”Медиана”: Разликата между ГЕРБ и БСП се стопява

По-малко от 2% е разликата между ГЕРБ и БСП след избухването на скандала с подслушването, показват данните на „Медиана“. Според „Сова Харис“, 73% са убедени, че МВР е извършило нерегламентирано подслушване.

Обратно в новината

Коментари - ”Медиана”: Разликата между ГЕРБ и БСП се стопява | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

иска ви се,но номерът ви не минава

Защото по добре ерудиран гей отколкото травестит от герб на на централна гара,ти познай кое си

ЗА КОЯ ПАРТИЙНА СТРУКТУРА ПРАНИТЕ ПРОУЧВАНЕТО И ТЕЗИ ИЗМИСЛЕНИ % ... НА ИЗБОРИТЕ ВИЕ И САТЕЛИТИТЕ ОКОЛО ВАС НЕ ТРЯБВА ДА ВИ ДОПУСКАТ - САМО ВЪНШНА АГЕНЦИЯ, ДОКАЗАЛА ЛОЯЛНОСТ КЪМ ЧОВЕТА-ИЗБИРАТЕЛ, А НЕ ПАРТИЙНА СТРУКТУРА КОЯТО Й ПЛАЩААААААААААААА ГОСПОДА МИСЛИТЕЛИ И СЪДНИЦИ !!!!!!!!!!!

КАКВАТО И АГЕНЦИЯ ДА ПРАВИ ИЗСЛЕДВАНЕ,НЕ ВЯРВАМ В РЕЗУЛТАТА. БЪЛГАРИЯ Е МУТРЕЗИРАНА ДЪРЖАВА И ХОРАТА СЕ СТРАХУВАТ ДА СИ СПОДЕЛЯТ ОТКРИТО МНЕНИЕТО.

От Медиана твърдяха преди 4 г. - дни преди парламентарните избори през 2009, че разликата между ГЕРБ и БСП е едва 5%. Две седмици по-късно реалната разлика се оказа цели 22%.

Когато осъдят един такъв нагъл и долнопробен лъжец като Кольо, ще имаме държава. Моника купува агенции, ДС тероризира страната с компромати и насаждане на страх, защото знаят, че това им е за последно. На 12 май червената капиталистическа власт над България продължила 70 години, ще бъде съкрушена.

Аз искам да видя колко хора , какъв процент гласоподаватели имат намерение да гласуват изобщо. Щот изборите са нагаласени и никой да не отиде пак ще ще изкарат избирателна активност 60%. Хората са отвратени и масово не желаят да гласуват.

Но ти ще гласуваш, нали? За Атака, БСП или ДПС, което е едно и също!

ОЩЕ ЕДНА-ДВЕ ПОДЛОГИ КАТО МИРО НАЙДЕНОВ КАТО СЕ ИЗКАЖАТ ДАЖЕ БСП ЩЕ ПОВЕДЕ!ДОБРЕ СИ ПОДГОТВИХА ЧЕРНИЯ ПИ АР ТОЗИ ПЪТ, НЯМА СЪМНЕНИЕ!ЛИЧИ ПОЧЕРКА НА ПРОФЕСИОНАЛИСТА МОНИКА СТАНИШЕВА!

Ай сектир бе мухльо !! Колко ти платиха да лъжеш ??

Кольо лъжеца е объркал датите. Това проучване е било подготвено да излезе след скандала с Миро Найденов, а той го пусна вчера. Направо да почва да готви следващия материал, а бойната група е подготвила нова флашка.

ЗА БСП И ГЕРБ ВЕЧЕ ЗНАМ - ПОКАЗАХА НА ЦЕЛИЯ НАРОД КОЛКО СТРУВАТ -И КОЛКО ЩЕ СИ НАПИШАТ , ЧЕ СА ГЛАСУВАЛИ ЗА ТЯХ- АМА НЯКОЙ ЩЕ МИ КАЖЕ ЛИ -АКО НАРОДА , РЕШИ - ТА ВЗЕМЕ , ДА СЕ ОПИТА ДА ВКАРА И МАЛКО НЕКОМУНИСТИ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ- ДАЛИ ЩЕ ГО ПОЗВОЛЯТ БОКЛУЦИТЕ ОТ БСП И ГЕРБ ... ЕДВА ЛИ - ТЕ ТОГАВА НАИСТИНА ЩЕ ИМАТ ПРОБЛЕМИ ...- ТАКА , ЧЕ КАКТО И ДА ГЛАСУВАМ Е-КАКВОТО СИ ПОДЕЛЯТ И ЕДНИТЕ И ДРУГИТЕ КОМУНИСТИ - ОТ БСП И ГЕРБ- ТОВА ЩЕ Е ....... А ТИ НАРОДА- САМО СЕ НАДЯВАЙ ПОНЕ ПО МАЛКО ДА БЪДЕШ КРАДНАТ ЛЪГАН И ПОДСЛУШВАН ...- АМА САМО СЕ НАДЯВАЙ ....

