Активистите от срещата в Сливен искат програмен кабинет

Над 100 представители от 25 града излязоха с общи искания за националния протест утре по време на срещата си в Сливен. Те настояват за премахването на монополите и за програмен кабинет.

Обратно в новината

Коментари - Активистите от срещата в Сливен искат програмен кабинет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво момчета

аок на тази среща не се беше появил ангел славчев..(русофил) хаххахааа ченгесарска издънка с че гевара в мисли и дела, щях да повярвам в цаи среща...провал е това, без зализани другарчета ! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

чета и се чудя, тези защо си мислят че ме представляват или че са измислили топлата вода. аз не съм ги избирал, а идеята за безпартийно управление се повтаряше из този форум още преди години. ясно е че са прочели тук, харесало им е тръгнали да го представят като своя идея. ама айде не си мислете че всички имаме такава къса памет та ще ви препишем цялата заслуга, че да влезете във властта драги Дудев и Слабаков.

Кой иска програмно правителство?Петров-дамаджаната и Дудев,ли?Че за да искате това,трябва малко мозък,бе ненормалници!Вие двамата,да не би да имате един-за общо ползуване?!

Внимание, присламчват се разни тъмни субекти, трябва веднага да се изгони този алкохолик Андрей Слабаков, който носи само негативи на протестите. Мила картинка беше, когато прегръщаше друг пияндурник, който две дума на кръст не можеше да каже. После се хвърли пръв в линейката, за да демонстрира съпричастност, но така лесно няма да ни излъжеш, драги ми Андрейчо! Направи поне едно умно нещо, немедлено се изнеси от площадите и улиците, където са истинските протести, и не замърсявай атмосферата с нечистоплътните си напъни да влизаш в политиката.

Тези хора представили се за организатори на протеста ако те искат да бъдат в управлението трябва да имат висше образование-икономическо или право.На нас ни трябват грамотни хора,а не необразовани.

Явно е, че ти нямаш никакво образование. Но защо сведе висшето образование само до право и икономика? Да ти кажа честно, това са двете науки, които най-много се бълват от вузовете, а кадрите им в по-голямата си част за нищо не стават. Такива профани и провокатори като теб не ни трябват, прав/а си.

Не си права!След 10 ноември ни управляват вишисти! Тодор Живков беше с основно!

ДА ДАДЕМ ВЪЗМОЖНОСТ НА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА САМА ДА СИ ИЗКАРА ДЖОБНИТЕ ЗА ДА ПЛАТИ ЗА СПРАВЕДЛИВИТЕ ИСКАНИЯ НА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ. НАПРИМЕР КАТО ПОЛУЧИ ЧРЕЗ НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ ЕРП - тата!

ТРЯБВА ДА СЕ РАЗДЕЛИМ С ПОЛИТИЦИТЕ, КОИТО НИ ОПРАВЯХА 24 ГОДИНИ, ЗАЩОТО НИ ДОКАРАХА ДО ТАМ, ЧЕ В ОБЩЕСТВОТО НИ ИМА СОЦИАЛНИ ЯЗВИ, КОИТО КЪРВЯТ И СЪСИПВАТ МОРАЛА НА ОБЩЕСТВОТО, А ТОВА Е ПО-СТРАШНО И ОТ ГЛАДА И СТУДА.

Браво на Сливен! Стоте войводи са истинските биткаджии и изразители на народната воля. Тези организатори, които се събраха там от страната са успели да уловят пулса на гражданския хпротест и да формулират точно и ясно всички съществени искания. В София се размиха нещата от подставени лица, измислени граждански и под-партиини структури, които не можаха да сътворят нищо повече от една художествена декларация. За партийните кадри на сбирката в БТА не искам и да коментирам.

Интересно ми е, защо всички тези, които сега искат да участват в управлението досега ходеха за гъби, а не да гласуват. Защо позволиха да ни управляват малоумници? Ще гласуват ли на предстоящите избори?

ЗАЩОТО РАЗЧИТАХМЕ НА ПОЛИТИЦИТЕ АМА ЯВНО Е БИЛО ГРЕШКА, КАКТО ПОКАЗА ЖИВОТА.

