Президентът Росен Плевнелиев остана и без ключов съветник

Секретарят по отбрана и сигурност на президента е депозирал своята оставка. Васил Маринов напуска екипа на Росен Плевнелиев по "лични причини".

Обратно в новината

Коментари - Президентът Росен Плевнелиев остана и без ключов съветник | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може да е чехлю,ама има пари,жена и три деца.

може и да има, ама е чехъл.

Всеки знае, че майката винаги е известна, но ......бащата.....

Роско Чехъла не ми е "любим герой", но и аз на негово място бих разгонил всички "съветници" от службите, имплантирани в Президенството от Буда и Цвъки.

Г-н президент, както е тръгнало, скоро май сам ще се хортувате в президенството.

Всеки който издържи повече от един ден с недоразумението Плевнелиев, заслужава похвала или най-малкото компенсация за вредни условия на труд.

ПОЧТЕНИТЕ И УМНИ ХОРА ВИЖДАТ ТОЯ ДЕБИЛ НАЗНАЧЕН ОТ ГЕРБ И МУТРАТА С ИЗМАМА,ЧЕ ЖАЛКИЯ ДЕБИЛ НЕ ГО БИВА ЗА НИЩО И ЧЕ ТАЯ КАРИКАТУРА Е В ТОРБАТА НА МУТРИТЕ.И БЯГАТ.

Президентът не е правителство- няма проблем. Отсъствието, на който и да е съветник е заменимо, без каквато и да е чужда воля.

ГЕРБ. ТОВА МИ ПРИЛИЧА НА ВАВИЛОНСКАТА КУЛА. НАЛИ IQ=

БРАВО IQ 146, КРАЙНО ВРЕМЕ БЕШЕ ДА СЕ ОСЪЗНАЕШ. НЕ МОЖЕ БЪЛГАРИЯ ДА СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ЗОМБИТА!

IQ146

И ние с колегите "гаргамелис" и "мафията... " ще напуснем ГЕРБ, така и така няма да спечелят изборите, за какво по цял ден пишем в тяхна защита по форумите? Досега плащаха по някой лев, но от тук нататък не се знае.

Е какъв съветник по отбраната, като е милиционер, какво ти разбира от бойна подготовка, мобилизация и т.н?

май още ти звучат военни маршове в главата,а???

Чистката е в пълна сила - Герб отчаяно се мъчат да спасят потъващият кораб за още 1 мандат, през който ще има ударно забогатяване и прочистване на доказателства.

Още един достоен българин да напусне по лична причини, то май около чехльото, и куклата на конци не се издържа, преди упреквах г-жа Президеншата, но сега разбирам, че е била права да не се дистанцира от тоя мухльо и го остави сам да задъне в кацата с...л... На

Ти какво достойно виждаш в поведението й, след като е избрала този [...] за мъж, та и има претенции?!... Управляващите "елити" на Б-я са като от магазин за дрехи втора употреба...

Опааааа, и тоя ако се разприказва става страшно.... Назначете му лична охрана!

Ако се абстрахираме от партии и институции, то всъщност имаме човек, на когото предлагат по-добра работа и той я приема. Нищо шокиращо и аз така бих направил.

Много се разсмърдя работата на ГЕРБ.Ужас ,хора, ужас.Прогнозите са ,че ще подължава този разпад на държавноста.

Че за жалост на този докаран до нищета народ, му натресоха най-неудачния президент за всичките тези години на преход, та да се срамим и червим пред света. Обаче...по-интересен е въпросът: Кой назначи това нефелно лице на този пост?! Не бързайте да отговаряте първосигнално!...Жокер: Вижте кои му ръкопляскат и от кои са!

аззз

ВСИЧКО ОКОЛО ГЕРБ СЕ РАЗПАДА!!!1

Защото ако ги видиш другите, които се гласят за парламента: БСП, Кунева, НДСВ, Сл. Бинев и т.н. направо ти става мъчно за този народ...