На мама червената пачавра Кольо! Разликата намалява от 7 на 12%!!!

Чао,герберски боклуци

Качи ли се вече на влака за Северна Корея? Няма смисъл да оставаш за 12.05, ще получиш удар! Сърдечен де!

Защо бе,злобно герберче,аз ползвам самолети и мога да си позволя ако искам и в Северна Корея да отида,за разлика от теб,бедния смръдлив гербер ,бутащ се по влаковете за да си отиде до родното място,аиде чао ,герберастче жалко

Защо ли герберастията и малоумието вървят винаги в комплект? !

Нека заедно, смирено, по православному погребем и последните вампирни отрепки на партия Г Р О Б - ББ и ЦЦ.....амин

деер

Какъв скандал? ... Прости хора, прости разсъждения! .....Преди 3,5 на всички стана известно , че се подслушва на поразия!.....Помислете , къде сме сега след 3.5 години след първите флашки!!! ЕФЕКТЪТ е, че нищо не става положително, когато излезе грозната истина наяве...дори затънахме в л-йна до шия.

хаха учудвам се че КК не е измерил и обратна разлика щом той обявява такава разлика значи тя е най малко по 4, и не мога да разбера докога подобни човекоподобни ще се явявата като измерители на електоралните нагласи

Това БСП-ГЕРБ все повече почва да ми прилича на Левски-ЦСКА.Ужас!Сякаш в тая държава съществуват само 2 партии.

Сега ли разбра? От едната страна е ГЕРБ от другата всички престъпни партии начело с БСП. 90% от малките партии за тези избори са създадени от БСП за да теглят от електоратът на ГЕРБ.

ЕГАТИ И ИДИОТСКИЯ ДОВОД..- А ЗА ПАРЪИЙНАТА ПРИНАДЛЕЖНОСТ НА ЦЯЛОТО ГЕРБЕРАСТКО РЪКОВОДСТВО НЯМА ДА СПОМЕНАВАМЕ НАЛИ...- ЧЕ ТЕ СЪЩО СА КОМУНДЕЛИ- И ТЕХНИ ЛАКЕИ , РОДНИНИ ,..... А БЕ КОМСОМЛЦИТЕ ОТ ВТОРА ЛИНИЯ НА ПАРТИЯТА МАЙКА - БКП -- ДЕТО ЗА НИЩО НЕ СТАВАХА - СЕГА СЕ ИЗЖИВЯВАТ КАТО ПОЛИТИЦИ .... СЕДНАЛ ДА МИ ХВАЛИ БОКЛУЦИТЕ НА ГЕРБ , ЧЕ БИЛИ СРЕЩУ КОМУНДЕЛИТЕ....- Е ОТ ТЯХ ПО - ГОЛЕМИ ТАКИВА НЯМА ....НАЧЕЛО С ТИКВАТА ДЕТО ДОРИ НЕ ПОИСКАЛ ДА СИ ВРЪЩА ПАРТИЙНАТА КНИЖКА ....ТОВА ЛИ СА АНТИКОМУНИСТИТЕ ТИ БЕ РОЖБО...

Да обаче след поредните изцепки, никой не знае каква е разликата, вероятно БСП е на плюс.

Герберастията, май ще губите изборите? До 12 май има още време, може и повече да се осерете!

Феновете на Доган са на ход!

тя расте в полза на БСП - 12 05 нее далече да се види това само червените могат да бъкнат на Тиквата отзад

Абе червен Кольо що направо не си каже как работодателите му от БСПинозните ще "спечелят"?!

О, Червенкольо Червенколев пак се прави на социолог - пореден неуспешен опит. На 12-ти май, ще гледаш като препикана гергина, защото резултатите ще са доста по-различни и победата ще е на Бойко и ГЕРБ!

