ ДА СА ОПАСНИ ,ДОРИ СА ИЗВАДИЛИ ПИСТОЛЕТ И СРЕЩУ МЪЖ,КОЙТО ИМ КАЗАЛ ДА СПРАТ....Не са били дрогирани,нито пияни

Виждали ли сте се лице-в-лице с индивид от тез, размахващ-Ви хладно ?! (ама не чайче де :-)

Да в Ангола ,но преди много години

Като са толкова бедни циганите от къде взимат пари, та първи да заминат в западните държави, а и в по-далечните? Все пак глупаците да им плащат всичко, а циганите да реват и се оплакват колко са зле в България. Хванали 2 румънски циганки в Прага, че крадат. А по дрехите им полицията намерила забодени пари и злато за хиляди. Оле, крали са от глад и бедност, нали?

Събирайте в Англия всякакви пакистанци и др. понеже българите и румънците сме ви "големия" проблем.

ИИ АЗ ТОВА КАЗАХ ...

Великите умове мислят еднакво :P :D

ето това е .реваха сресту балгари и романци,а прибират всякаква друга сган от света.каквото си надробиш ,това сте сисарбаш,казваше баба *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Образът на Джак Изкормвача в Англия ще се бъде заменен от Джамал Заколвача....

Що мрънкат тия ингилизи?! Нали толерантни, мулти-култи и пр. дрън-дрън... Е да си сърбат толерантно попарата, която сами са си надробили и да си вдигат повечко джамии отсега...

Тези двамцата, които били толкова загрижени за братята си в Ирак и Афганистан, в момента в който ги изберат за министри примерно , с такова усърдие ще почнат да колят и грабят същите тези братя, та пушек ще се вдига...А тези високопарни общи приказки, те ги научиха от комунягите...

В сайта има откровени фашизоидни елементи, които не правят разлика между турци и мюсюлмани! На такива изроди мога само да кажа, че има българи с различно вероизповедание, аз съм православен и ако се случи (не дай Боже!) ситуация на верско противопоставяне в България, то първо ще от..режа главата на подобни "българи"!

не си православен, "правоверен" си. а на мен ми е писнало от подлоги, да ми обясняват какво трябва да мисля и правя в родината си.

Мисли си каквото си искаш, но не прави това, което конституцията ти забранява - да насаждаш верска омраза! Нещастнико, не знаеш ли, че в България живеят българи - мюсюлмани, православни, католици и т.н.?!

Трябва яка профилактика- ислямистите да си ходят в Абу Даби, Катар, Доха и т.н.- все хубави места.

През ХVII в. един английски посланик, шпионин, учен и т.н. в Османската империя - Пол Рико е казал: Да благодарим на Бога, че сме достатъчно далече от турците за да не изпитаме техния бич, но всъщото време да имаме икономическа изгода и добри печалби от тях (леко го перефразирах, но смисъла е този). Е ние тогава нямахме този късмет, а островитяните подкрепяха турския ятаган. Просто са започнали да си плащат за традиционната си антихристиянска политика, типичната си алчност, лицемерие и високомерие.

Не само в Англия , никъде на Запад не искат българи по простата причина че са махленски философи. Ти му казваш измий пода - той пита защо. Или почва да поучава шефа си как да върти бизнес. Това е.

Аз пък съм забелязал друго - ако си светлокож, не ти вярват, че си българин. Да благодарим на толерастите за циганизацията. Не ни искат точно зара мургавите, а плащат на подлоги да ни обиждат, когато се опитаме да направим нещо по въпроса. Да обиждат и тези, които СА направили нещо.

Има истина в тази констатация, на мене също ми се е налагало да обяснявам в чужбина , че съществата , които припознават за българи са най-обикновени роми.Но проблема е ,че в повечено случаи тези цигани се представят за българи.

То българите пък са едни светлокожи,колкото Иван Костов...

Не си съвсем прав - много българи живеят и работят спокойно в чужбина и без проблеми. Чужденците имат против нашенските и румънските цигани, които наистина правят бели на хората и източват социалните им системи. За нещастие нашенските манговци бяха едни от първите емигранти и ни о.сраха пътищата навсякъде. Там като направят беля и по тв-то дават и казват : Ето, това са българи, те откраднаха, потрошиха, изнасилиха и т.н. От там идва грешната представа за българите и румънците.

