Торент тракерът Zamunda - откраднат?

Zamunda.net, най-големият торент тракер у нас, е бил нападнат от група хакери. Те са успели да свалят бекъп с базата данни на тракера, се съобщава на сайта. Създателят на Zamunda обаче твърди, че тракерът е откраднат от вътрешен човек.

Обратно в новината

Коментари - Торент тракерът Zamunda - откраднат? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

rado_7_6@

Бре тва ше дойде по-завързано от Руби драма :) Иначе кво правите с тея торенти? Всички уважаващи себе си адулт контент провайдери предлагат толко матрял на превю само, че не може да го изфапи човек посмъртно. Некви нАучни трудове ли си обменяте?

Евлампи, гледай си апашите, а ако беше гледал Замунда, нямаше и да ги погледнеш и погонците! Филми, брат,филми:((( И музика и какво ли не.....

До ден-два ще си проличи по качваните торенти къде е качествения материал

хванаха 3-ма от вашите, стреляли по трамвай. 3 лумпена по-малко ;) очаква се хамстера да истеряса за пореден път от новината че 3ма негови са задържани и тормозени от полицията на цвък

Ти гледай сега как ще кажат, че ватман е бил самият Хамстер.

Съобщението на новата-стара Замунда е цялата истина. Така че, реалните собственици са на новия домейн ;)

Потребители не посещават този сайт заради култ към собствениците му, а заради съдържанието, което впрочем се предлага и от доста други сайтове.

Да приятелю, аз съм (бях де) в екипа на тракера от първите му часове (още дори не се казваше Замунда, знаеш ли колко безсънни нощи съм прекарал по работа по каталозите, като ги пуснахме ... Дата на регистриране 2005-04-01 16:43:46 (419 седмици)

Да, но екипа който прави сайта се издържа от собственика. Без екип и само с един откраднат домейн и без приходи от реклама к'во става ? Минал съм през този път. Служител ми открадна домейн - ще го преживеем и този откраднат домейн.

Темата няма нищо общо с политиката, но някакви кратуни с червен цвят винаги ще намерят начин да я намесят.

Ей много хакери се навъдиха в тая държава ей.

Много ме кефят тия от Позитано като кучето на Павлов са - излиза нова новина и веднага вкарват коментар с Бойко. Това дали е политическа, икономическа клюкарска ... подробности.

Мен пък ме кефят ГЕРБ-аджии - каквото и да стане добро по света веднага казват, че Бойко го е сътворил - сгафят ли нещо - Станишката го отнася, ако ще да е новина за луната.

Кой пък на теб ти говори за ГЕРБ. Казах само че някакви платени драскачи пишат в теми който нямат нищо общо с политика.

Какво хакване? Май някакви цигански номера им спретнал единия от собствениците и сега останалите са се отделили от него.. Как иначе ще хакнат сайт, че и копие ще пуснат за 2 часа..

Паролата и името ми за замунда. User: pesho_dilarov Pass: molialegaliziraitetrevatazamedicinskiceli Нека да я хакват. :):)

Какво правите сега без Замунда? Ще разберете, че интернета не е само Замунда... Най-вероятно не става въпрос за никакви ХАКЕРИ, а по-скоро за вътрешни дразги между хората около Замунда. Относно паролите. Това, че са криптирани е добре, но в никакъв случай не дава кой знае какви гаранции. Има различни видове алгоритми за криптиране, които са с различни предимства и недостатъци. Като се има предвид, че болшинството от потребителите на този сайт, които не са малко, са използвали слаби пароли, то по-голямата част от тях могат да бъдат разбити в рамките на една седмица. В такива ситуации по неписан закон от Замунда трябва да накарат всички техни потребители да се сменят паролите. Това е единствения сигурен начин!

И тая парола какво ще я правят, като ми я вземат ? Ще влизат в сайта от мое име ли ? Егати и смеха.

Заинтересованите ще знаят какво да правят. А ти ако си заинтересован също, хвани се ограмоти малко и ще знаеш и ти.

Е и??? Какво като някой ми разбие паролата за торент тракер - това не е платен сайт, не е вързан към пощата ми, тази парола не е вързана към електронния ми подпис - нищо - едно голямо нищо - някой ще има 100 000 пароли на 100 000 юзъра, които не значат абсолютно нищо и не могат да се ползват никъде другаде освен в този сайт

Куха манерка си Гошо. Първо, юзерите вероятно са повече от 100,000, и второ, паролите на 80% от тези юзери вероятно са свързани и с други услуги в интернет.

:)))

Пука ми на фаса. Да го д. и .нет и .се. За протокола - преди време целия екип аз ги снабдявах. Правеха ми се на хитри още тогава. Сега да сърбат това което са надробили - катър с катърите.

И какво правим сега без Zamunda