Проблемът е в ниските доходи! ИСКАНЕТО НА НАРОДЪТ СЕ СВЕЖДА ДО, ДОСТОЙНО ЗАЛАЩАНЕ НА ТРУДА и ДОСТОЙНИ ПЕНСИИ! Всичко друго е без значение! И знайте, че в момента страхотен апарат работи за да се врътнат исканията за да не се вдигнат доходите. Комунист капиталист душа дава пари не! А Борисов, измъкна залъка от устата на народа!

rado_7_6@

Понеже не ми работи елката на четриеската. Колко е като процент сто хиляди (друг е въпросът, че нищо не удостоверява това) от имащите право на глас? След като искат петдесет процента от властта би трябвало да е някъде около там. Но приблизителните сметки на амбалажна хартия както ни учеше калеко Мицо у Чепръчене не ми излизат.

Искам да знам кой и как избра или ми назначи софийските лидери на протестите? Слабаков, флейтиста и хората от София на Сливенското съвещание не са мои представители! Нека в неделя си изберем на площада лидери, които познаваме от улиците!

Имало едно време един министър-председател който си избирал министрите по кръстовищата, после пък един заблуден народ който си избира лидерите на улицата. Вие наред ли сте, не искаме нито Слабаков, нито флейтистчето нито лесбииката, искаме умни и възпитани хора с добро CV .

Такива хора има само в редиците на ГЕРБ и БСП, както и Костов, нали.

НАЛИ ОТ ТАКИВА УМНИ И ИНТЕЛИГЕНТНИ ПОЛИТИЦИ СМЕ НА ТОЯ ХАЛ СЛЕД 24 ГОДИНИ СМЕ НА ЕДНО ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МЕСТА В СВЕТА ПО СТАНДАРТ.

Трябва да има държавна собственост за национално значимите отрасли на икономиката. Но да е под формата на 51% държавно участи в публични дружества, а не "национализация". Убеждението ми е, че може да има пълна либерализация само на малкия и среден бизнес. Когато говорим за големи корпорации, монополни положения или национално значими отрасли - там трябва да има много строга регулация и контрол. Според мен винаги трябва да има баланс. Има много хубави леви идеи, има много хубави десни идеи. Могат да бъдат използвани, така че да се получи баланс между социалното, справедливото и пазарното, свободното. А не като дойдат на власт леви - главната им цел да е да променят, това което са направили десните. После пък като дойдат десните пак да променят, това което са направили левите. И само да си губим времето - леви, десни.

"Убеждението ми е, че може да има пълна либерализация само на малкия и среден бизнес. Когато говорим за големи корпорации, монополни положения или национално значими отрасли - там трябва да има много строга регулация и контрол." Ти нищи не разбираш от тези работи, ама грам! Това никъде по света го няма. Какво има да им либерализираш на малкия и средния бизнес, та те затова за МАЛЪК и СРЕДЕН, защото са достатъчно либерализирани. Либерализирането е винаги насочено към монополите, към едрия капитал... И ти си тръгнал протести да правиш?

Не аз не съм правил протести, а и като гледам по телевизията какви хора са представителите на тълпата, и какви изисквания имат - ще се разгранича и за в бъдеще. Дори започвам леко да се притеснявам за бъдещето. А ти явно си от хората, които обичат да са на всяка манджа мерудия, защото това което уж аз "не разбирам" е преразказ на моите думи през твоята си призма. Ти си от хората които толкова обичат спора, че дори започват да спорят за неща с които са съгласни.

Има много хубави неща, които досега трябваше да се приложат в Б-я, но за да стане това нали разбираш, че трябва други неща да се премахнат, а това по естествен път ще означава да се потърси отговорност за откровените престъпления, извършени през тези години, защото не можеш да направиш ремонт на къщата, без да се освободиш от старите неща и след това да почистиш! Т.е. никой няма да се остави да бъде бракуван и пратен в забвение, а ще се съпротивлява. Което означава, че не може да се мине без принуда (в най-общ смисъл), и тъкмо тук е целият проблем!

.....и така на всички нива....до пълно унищожаване на държавата България..... Господи защо цялата олигофрения си я събрал в хубавата ми РОДИНА!

