ЦИК обяви за избрани двама депутати от БСП

ЦИК обяви за избрани депутатите от Коалиция за България - Маргарита Стоилова и Лазар Попов. Те заменят отказалите се от парламента Румен Стоянов и Илияна Йотова.

Обратно в новината

Коментари - ЦИК обяви за избрани двама депутати от БСП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И тази,Асеновградска комунистка-пенсионерка,Марга ,ще оправи отечеството....ужас!

В решаващи моменти използваме главите си само като закачалки за шапките си. В момента в който започнем да ги използваме по предназначението им си даваме сметка, че сме избрали тройна коалиция Франкенщайн, която ще си избере правителство Франкенщайн. Заслужаваме съдбата си! Бог да пази България!

Почти всички гори ги орязаха другарите от ДПС- а от остатака все още слизат активни комунисти??? Бре Боже тази зган край няма ли???

Най-добре беше поне 140 от тия боклуци да се откажат, но на тяхно място да не влизат други. Само като гледам мазните муцуни на тия в парламента мога да повърна.

Аспарухчо, явно мокрите сънища ти идват в повече. Вземай мерки.

помогнете , моят логопед се самоуби

Бойко с теб сме от 70 години те чакаме предсказанието ни говореше още в 1960 ясновидки казваха че турците ще стигнат до Пловдив но те стигнаха и в София и даже в парламента и няколко пъти имаха правителства марионетно ердоган имай срам БОЙКО с теб сме

"Те заменят отказалите се от парламента Румен Стоянов и Илияна Йотова." Много бързо им мина мерака за народни представители , по-добре да не бяха се кандитатирали.

КАК ЩЕ СЕ ОТКАЖЕ ЙОТОВА ОТ ЕВРОПАРЛАМЕНТА,ЩЕ ИЗПУСНЕ ТЛЪСТАТА ЗАПЛАТА,А КОЙ ЗНАЕ И КОЛКО ПАРИЧКА ПОД МАСАТА ВЗЕМАТ ОЩЕ...ТЕ ТАМ СА ГОЛЕМИТЕ КАПАЦИТЕТИ.ЗАЩО ТРЯБВАШЕ ДА БЪДЕ КАНДИДАТ ЗА ДЕПУТАТ,ПО ТОЗИ НАЧИН САМО ЛЪЖАТ ИЗБИРАТЕЛИТЕ.САМО ДА НЕ СИ МИСЛИ ЧЕ ДОГОДИНА ПАК ТАКА ЩЕ ПОСТЪПИ С ИЗБИРАТЕЛИТЕ...ВЕЧЕ НЯМА БУДАЛИ...

Е най - после взе да им идва акъла на пустите му гербери!Полека , лека и ще влязат в пътя!

Нямаше ли друг в БСП, че тая мърша Мая Манолова трябва да гледаме от трибуната на Народното събрание. Доказахте че не ставате за нищо с този избор!

А то от най- видната представителка на Монтанската правна школа много става що не погледнеш статистиката колко закона предложени от герб в предишния парламент са обявени за противоконституционни или и теб са те сложили на хранилката

Ей, робот. Как ще влезе в сила противоконституционен закон, ти мислиш ли като говориш ? КОЙ ще гласува за подобно нещо? Та нали ако някой го направи автоматично ще покаже, че и той не знае конституцията. МАЛЕ МАЛЕ

Герберите по всякакъв начин се опитват на саботират новото Народно събрание, защото знаят, че кабинетът на Орешарски ще направи ревизия на управлението им!

Моля да спрете пубертетските лиготии!

Вече и с по 17 и 18 гласа взеха да се самоизбират великите бг пулитици???

Совалки без ясна цел и идеали- до един непотребни!

В Л А С Т !!!

Целта брат е да гласуват хората (ако можем да наречем така ултрасите на червените) за някого, в който те припознават техния човек. След това правят смяна на хората т.е. подмяна на вота. Така хем тези си остават на топличките места и продължават да се гушат, а тези, които ги заменят се уреждат без това да е избора на хората. Стара партизанска тактика.

ДА не би банкянската тиква да нее правила подобен номер? И за нЪдЪсЪвЪ и за геП! Кога по дяволите ще прогледнете?!!!!!! ВСИЧКИ, абсолютно ВСИЧКИ горе имат една цел! Стига с това деление, на никого "горе" НЕ МУ ПУКА ЗА ТЕБ! Трябва да им пуснем кръвчица септември, а по Коледа да ги заколим по стар християнски обичай и да започнем Новата 2014 начисто. Без политици, без масони, без педали, без маски! Вижте какво става в Исландия. Никой не говори за нея, сякаш тази държава е престанала да съществува?!

В Калофер май се страхуват, че ако се бяха провели нови избори за кмет, спечелилият нямаше да е от БСП.

маргото да знаеш кви свирки прай...

Партията прави долни номера по необходимост и само за благото на България, а ГЕРБ правят долни номера защото са гадове, преяли с власт!

по необходимост сигурно ще викнете итанковете, а

Ето ги верните избиратели на БСП. ХАХАХА "ПАРТИЯТА" ЕЙ, БОЛШЕВИК, ДРУГАРЮ Олигофрен. Избирателите на БСП са предимно пенсионери, ще ви видя след време като ги няма тях кой ще гласува за вас.

И колко години се пее тая песен?! В крайна сметка все някога всички минават през пенсионерството :) Сега на ред са СДСарските пенсионери - дето подскачаха по площадите, за да докажат, че не са червени.