Като не не искат чудо голямо Затова да си прибират черните както правят и това е резултата накрая Ето затова Запада е такъв кенеф

Абе разказвали са ми че Най-Интересно ставало когато т.нар. 'чорбаджия' трябвало да Повтори подопочистващите процедури. Под стриктния Надзор на съответните Органи на Трудово-Правната система. (Изплащането до наностинка на обезщетението - йощ-по.)

трите големи държави в ес внесоха хизбула в черния списък на терористите !!! какво казва станишев сега за това от трибуната в народното събрание ????

Янкитата и подлогите им - вън от България. Барабар със шизофренията си. Преди да почнат да дуднат как България е лоша, всички са лоши, само ЦРУ са добри.

мотивите? Бие се срещу Алкайда, на страната на Башар! Гуд а?

като общо правило терористите практикуват не само външен тероризъм,но и вътрешен тероризъм .В случая поговорката "враговете на моя враг са ми приятели " едва ли е приложима.

Ти нали беше почитател на американското надмощие и култура? Сподели, кой само преди няколко дни ни обвиняваше, че сме расисти, верски нетъприми и въобще ни размахваше пръст? Двулично леке.. или си с повече от една 'физиономия', а, Хане?

Аз що си мислех , че българските и румънските емигранти са много по-голяма заплаха за велика британия

Убиеца със сътъра казва: "Съжелявам, че жените трябваше да видят това, но по нашите земи жените ни виждат това всеки ден. Вие никога няма да бъдете в сигурност. Махнете правителството ви на което не му пука за вас"

казал на жената,притекла си от автобус на помощ на жертвата ,и с цел да спре нападението,или тя да понесе удар вместо децата,които са си тръгвали от училището в съседство,на нейния въпрос "какво искате" ,той отвърнал ,че" искал да започнат война в Лондон вечерта ",а тя му казала,че ще загубят ,защото са сами срещу толкова много ...И представител на комитет на мюсюлманите заклейми ,порица остро варварското убийство,посочвайки ,че няма основа в исляма .Специалист твърди,че това жестоко убийство е базирано като по "учебника на Ал-кайда да правят такива атаки ,вместо другия тип от 07.07 с бомбите..Други счетоха,че с това клане са заклали исляма. ОСНОВНОТО ,ОБАЧЕ Е В КРАЯ НА СТАТИИТЕ -ТОЗИ ТЕРОРИСТИЧЕН АКТ ДА НЕ ДОПУСНЕ ДА НАДДЕЛЕЕ ОБРАЗАТА И РАЗДЕЛЕНИЕТО МЕЖДУ МИРНИТЕ ИНДИВИДИ ,КОИТО УЧАТ ,РАБОТЯТ И СПАЗВАТ ЗАКОНИТЕ ,А ДА ОБЕДИНЯТ СИЛИ ЗА ПРЕВЕНЦИЯ НА ТЕРОР ВСИЧКИ

ТЕЗИ МУСУЛМАНСКИ ГЛАВОРЕЗИ НЕ ВИ ЛИ СЕ СТРУВА ЧЕ СА ИРАНЦИ,А МОЖЕ БИ ОТ ХИЗБУЛА ИЛИ В КРАЕН СЛУЧАЙ ОТ СИРИЙСКАТА НАЦИОНАЛНА АРМИЯ НА ПРЕЗИДЕНТА АСАД......ТОВА Е ОБОСНОВАНО ПРЕДПОЛОЖЕНИЕ НА ЦЕЦО ТЪПОТО...

Иранци са, то се вижда, типични арийци....Време е да се атакува Иран!

"Ние трябва да се борим с тях, така както те се борят с нас. Око за око, зъб за зъб." местане, българските очи и българските зъби в българия, турските - в турция...съгласен ли си ?

Хан Путку/KGB/Иречек пак почна да се клонира... кой мод трие, муслиманина Дели ли?