НЕ ТИ ЛИ Е ЯСНО ИЛИ СЕ ПРАВИШ НА УЛАВ: НАРОДЪТ С ИСКАНИЯТА И ПОТЕСТИТЕ СИ Е ИЗВОЮВАЛ МНОГО НЕЩА: ПАДАНЕ НА РОБСТВОТО НОРМАЛЕН РАБОТЕН ДЕН ПЛОТЕН ОТПУСК ПРАВО НА ГЛАС ОТПУСК ПОЧЕВКА В КРАЯ НА РАБОТНАТА СЕДМИЦА

"народът иска" от 17:38 го е казал ясно! Протести да дупка и всички оставки на масата!

Синдром на сварената жаба. В какво се изразява той? Ако някоя жаба бъде пусната в казан с хладка вода и водата бавно се подгрява, жабата ще усети горещината едва когато е толкова сварена, че вече не може да се спаси. Но ако жабата бъде пусната във вряла вода, тя веднага усеща опасността и изскача навън. Къде се ползва тази мъдра психологическа притча? В маркетинга за рекламата на разни продукти, в политическите кампании, в дезинформацията все за сваряване на жабите пред телевизорите; на жабите, четящи вестници; на жабите, които обичайно се предоверяват в морала и авторитета на въплътени ангели от всички области на науката, включително и психологията. Синдромът на сварената жаба се преподава под други форми и в други дисциплини (особено икономическите и политическите).

И БЪЛГАРИТЕ И ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ СА НА ЕДНО МНЕНИЕ ЛИБЕРАЛИЗАЦИЯ НА ЕНЕРГИЙНИЯТ ПАЗАР В СТРАНАТА НИ. ИНАЧЕ ЩЕ ПЛАЩАМЕ СОЛЕНИ ГЛОБИ ГОДИНИ НАРЕД!

Вън "ес" от Конституцията ни! Страшен позор - единствените, набутани там БЕЗ РЕФЕРЕНДУМ!!! (румънците не ги броим). А след това - слугинажът ни даже закован в главния ни закон?!?!

Стига си повтарял едно и също! Първо разбери значението на тази дума. Либерализацията е много собственици, за да има конкуренция между тях и и ти избираш което ти е най-изгодно. И сега имаш избор между три ЕРП-та. Избери си едно! (ако можеш)

Да се направят публично достояние имената на всички, участвали в преговорите и продажбата на ЕРП-тата. Те са продали построената от българския народ електроразпределителна мрежа без неговото знание и съгласие. Затова сега продавачите на държавна собственост да откупят ЕРП-тата обратно със собственото си богатство (натрупано от тези далавери) и да ги върнат на държавата. Не са ни питали, когато са продавали, но е време ние да ги попитаме и те да отговарят.

И до разрешаване на кризата, да се запорират личните банкови сметки на тези, които са подписали договорите.

Трябва да поискаме оставките на: президента, депутатите, партиите, ерепетата, мобилните гадове, софийска вода, парното, банките, полицията, всички шефове на държавна служба на всички нива и да сложим хора, които ние да изберем. Шеф на заетостта трябва да е от безработните, на НОИ - от пенсионерите, на просветата - от учителите, на транспорта - от трансп.работници и така на всички нива.

Докато не повярвате в себе си,докато свободата и справедливоста не са ваша вътрешна необходимост,ще си останете роби,живеещи в мизерия,обричащи децата си на мизерия,умиращи в мизерия!

Този от доста години работи само участник в реалити формати и реклами.Която и телевизия да включиш все той-на всяка манджа мерудия.И не само той-такива преекспонирани от телевизиите лица компрометират протеста.Той не е от хората притеснени от сметката за тока,нито с проблеми като вашите. Ако не беше баща му едва ли щеше да е известен с нещо.

АБЕ ТОЙ Е ЯСЕН ИЗПОЛЗВАТ ГО ДА НИ ОМОТАЯТ В ПРИКАЗКИ, НО НИЕ ПОМНИМ: Предложение: В парламента да останат само 50 депутати. Мандатите им да не се повтарят. Досегашните депутати да нямат право да се кандидатират в парламента Досегашните министри, президенти и парламентаристи да имат право само на консултантски длъжности в парламента. Предлагам създаване на държавни външнтърговски дружества които да подсигурят износ на български стоки. Ревизия и проверка на собсвеността на министри и заместник министри от 1989 година до сега. Поемане контрола на държавата върху стратегическите отрасли в икономиката. Обявяване за нищожни на договорите с така наречените чужди инвеститори в енергетиката.