И мъчно и страшно

"...Секретарка ( нерегистриран ) 25.04.2013 17:05 .Повтарям за пореден път, който е имал земане даване с Плевнелиев, знае че с този човек повече от 5 минути не може да се издържи защото е ненормален..." Аз съм имала вземане даване - 10 год.плащах наем за едно австрийско дъщерно дружество. До днес пазя в пощата си поканите с логото на ГЕРБ получени от Бизнеспарка за среща при първият ГЕРБ-ерски кмет за "подковаване". Плевнелиев го познавам от времето на "скъсаните" гащи.Една от първите съм, които подписаха договор още на "едно поле от тръни".Като отидох да приемам офиса разликата във височината м/у пода и тавана беше точно 7см.Ченето ми увисна-не можех да си представя такова некадърно строителство.При първия проливен дъжд стоите ни се напълниха с вода-шуртеше от прозорците като ручей. Посред зима февруари ги накарах да развалят тавана защото парното беше там.Секретарката стоеше по копринена лруза, а ние работехме на комповете с ръкавици и палта. Подписах договор от 13 за 11 сграда докато се строеше.Тъй де, ама заради пустите жълти стотинки изкопаха една дълбока дупка без да укрепят пътя и той се срина в дупката.Три "лайнярки" изсмукваха вода, кал и тиня два дни във дъжда.Подизпълнителя му блокира строежа, докато съда реши, че той няма вина, тъй като е отказано плащане за укрепяване. И още, и още...Цял роман мога да ви напиша. В деня на откриването на 10 сграда пред която е езерото, което от вечерта бяха напълнили с вода се оказа, че е празно. Водата се беше "изнизала" в основите и складовете на сградата-пак заради тия пусти жълти стотинки-евтина и некачествена хидроизолация. Когато започна "да строи" магистрали си рекох:жална ни майка, ако и те са строени като Бизнес парка. В сегашният си вед Безнеспарка е приведен от Теодора-следващата управителка след Плевнелиев, който под сурдинка беше поканен "да освободи терена" от инвеститора Линднер.

Благодаря за информацията. Винаги съм се отнасял с дълбок скептицизъм къв него. Не може човек завършил изчислителна техника в ТУ да се хвърли в строителния бранш. В началото на кариерата си е бил хонорован преподавател по програмиране към нашата катедра, но за съжаление нямам спомени от него.

Скъпа колежке, то и на децата е ясно, че т.н. Бизнес Парк София, а и цялата дейност вкл. и тази в Германия на комсомолеца Плевнелиев е параван за нечисти интереси на кой ли не, а самия Плевелниев е подставено лице срещу комисионни. Когато баницата става прекалено голяма и мазна за него самия, се включва и кмета Борисов, та от там са им и топлите отношения.

Що сега го казваш това? Да беше преди изборите за президент. Но както редица други случай Б.Б. пак е подлъган за успешния президента от лакея си Ц.Ц. явно ПРЕЗИДЕНТА ще Е ПОРЕДНАТА КАЛИНКА ОТ кадровата банка на ГЕРБ. Но нали знаете надписа в бара: ...не стреляйте по пианиста той толкова моге да свири...".

Можеше да разберем смисъла и с по-малко думи, а той е, че всички, освен теб са маскари. Впрочем, дълбоко убеждение на всеки българин.

"Земя,като една човешка длан..."с 240 дупетата,60хил полицая,,16 министерства,140 партии,50 ВУЗ-а,1200джамии,камара съветници на президента и т. н.Българи,изринете излишното-от него беднеем.

Не 8, а 10 години!

Нали знаете какво става когато кораба потъва!

Оценявам високо мнението Ви. Ще го оценя още по-високо, когато се научите да пишете на грамотен български !

Май Плевнята усети откъде духа вятъра и почна да отсвирва милиционерите от екипа си... Въобще , мутренската групировка ГЕРБ се разкапва тотално - щом усетиха че няма да има повече лапане, зарязаха вожда си и бягат като плъхове..

ВСИЧКАТА ПОМИЯ ПО ФОРУМИТЕ И ПОМИЯРИТЕ ПО МЕДИИТЕ. ГЛЕДАЙТЕ ПО КАНАЛ 3 КАК ЦЕЛИЯ СМОЛЯН Е ИЗЛЯЗЪЛ ДА ПОСРЕЩНЕ БОЙКО БОРИСОВ. ТОВА Е ИСТИНСКО. ДРУГОТО Е ФАЛШИВО.

Не знам у Смолян кво е, ама че България е пълна с прости хора и простаци - в това вече се убедих!

Аааа, видяхме, видяхме и в Благоевград как го посрещнаха с "овации", и още ще видиш и яйца и домати ще има...

Абе, колега, целия Смолян е излязъл да гледа Зуека, Рачков, Мария Илиева, Рафи и накрая, но не на последно място ансамбъл "Българе", защото заради управлението на Герб закриха театъра в града и сега единственото развлечение на хората са предизборните концерти. Ако си мислиш, че дори половината от тях ще гласуват на Боко си в голяма грешка.

Друго си беше при първенюто Първанов - избиваха се да му целуват задните части, и не само тях. Сега като не капат кинти, бягат като попарени.