Сериозно ли смяташ, че някой ще гласува за тия престъпници? Ако минат 4% боко трябва да даде курбан!

Разбира се, че е сериозно! Добре, че мненията във форумите не са критерий. Истината е съвсем друга и ще се види на 12-ти май вечерта. :D Червените гниди, воглаве със СТЕНишев, попривършиха методите за подривна дейност - безсилната ярост ги кара да правят грешка след грешка, а това води до увеличаване на подкрепата за Бойко.

Когато осъдят един такъв нагъл и долнопробен лъжец като Кольо, ще имаме държава. Моника купува агенции, ДС тероризира страната с компромати и насаждане на страх, защото знаят, че това им е за последно. На 12 май червената капиталистическа власт над България продължила 70 години, ще бъде съкрушена.

щом и Червен Кольо дава предимство на ГЕРБ - смятайте какви са истинските разлики :))))) другарите наистина са паникьосани :)

на 12 05 ще видиш истинските числа ...вече няма чувалчета и милиционерчето Цвъко

хи хи умник, аз знам какво ще стане, ам ти още не знаеш, че на 13 май другаря кирчо добрев ще те уволни за очевидна некадърност :))))))

Да не плачете обаче че пак е имало фалшификации.

колио е решил да си закрива деиноста защото след тези избори няма да има бсп и няма кои да му плаща.много е тап и простичак и изглежда се занимава с това което не му е работа.

По тАп от Цоко и Боко не е, не се притеснявай

Наречен е "червен Кольо". Както се казва, този прякор му залепна като въшка на чело. И не е като да няма защо.

За всички от герб от мен един ви як минус . Аре

Така няма да помогнеш на партията,която ти плаща.Излезте на площадите,както прави ГЕРБ,и бройте.Станишев събира в края на някой парк 3 пейки/И тях не може да напълни,и вечерта по телевизията/услужливо/слушам как са били 5000 души.Нещастни манипулатори.Да се закрият,след изборите,всички социологич.институции,които са се разминали с резултатите.Ние няма да ви храним докато дишате!!!!

Три пейки няма да събереш ти, не и Станишев

Абе червен КОЛЬО на теб ти се привижда вече светлото бъдеще

След днешното изказване на Найденов герп са политически труп! Да видим какво е казал пред Цацаров, политическата отговорност не е като наказателната!

никога бсп отново на власт по крадлива партия у нас няма,хора гласуваите за когото и да е само не за бсп нека ги изxвърлим от народното събрание и да си oстанат в историята!!!

Цоко държи здраво Боко в криминална зависимост поради миналото на шефа си. А се е обадил, а Цоко ще издрънка онова, което е в папките на полицията за боса си. Затова Боко уж му има доверие, а ще го изработи при първа възможност. А може да му се случи и случка... Това е лицето на криминалната групировка ГЕРБ - грозно, мръсно и опасно за народа ни. Крепят го крадците с милиони, милиционерските приближени и лумпените на подземието. Това ли ще е пак управлението на тези престъпници?!

Колев помня след последните два избора каква плачлива физиономия беше направил Интересно на какво се дъжи това нали си обективен.

Кольо, мамин платен Кольо, ами преди 4 г. същите глупости редеше 20 дни преди изборите и какво стана ..... опять обосрались. Казваш парите не мирешели, нали?

Напротив, парите миришат! На амфетамини миришат, много им е вдигнал резултата на гербавите!

Това не значи, че които са били за Герб, ще гласуват за БКП. По-разумно - за СДС. За да си дойдат нещата на мястото.

Стига глупости бе, ГРЕБ нямат и 10% Днес Миро Мършата ги екзекутира!

Поръчкови прогнози на БСП. Истината е повече от 7% в полза на ГЕРБ, защото хората знаят гласуваш ли за Станишев (БСП) получаваш Доган, Местан и ДС лапачи.

Преди седмица ревяхте за 15% предимство. Днес и на 7 сте доволни. До изборите ще се молите просто да сте вътре.