Хане, по-кротко, че плюеш по Турция - най-голямото, добре охранено с долари, кучен на Щатите наоколо.

Ама ханът и тоя уж от Германия един и същ ли са? Аз все съм се чудила как е възможно от Германия да "пристигат" такива елементарни коментари...

Това е резултата от европейската псевдо толерантност и верска търпимост. Не можеш да напълни страната си с най-долната черна сган от цял свят (и то мюсюлманска сган!) и да очакваш нещо добро. В същото време спираш бели, образовани българи-християни, защото били опасни. Май е назряло време за нов кръстоносен поход. Когато и да убиеш черен или мюсюлманин, все ще е късно.

Мъжът е Английски гражданин, жена му американка, и не му дават да си я заведе в Кралството! Ти за БГ говориш!

Излиза, че за американци не може, за източно европейци-християни не може, но за радикални цветнокожи ислямисти може.... А сега де, това е въпрос с повишена трудност!

Определено ми приличат на иранци, най малкото на сирийци! Я някой да попита Цецо, дали има обосновани предположения!

Определено си смъртоносно прост.

ама за тебе със сигурност! Ооох, откъде се събрахте толкоз на едно място?

Лека му пръст на войничето!

И какво против българите имат англичаните? Ако има проблем българинът се самоубива докато другите народи като мусулмани араби и др. искат да решат проблемите си с тероризъм

Алчността на британците към петродоларите и шейховете и вроденият им мързел на колониалисти, позволи Великобритания да се напълни със всякакви социални отрепки от колониите им по Азия и Африка. Сега да им сърбат попарата! Иначе българските и румънските емигранти са им проблема.. Да им имам малоумното мислене на тия.

британците изобщо не са алчни за петродолари ,а алчните ЗА ПЕТРОДОЛАРИ СА ОНЕЗИ ДЪРЖАВИ ,НАСЕЛЕНИ ПРЕДИМНО С МЮСЮЛМАНИ,КОИТО ИЗЦЯЛО ПОЧТИ ДО СКОРО СА РАЗЧИТАЛИ НА ПЕТРОДОЛАРИ И НЯМАТ РАЗВИТА ИКОНОМИКА,НИТО ,ПЪК СА ПЛАЩАЛИ ДАНЪЦИ ЗА ДЪРЖАВНИЯ БЮДЖЕТ ,КОЙТО В 97% Е БИЛ ОТ ПАРИТЕ ОТ ПЕТРОЛ,НО НА МНОГО МЕСТА ИЗЧЕРПАЕМИТЕ РЕСУРСИ ОТ ПЕТРОЛ ПРИВЪРШВАТ И ТЕЗИ НАСЕЛЕНИЯ СТАВАТ АГРЕСИВНИ КАТО СИ СПОМНЕТЕ КАК ИРАК ИСКАШЕ ДА КРАДЕ ПЕТРОЛ ОТ КУВЕЙТ .....АНГЛИЯ ДОБИВА И СОБСТВЕН ПЕТРОЛ ПО НОВИТЕ ТЕХНОЛОГИИ ОТ ПЯСЪЧНАТА ТИНЯ НА МОРЕТО ТАМ ,А ТЕЗИ ЗАЛЕЖИ СА ОГРОМНИ ,И НЯМА ДА СВЪРШАТ СКОРО..........,А И ДИРЕКТОРИТЕ НА БРИТИШ ПЕТРОЛЕУМ РАБОТЯТ ЗА ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ ПЪТИ ПО-МАЛКИ ЗАПЛАТИ В СРАВНЕНИЕ С АЗИАТСКИТЕ ДИРЕКТОРИ-ОЛИГАРСИ -СОБСТВЕНИЦИ НА МНОЗИНСТВОТО ДЯЛОВЕ НАД 50% НАПР ЛУКОЙЛ /посочено вече от години/

я по-кротко и слез от капса.

Перфектен пост. Зачука им го. Благодаря.