Роса Плевнята и неговата подружка, на коята даже не помня името, са най-безличната президентска двойка. Гоце Трипера и оня плужек Марин пък бяха най-противната! Зельо и Катъра са на една стъпка зад тях.

Angel

Какво ще прави тук. Този си е подготвил нещата за Брюксел или още по-далече.

Няма такава кукла ,балерина като президента ,умните хора избягаха ... !!!

Следва оставката на Веселин Маринов пред Цв. Цв.

за такъв капацитет президентският кабинет е тесен.надявам се,че и на новото място вярно ще движи интересите на България.

.... НЕЩО НЕ РАЗБРАХ? ТОЯ ШАПШАЛ КАТО МУ ОТВОРИШ АВТОБИОГРАФИЯТА ,ЧЕ ВИДИШ ЧЕ Е БИЛ САМО НА МЕСТА,ДЕТО ФИЛИЯТА Е НАМАЗАНА ОТ ДВЕТЕ СТРАНИ. АЙ СИКТИР ОТ ТУКА.

Нищо чудно, кой уважаващ се човек ще работи с неадекватен комсомолец като Плевнелиев, за който цялата държава знае, че е фалшив и негоден.

Може и да е прав,на новото място да се чувства по ползотворен.Президента на Уругвай ,Хосе Мухика,охраната му е от двама полицаи.Дарява 90% от месечната заплата за благотворителност.Отказал е да живее в резиденцията.Живее в ранчото си до черен път.Според него,той не се чувства беден.Бедни са тия,които работят да запазят скъпия си начин на живот и винаги искат да имат още и още.Уругвай по стандарт е по напред от България.Там средната месечна заплата е 800 долара.Покупателната им способност е по висока .Ние ,бедна страна ,огромни средства се хвърлят за охрани.Меркел сама си кара колата.

сладури ! корабът потъва и те бягат ли бягат:)))

ще свири в неделя за Левски срещу ЦСКА ?? Яко му дуче на Дучето ! леля Дочка

Каквото и да си приказвате, когато дойде размирно време, само един Генерал - буквално Генерал, военен - може да се справи с кризата! :))) Нито Станишев е такъв, нито Костов, нито Кунева, нито Доган, нито Местан, нито кой да е от новоизлюпените лица. Единствен Борисов има капацитет за тази цел. Станишев търси лично отмъщение към Борисов и няма никакво намерение, нито пък възможности да се справи с управление на държава, в която си е направо за военно положение. Просто си иска отмъщение и след това ще се покрие някъде на топло и сигурно, защото си е натрупал достатъчно капитали за толкова години влачене в Парламента. Той не мисли за България!!! А този господин, щом бие отбой, явно е усетил дебелия и бърза да се измъкне - дезертьор! А пък уж военен. Прав му път. Такива хора нямат място в Президенството.

Нали тиквоча пръв би отбой. Защото е голям страхливец.

Не е вярно, че пръв би отбой :))) Нали всички искаха да си подаде оставката. Е, подаде я! Но това не означава, че не може да се справи с такава криза, каквато имаме в момента.

Абе Мати, къде го видя този генерал в тази напомпана тиква. И какво му е военното на този страхлив пожарникар, дето си подаде оставката при първото народно недоволство и се скри в миша дупка. Герберастки мокри сънища.

...в сантиметри?...

Унищожиха армията, защото плановиците на разрушението на Б-я знаят (знаеха), че ще дойде момент, когато народът ще поиска радикална смяна, която може да бъде извършена единствено начело с армията (защото останалите са предатели - купени!). А армия няма. Има обаче 60+ хил. полицаи, които при правилна употреба могат да свършат същата работа!...

Спокойно драги "пасажери", корабът България си потъва съвсем нормално. Имената които се появяват за разните му плъхове, показват че вода ще има за всички предостатъчно. Пръв от "пожарът" в машинното отделение избяга "пожарникарят"- Капитан на кораба, ГЕНЕРАЛ БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ. Слагайте си спасителните жилетки, бронежилетките и напускайте през летищата, така както постъпват всички нормални пасажери. Ние сме се абонирали за катафалките с антенките, за еднопосочно пътешествие при сем. Михови - Ева и Мишо'бирата'.

Плевнелиев да си ходи, той е източника на злото.

дали личните причини не са слушалки?