Човече, престани да мултиплицираш неземната си глупост за "50-те" депутати. Това е пълен абсурд и идиотия. Колкото повече представители на народа има в народното събрание, толкова по-големи са гаранциите, че народът е представен във властта - в ЗАКОНОДАТЕЛНАТА най-вече, но и в изпълнителната. Не само е известно от многовековната история, но и от елементарната логика! Как с 50 човека, избрани от народа, ще се гарантира по-сигурно народното представителство, отколкото с 500?!?!?! ТРЯБВА ДА СИ МНОГО ЗЛЕ, ЗА ДА ВЯРВАШ В ТОВА. ИЛИ ДА ВЯРВАШ, ЧЕ ДРУГ ЩЕ ТИ ПОВЯРВА. Единствено нужното е народът да не спи по 23 години, преди да реши да упражнява контрола си над собствените си избраници или пък на изпълнителите във управлението на страната. ОТГОВОРИ САМО НА ЕДИН ЕДИНСТВЕН ВЪПРОС - ЗАЩО ТОЧНО СЕГА СЕ НАДИГНАХА ХОРАТА. ЗАЩО НЕ, КОГАТО ПРОТЕСТИРАХА ЖЕЛЕЗНИЧАРИТЕ ЗА НАЦИОНАЛНИТЕ ЖЕЛЕЗНИЦИ, ЗАЩО НЕ, КОГАТО ПРОТЕСТИРАХА ОРЪЖЕЙНИЦИТЕ ОТ НАЦИОНАЛНОТО ПРЕДПРИЯТИЕ, ЗАЩО... А ЧАК, КОГАТО НА ВСЕКИ ЕДИН ОТ СЕГАШНИТЕ ПРОТЕСТИРАЩИ Е БРЪКНАТО ИНДИВИДУАЛНО - В ЛИЧНИЯ МУ ДЖОБ?!?!

А НЕ ТИ ЛИ БЪРКА НЯКЪДЕ, ЗАЩОТО ГОВОРИ ЕДИНСТВЕНО И САМО ТОВА, КОЕТО МИСЛИ И ТО Е ВЯРНО?!?! Той бил с име и това те дразни - теб, анонимника!

ФОРУМА ПО ПРЕЗУМПЦИЯ Е АНОНИМЕН ТУК НИКОЙ НЕ Е С ЕГН И АДРЕС, ТАКА ЧЕ ТАКИВА ТВЪРДЕНИЯ СА СМЕШНИ.

Събраха се "най-честните "и още в началото взеха да се лъжат.Едни лъжат в попълването на декларациите,други излъгаха за членството си в партия.Поне да ги бяха набили.

ВИНАГИ ЩЕ ИМА ПЛАТЕНИ ОТ ПАРТИИТЕ ЛЪЖЦИ, КОИТО ДА СЕ ОПИТАТ ДА ОПОРОЧАТ ПРОТЕСТИТЕ, НО ТОВА САМО ПОКАЗВА КАК ТРЕПЕРЯТ СМУКАЧИТЕ И КАК СЕ СТРАХУВАТ ОТ НАРОДА!

поредната чисто нова шайка гладньовци, кандидат- лапачи!...особено оня евтин палячо с оранжевите очила...идеята за хора от народа отдавна не работи...бг навлиза в спирала на политическа несигурност за петилетки напред!

ИДЕИТЕ РАБОТЯТ ЗА ХОРАТА! НАРЕОДЪТ НЕ - се състои от бездушни овце, затова хората излязоха спонтанно и неорганизирано на улиците. Естествено че УПРАВЛЯВАЩИТЕ СА уплашените за статуквото власт имеещи и платени писачи се разпищяха от страх. Да сега се опитват да манипулират протестите и да ги "организират", разбирай "задушат" и това не бива да се допусне, защото няма да постигнем промени във зле управляващите политици и намаление на цените на тока и демонополизиране на пазара. Какъв е тоя капитализъм без свободна конкуренция и без право на избор.

