Големите партии подписаха договор за честни избори

Водещите политически сили подписаха обществен договор за провеждане на свободни, честни и демократични избори. Общественият договор бе подписан от ГЕРБ, БСП, ДПС, ДСБ и СДС с подписите на Цветан Цветанов, Михаил Миков, Четин Казак, Екатерина Михайлова и Емил Кабаиванов.

Обратно в новината

Коментари - Големите партии подписаха договор за честни избори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Фактът, че под тази многозначителна новина, ярко илюстрираща морала на водещите партии в българската политика, има толкова малко коментари, ясно говори, че огромната част коментиращи в дир-а споделят не собствените си мнения, а поръчкови такива. Спонсори са им споменатите в горната информация партии. Тъжна работа ...

Radostina

Те са свиканли да подписват разни документи и после да действат абсолютно противоположно на това, което пише в тях.

БСП и ДПС за честни избори! Това е най-новия и най-големия виц! Те са мошенници от световна величина, даже в Руссия Путин който спечели със 146% президентския пост е светец в сравнение със Станищов и Дуган!

Някой знае ли дали има друга държава в ЕС, където "водещите политически партии" да подписват "договор за честни избори"?!

Това отговаря на всички показатели за организирана престъпност.

Това някаква нова форма на декларацията на честа подписана от престъпният синдикат ли е

ПовЕрвахме ви. Само като ви четем партийните абревиатури и става ясно колко ще са честни. Тези партийни ООД-та са по презумпция нечестни и отдавна са за прокурора. Чака ги един много скъсен мандат в НС и след това - завинаги ВЪН !

Най-добре ще е да убеждаваме циганите, че могат да вземат по 1000, 2000 или даже 3000лв всеки един за гласа си. Така цената на гласовете ще се вдигне многократно и купуването ще стане практически нерентабилно за купувачите. Освен това, ако един път вземат в пъти повече пари, същите тези цигани ще са вече много по-активни политически, защото ще са заинтересовани от следващи избори. Така управляващите ще бъдат притискани непрекъснато във времето да направят нещо само и само да няма недоволство. Изобщо, когато неможем да се справим с определен вид престъпление е по-добре да го направим икономически нерентабилно.

"Водещите политически сили (ГЕРБ, БСП, ДПС, ДСБ и СДС) подписаха обществен договор за провеждане на свободни, честни и демократични избори." - ДСБ + СДС + Единство = 1.8% . Какво и на/за кого (се) водят ? Да се снемат от отчет вече.

Ашкосун, машалла аркадаши партийци. Надявам се с благословията си да не съм пропуснал някого. ЧРЕЗ ИЛЮЗИИ И ФОКУСИ, НАПРЕД КЪМ ЛИЧНО БЛАГОДЕНСТВИЕ. А къде е тоалетната на гладните, ще ни посочите ли?