Малко ми е разпиляна тезата тук. Британците подслониха парите на шейховете. Лондон повече от 10 години е световната финансова столица. Британски компании всъщност са основни играчи не в добива, а в рафинирането и препродаването на петрол. Иначе си нямат достатъчно петрол, но внасят основно от Норвегия, Русия, Алжир и едва около 20% от ОПЕК. В смисъл - парите на шейховете са добре дошли да ги врътнем, но не искаме да сме зависими от емоционално лабилни араби, дето от днес за утре им хрумва да обявят ембарго. Финансите, петрола, имотите и фондовете (любимите сектори на арабите) са над 30% от сделките на лондонската борса.

Касапите джахадисти са сомалийци. Клиповете,които гледате в тубата са преработени и много от нещата, които казва джахадиста са изтрити. Той директно говори за война и смърт и че никога няма да спрат. Как става убийството. Момчето- войник , 20 годишен,излиза от поделението. Тези дали случайно са преминавали с колата или са го чакали е неизвестно. Момчето е носело фанелка с надпис- "Да подкрепим нашите герой в Авганистан". Сигурно, това ги е провокирало и са го премазали с колата на тротоара и след , това го ръгат с ножове и го хвърлят на средата на улицата и следва най- грозното: отрязват му главата с мачете пред погледите на всички уажасени хора. След , това не бягат, а почват да си говорят с хората и даже ги карат да викнат полицията. Допускат само жени до убито момче да го видят. Полицията идва след 2 минути, но не е въоръжена и седи на другият края на улицата. Въоръженият отряд идва след 20 мин и директно стреля по тях. Двамата са в болница с опасност за живота. Уважаеми българи, това е моят репорт за Вас. Вие си правете сметка за джихадистите

Благодаря за информацията! Иска ми се така да беше реагирала и "нашата" полиция при случая с убития Българин в Катуница! Иска ми се така да беше реагирала и "нашата" полиция при циганския погром във "факултета" преди 7-8 години! Иска ми се така да беше реагирала и "нашата" полиция при убийството на професора в "Захарна фабрика"!!!

"нашата" полиция, когато си изпълнява задълженията я плюят и заплашват! "нашия" полицаи, няма и грам самачуствие каквото и да стане той все е виновен.

тихо, че Хана/Иречек/КГБ/Фром Джърмани пак започнаха да се клонират. Сега ще чуеш 1) колко лоши са джиахдистите 2) колко смотани сме българите 3) колко виновни са рашките и въобще, но недай си Боже да кажеш, че всичкото джихад и цциганин се спонсорира и подкрепя с мерикански пари, почва да вади пяна на устата. ..и да, Афганистан се върна обратно като производител на опиум, след като го 'освободиха'. не рашките...

Обаче ,терористите са тръгнали с оръжия срещу полицаите -с огнестрелни оръжия са били въоръжени фанатиците,освен с огромните кухненските ножове и меч,а и са блъснали първоначално войнка,който е жертвал живота си,за да има ред и сигурност по света,и да няма улици обсипани с трупове както е било в Афганистан ,когато така талибаните налагали своята воля да доминират с насилие за изгода от другите вкл момичетата да не ходят на училище след 10 г възраст -разказано от ученичка,която се промъквала между труповете с учебници под дрехите,преди миротвоческите войски да охраняват улиците в Афганистан от такива жестоки кръвожадни и алчни за власт,за да се обогатяват на чужд гръб с доминиране със страх

и са си носили един безпилотен терористически самолет. убили са само войник, а не цивилни. при това с тарикатска фланелка. това е интересно - защото на мен ми е забранено да кажа 'мангал'...

А не искат "лошите" българи и румънци :) Скоро великата им в миналото страна ще е 80 процента заселена с кюнци и джагали. Нещастници !

Жалко за момчето,човешки живот е .Но не мога да разбера защо до момента при англичаните няма демокрация а си имат крал и кралица както в обществата преди 100 г.И ние си имахме подобие на крал преди 20 год. но вече сме демократична държава.Кога Англия ще се отърве от тоталитаризма и ще има демократично общество

Ти недей ги мисли Англичаните. Така са си решили хората така им е добре. Гледай наще проблеми да решим и тях коментирай по този начин.

Брато, имаш висока температура. Почини си и не пиши глупости.

