Прокуратурата разследва печатница за открити 350 000 нелегални бюлетини

350 000 отпечатани и готови за експедиция нелегални бюлетини за гласуване в извънредните парламентарни избори са открити в печатница "Мултипринт" в Костинброд, съобщиха от прокуратурата. Печатницата е на общински съветник от ГЕРБ. Според БНР на бюлетините няма отпечатан номер.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата разследва печатница за открити 350 000 нелегални бюлетини | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А бе мили хора, защо толкова шум за нищо? То се вижда, че БСП, ДПС и подлогата Бареков разчитат на невежите и наивни хора. А такива - дал Господ! Мъчно ми е да гледам уж водачи на народа да изпаднат толкова ниско. Жалко, много жалко!

Такава елементарен компромат не бях виждала скоро .Тази помия ме накара да гласувам за Герб,защото бях от колебещите се.Бареков за мен не е журналист , хамелеон зависещ от това какава сума ще му приведат. След като Бареков с такава истерия по национална медия говори за нещо недоказано,мисля че трявба да носо накакав отговорнот-някакава глоба. Трябва да се приеме закон за медиите ,съгласно който журналисти които изнасят някакава непроверена информация да носят някакава материална и морална отговорност.Съгласно действащият закон всеки може да си публикува какавото си иска. Кой ще контролира какаво пишат журналистите????

Откриват бюлетини в печатницата на Гошко Първанов, колко удобно.... точно ден преди изборите...е колко трябва да си глупав за да не се усетиш че това си е гнусна инсинуация на наглите БСП-ари

Бюлетините са подготвени за износ в РСФСР (сега Русия) с цел прилагане на нашия избирателен опит и ускоряване на демократичния процес.

Технологичният брак е ключовата дума, тя се отнася преди всичко за политиците.

абе ганиовци, в 21 век сме, кои печата бюлетини за гласуване, кои брои бюлетини? може би само някаде в африка. навсякаде се гласува електронно с компютри, които броят непрекъснато. не само, че сте прости, но и нагли и самонадеяни.

онзи ден бяха към 6500000 гласоподавателите. 9000000 бяхме по време на Живков. 2000000 емигрираха. Е, защо са поръчали 8343000 бюлетини? да не говорим че така наречения "тенологичен брак" е много над 2% обявени за "нормално" от шефа на печатницата. Палети складирани за изчакване си личат и различават елементарно от подготвените за транспортиране. Така че не се притеснявайте: ще се изясни "грешката"...

докато не се пусне система за гласуване с смс само ще ни мамят с тези пещерни и скъпи и лесни за манипулаця методи за гласуване с бюлетини. дори всеки месец може да се правят референдуми. ама не е изгодно, а властта щото искат да ни лъжат и да вземат решеня вместо нас и за фирмичките свързани с организацята по изборите. спомнете си колко копирни машини искаха да купуват за тия избори за другите неща да не говорим. разбира се ако питат някои депутат защо не се реализира ще докара от 9 кладенеца вода да докаже че с бюлетините си е наи добре хахаа

Калво още трябва да се случи че да се осазнаетее бе бойковчета

Коя е гаранцията , отпечатването на броя на бюлетините да са само тези, а сигурно са заминали вече необходимите допълнителни количества по секциите. Проверката е на технологичното време от датата на поръчката до днес. Всяка секция да провери наличните бюлетини .Късмет на изборите за България.

Нямаше да гласувам, но не искам да ме правят на идиот. Ще гласувам за по-малкото зло ГЕРБ.

наи гнусните избори до сега *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Направете програма за компютърно гласуване и стига тия глупости дори и възрсстните знаят да натиснат да или не Бюлетини простотии

Еееееее, еееее и замириса БСПееееее Поредната удурма. Още не излезла новината, те вече с официялни изявления, беквокалистите от ДПС и те с речи по случая. Е не сме чак толкова големи балъци!

Някой ще обясни ли как 10% от бюлетините в безброй секции ще бъдат подменени преди да се преброят? Защо си мислят че сме толкова глупави и не усещаме поредните нашенски номера за въздействие на избирателите.

Ама разбира се. бареков даже ни каза, че бюлетините са с отбелязан ГЕРБ. Този ни прави на луди. Значи, ГЕРБ държат бюлетини на склад до деня за размисъл, като видиш ли даже са с отбелязан ГЕРБ на тях. И те вече не са разпратили бюлетините по страната. И кой ще повярва, че те ще транспортират бюлетините по страната, до 28 областни центъра в нощта на изборите и бюлетините ще са с маркиран ГЕРБ. Това е риск, който никой не би допуснал. Само ли в тази обстановка, когато всички ги дебнат тях. Това е толкова съшито с червени конци, че чак ми се гади.

"Глупакът гласува за глупак, престъпникът за престъпник"...

Пускат коментари само на герберските подлоги, които са тъпи некадърници.

поредният, но не последен компроат на "посрано" 20. гладни смеее, жадни смеее, искаме да крадем, да пием и да ядем. изберете нииии.

Защо пускате коментари само на привърженици на ГЕРБ?!

Нямаше да гласуваме утре,но след изцепките на Бареков & ....цялото семейство

По-добре изключете коментарите !