Определено за пръв път президентсвото ни не е далавераджийница. Очакванията на някои хора за далавери не се сбъднаха. И напускат. Аз приемем тези оставки като сигурен признак, че Плевнелиев не допуска корупция. Първанов дохранваше служителите си от подкупи за амнистии на престъпници убийци, за гражданство на богати полу престъпни и престъпни чужденци и за ходатайства. Днес май това не върви и някои господа се чувстват некомфортно. Чувстват, че могат да са по-полезни другаде. По-полезни за себе си разбира се. Трудно е за всеки неподкупен човек да управлява България. Обществото ни не може да го разпознае и най-накрая излиза, че е слаб, че го напускат, че му търсят цаката. А администрацията му намира цаката ВЕДНАГА! Скоро ще станат ясни принципите на администативния живот в България и ще се светнете, че като плюете Плевнелиев, плюете по себе си, по децата си и по тяхната България. Нашата България е един смрадлив загниващ партийно-администраторски вертеп. Народът ни е прост и не знае триковете, с които крадците унищожават свестните в държавата ни. Всичко е от простотията на народа ни, който лаее в грешната посока, не разпознавайки кой се грижи за него и кой го краде по хитри начини. БСП 3 пъти управлява и 3 пъти доведе страната до икономичеески спад. Народът пак не е разпознал кой го унищожава. Жалка картина, голяма прстотия!

ти си пълен олигофрен, със или без извинение

Можеше да обясниш защо да е олигофрен :-) Личи си, че нямаш аргументи. А без агрументи обсъжда само лъжец и/или глупак. Истина е, че Гоце освобождаваше престпници. Истина е, че нарпави български граждани полу престъпници. Истина е, че БСП 3 пъти управлява и 3-те пъти имахме криза в края на управлението им. Всъщност друга партия не е докарвала криза в България. Уникално е, но напълно неопитните в политика и държавно управление ГЕРБ постигнаха ръст в икономическите показатели. А опитните комунисти от началото на 2008 година започнаха спад, който беше най-голямото предизвикателство за България. Докато Станишев и Овчаров повтаряха по телевизията как криза нямало. Олигофрени. Но ологофренията им излиза скъпо на държавата ни за 3-ти път само за 20 години! На това хората с нормален умствен статус му казват закономерност :-) Ккато закномерно тъп е всеки коментар на комунист тук. директно към плюенето, защото всъщност няма какво друго да кажеш срещу очевидни факти. Умствената деформация си е деформация и това е. Нещо като идиотщина.

Хайде, хайде! Прибери си езика, че се разсипахме да го настъпваме! Има едн приказка: Бурно начало - провал в теджерата.

Много си тъп Саше!

...какво е това "Саше", какво означава, та във всички теми го дъвчещ като бибе цифки? Стига си го дъвкал, вземи го изплюй, та и ние да разберем що е то!

долната му устна издава голямо властолюбие... Явно, останало недостатъчно задоволено

е от нашто село, комшии сме с баща му? Каза ми на уше, че станал съдиа по футбол, и свирел за Ботев и Левски ?? баба Тодорка

най-добре е цялото мевере да подаде оставка и стига е кадрувало в ущърб на България и полза на Големия брат - кой откъдето ни се самонатрапи за такъв

Най-добре е самия Плевнелиев да подаде оставка, всички я чакат с нетърпение. Повтарям за пореден път, който е имал земане даване с Плевнелиев, знае че с този човек повече от 5 минути не може да се издържи защото е ненормален.

ДОБРА НОВИНА.СТЯГАЙТЕ СЕ ЗА ИЗБОРИ НО ЗА ПРЕЗИДЕНТ.А ИНАЧЕ ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА ЩЕ ИМА НОВИ ИЗБОРИ НО ЗА 43 Н. С.МОЖЕ ДА СЕ ХВАНЕМ НА БАС........

не до края на годината а догодина пролетта като измръзне и огладнее герберската паплач

Нещата в държавата през последните дни по своята стихийност започват да наподобяват Априлското въстание.

Наивници! Какъв "квлючов" съветник бе журналя?, Вие познавате ли Васко, едно нищожество, пълен нещкадърник

Ако и ти си такъв "квлючов""нещкадърник ",да се чуди човек защо си писал !

Един дилетант от сектора за отбрана и сигурност си тръгва а комсомолско-партийния "генерал" "доктор" с дисертаъчия за ДКМС в БА още стои. Такава наглост, че ще стои там на памперси. Срам и воня. Мутро-милиционеро-комсомолците в единен строй. Момчето е слаба ракия. Кадър на конюнктурата.

не са кадърни,не си мислете,че като са на високи постове са кадърни.Те просто са връзкари и послушни.Къде в България на висок пост има кадърен.Ако е така няма да сме на това ниво.Всичко е шуробаджанащина(банално),но вярно

към ПЛАТЕНИТЕ ДРАСКАЧИ: това ли бойкопослушно ченге е кадърен мъж!!!