Ако Колев е правил проучването си на"Позитано" 20 сигурно е така. Колев/не ви казвам г-н защото не подлежите на уважение поради завистта която изпитахте към Вашата колежка,знаете коя/Колев. , хайде да се обжаложим-Герб в момента въпреки напъните на олигофрена Станишев води поне с 12%.,най-малко.Какво ще стане след изборите Колев. Ами понеже Герб трудно биха имали мнозинство те ще бъдат опозиция. Е , и твоите олигофрени ще обвинят бат,Бойко че не иска да състави правителство и че не е отговорен за България.Така че следва нови избори при който Герб ще спечели пълно мнозинство поради изгубените фин.средства от ЕС,изгубеното време за разтеж и нарастващото влияние на организираната престъпност.Искам да призова прокуратурата да разледва Станишев поради симпатии към терористични организации/Хизбула/ което предполага логистична подкрепа за атентата в Бургас

Четох тук и им предлагам да сменят името си на . ..."МЪДИАНА"!

Няма кой да ти повярва - даже тези, на които им се иска тази стъкмистика да е достоверна!

Вчера Червен Кольо "Медиана, излезе със спешно проучване! Това стана след като излезе друго проучване според което ГЕРБ води с над 6%! Да припомним какво "прогнозира" преди месец и два Червенушкото!!! 15.02.2013г. - Ако днес имаше парламентарни избори, БСП би получила 22,5% подкрепа, а ГЕРБ само 19.2% 18.03.2013 Проучването на "Медиана" за март показва,че ако изборите бяха сега, за ГЕРБ биха гласували 21,3%, а за БСП - 20,4% днес "Медиана" спешно обяви следното: "Ако днес имаше парламентарни избори, за кого бихте гласували", 23.2% от запитаните посочват ГЕРБ, а 21.4% - БСП. Значи даже Червен Кольо признава че ГЕРБ са качили 4% от 19.2% през Февруари на 23.2% днес! Според същия Кольо, БСП пада от 22,5% през Февруари на 21.4% днес!!! Оставяйки настрана "независимостта" и "безпристрастността" на Кольо Колев, можем да отчетем че дори той отчита значителен растеж на ГЕРБ и спад на "Столетницата"!

Поради което заглавието трябва да е: Червен Кольо признава че ГЕРБ са качили 4% за два месеца!

Я си прочети каква дисертация си написал!? Ние да не сме рецензенти?

Кънчо, Кольо и Андрейчо са от червената мафияяяяяяяяяяяяяя

Колев, стига лъжи. Разликата е 13% в полза на Герб. А на кого мислиш че ще повярват хората. Отвратително е когато ренегати и предатели се опитват да ни внушават, че те са прави. Кой е М.Найденов - предател на Герб, ренегат от НДСВ. Слави Бинев - ренегат от Атака. Кунева, Вълчев и Карастоянова - ренегати от НДСВ. Зеленогорски - ренегат от СДС. Има още много такива, но никой не трябва да се връзва на агитациите им. на 12 май ще изритаме червените.

Че се стопява, както и да е. Но е страшно, че има хора, които и след 4 години гаври с държавност, с родителите им, с тях самите, с децата им, все още са в състояние да пуснат бюлетинка за ГЕРБ и да ни прогонят окончателно от дома ни.

Не бе, ще гласуваме за БСП, щот малко ни крадаха и искаме още.

Ти си с промит мозък, но това не е проблема на България! Другите страни отдавна си решиха проблема с комунистическите формирования, но при нас трудно става...родители, деца, приятели...веднага влизат в употреба и така 23 год стоим на едно място. Застани пред огледалото и се огледай - остарял си, а не си живял. И това е по причина на ГЕРБ - нали. Като се къпеш си мий и главата!!!

ЗДРАСТИ! Ние пак сме !?тук

че то има ли разлика между червени идиоти и герберасти?!

Въпросът ти показва че няма???

Направете си труда и вижте кога, Кольо и Кънчо, заедно с Райчев са познали изборните резултати - НИКОГА! Не случайно Андрей Райчев обяви, че след изборите се отказва да обявява социологическите си изследвания. Тримата са най - долните социолози на България.

имаш да взцемаш

Комунистите и престъпниците подготвят почвата за не признаване на изборите. Нищо добро не я чака тази държава с партии като БСП и ДПС!

както и с ГЕРБ!

всички политици са вагини.гласува се за лидери не за женски полови органи.

не знам какъв е резултатът, но герб ще ни довършат- докараха мизерия и подслушвания....

...по отношение на виртуалното - имам напредък с приматите!...

Сладък , от 30 год. съм на работа и...ПОДСЛУШВАМ!!!

а сателитен сигнал ловиш ли с уши или просто сам си говориш и си се слушаш :)

...по отношение на виртуалното - имам напредък с приматите!...