Демокрацията в Англия е с много по-дълбоки корени отколкото в повечето сегашни демокраци. Техния парламент е един от най-старите законодателни органи в света.

е,и?

Еми ако тези идват от някое място където англичаните и американците "омиротворяват" или "въвеждат демокрация" това убийство е било като разходка в парка за двамката...

преди миротворческите военни действия напр В АФГАНИСТАН ТЕРОРИСТИТЕ СА ОБСИПВАЛИ УЛИЦИТЕ С ТРУПОВЕ -УБИВАЛИ СА НЕСЪГЛАСНИ С ТЕХНИТЕ КОМАНДИ НАПР НЕ ИСКАЛИ МОМИЧЕТАТА ДА УЧАТ СЛЕД 10Г ВЪЗРАСТ ,КАТО ИСКАТ БЕЗБРОЙ НЕРАЗУМНИ И НЕСПРАВЕДЛИВИ НЕЩА С ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ ДА ДОМИНИРАТ НАД ДРУГИТЕ ТАКА,ЧЕ ДА СЕ ОБЛАГОДЕТЕЛСТВУВАТ КАТО ЕКСПЛОАТИРАТ И ЗАРОБВАТ В ТЯХНА ПОЛЗА ДРУГИ

И изведнъж след "освобождението" Афганистан става най големия производител на опиумен мак, респективно опиум и хероин...

Всички мюсулмани да се изтикат в арабския свят и никоя държава да не ги приема.Да се махат и тези родени в белите страни.Няма друга оправия, алтернативата е с техните камъни по тяхвата глава

хубаво ,от къде да започваме например,,от лутфи местан примерно или от ахмед доган,,преди да мислим как да се грижим за европа нека се грижим за себе си.

Да, от тях трябва да се започне.И на мен ми се иска у нас първо да решим този проблем. Турците в България си правят атентати преди да стане световен проблем с мюсулманите като цяло

А ти какъв си?! Сектант, католик или православен - и ти ли ще определиш кой да живее в Родината си ?!Ненормалник!

Като е родина, да се държите като останалите.Като е само на документи-под ножа, че друго не ви оправя

Ислямът е зловещо нещо. Индийците не са ислямисти и стоят повече от арабишъна. Ислямът трябва за бъде заклеймен и изхвърлен от Европа. Британците са много толерантни към ислямската сган. Иначе, в Лондон е супер.

Така е като се напълниха с чалми и шалвари сега и алах ще е велик и мохамед ще е ебати пича щото всички така наречени стари демокраций нямат елементарно чуство за самосъхранение и толерират всячески потенциални терористи вместо да се огледат и да си спомнят че на европеиският полуостров основната религия не е ислям

Някои вече носят да се пазат от източноевропейци можеби но те хуманните имигранти от Африка какво биха им направили сега сигурно ще кажат че има БГ следа в това убийство а това не са негри а боядисали се Румънци в черно.

Някой може ли да обясни! Нали все ни набиват в главите, че английските полицаи не носят оръжие ( защото са хуманисти може би) . Как така тогава са стреляли в случая?

Има и въоръжени полицаи, нещо като нашите отдели за тежки престъпления.Патрулите не са въоръжени, САМО ако няма ексцесии

"Много си тъп Саше"- оръжие не носят уличните полицаи които се шматкат между хората и служат за респект на шушумигите.Друтите си имат всякакво оръжие .

Портос, лошо ли е да пита човек, ако нещо не знае. Мисля, че лошото е, че когато някой пита, защото незнае, а иска да научи, е когато излезе някой галфон като теб и започне да обижда на "тъп си Саше". Доколкото виждам и на теб не ти е ясно, защо си се изказвал. Отговорът го има по-горе много точно и добре дадена информация. Излагаш се самия ти и нямаш елементарно възпитание.

Англичаните така и не разбират, че проблемите им не идват от имигриращите във Великобритания бели европийци от по-бедните страни като България например. Проблемите им идват от тези, които пристигат от Африка и близкия Изток. Толкова енергия изразходиха да плюят по нас-българите, а са отворили широко задната порта за всякаква цветнокожа измет... Накрая става : Каквото повикало, такова се обадило!