ИДЕИТЕ РАБОТЯТ ЗА ХОРАТА! НАРЕОДЪТ НЕ - се състои от бездушни овце, затова хората излязоха спонтанно и неорганизирано на улиците. Естествено че УПРАВЛЯВАЩИТЕ СА уплашените за статуквото власт имеещи и платени писачи се разпищяха от страх. Да сега се опитват да манипулират протестите и да ги "организират", разбирай "задушат" и това не бива да се допусне, защото няма да постигнем промени във зле управляващите политици и намаление на цените на тока и демонополизиране на пазара. Какъв е тоя капитализъм без свободна конкуренция и без право на избор.

ОТ ГЛАДНИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД НА СИТИТЕ СМЕШНИ МЪЧЕЩИ СЕ ДА УСТИСКАТ СТАТУКВОТО ПИСАЧИ: - ПИСНА НИ ДА НИ ДОИТЕ - ВЕЧЕ НЯМА ДА ВИ ТРАЕМ - ЗАРАДИ ДЕЦАТА СИ ЩЕ ИЗЛЕЗЕМ НА ПРОТЕСТ БЛАГОДАРИМ НА ГЕРМАНЦИТЕ И БРАТЯТА ОТ БАЛКАНИТЕ ЗА ПОДКРЕПАТА!

а не чух нищо за закон за лустрацията някой ще каже,че това е отдавна отминало и не актуално, но не мисля така Едно от първите неща, които трябва да се направи е именно закона за лустрацията!

СЕГА ТРЯБВА ДА РЕШИМ ОСНОВНИТЕ НЕЩА: Нещата са прости и българинът и Европейският съюз искаме да се либерализира пазарът на енергията в страната, това е добре и за хората и за фирмите. В България има частни монополи и това е неприемливо при капитализъм където конкуренцията и пазара е основното верую.

Как не те е срам да набутваш тука и "ес", в който бяхме натикани БЕЗ РЕФЕРЕНДУМ?!?!?! С ТАРИКАТСКИЯ ТЪПАНАРСКИ ТОМСОЙЕРОВСКИ НОМЕР ДА БОЯДИСВАМЕ ЧУЖДИ ОГРАДИ И ДА СИ ПЛАЩАМЕ ЗА ТОВА, ЧЕ И ДА СЕ НАТИСКАМЕ, ЧЕ И ДА СЕ "РАДВАМЕ" КАКВО ЩАСТИЕ НИ СПОХОДИЛО. НАЛИ ИМЕННО С "ПРЕДПРИСЪЕДИНИТЕЛНИТЕ" УЛТИМАТУМИ, ПРИЕМАНИ БЕЗ НАШЕ СЪГЛАСИЕ, НО ОТ НАШЕ ИМЕ И ЗА НАША СМЕТКА, БЯХА ПРЕДВАРИТЕЛНО СЪБУТИ ГАЩИТЕ НА ДЪРЖАВАТА НИ ДО ГЛЕЗЕНИТЕ, И ИМЕННО ТАКА - РАЗСЪБУТИ, РАЗСЪБЛЕЧЕНИ И С ПРЕДВАРИТЕЛНО УНИЩОЖЕНИ НАЦИОНАЛНИ СРЕДСТВА ЗА ПРОИЗВОДСТВО И НАЦИОНАЛНИ СТРАТЕГИЧЕСКИ ОТРАСЛИ, БЯХМЕ НАТИКАНИ В ЗАДНИЯ ДВОР НА "ВЕЛИКИТЕ", КОИТО ДА НИ УПОТРЕБЯВАТ ТАМ ПО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ - А ИМЕННО ЗА НОВ ПАЗАР - В 61 МИНУТА НА РАЗЧУВАНЕТО ЗА ТЯХНАТА "КРИЗА", ЧЕ ПОСЛЕ НЯМАШЕ И ПОСЛЕДНИЯТ ИДИОТ ДА ИМ СЕ ВЪРЖЕ НА РАЗДУВКИТЕ ЗА "КАПИТАЛИСТИЧЕСКИЯ ИМ РАЙ". И НЯМАШЕ ДА МОГАТ ТАКА БАЛЪШКИ ДА КАНДЪРДИСАТ НАРОДА ДА ИМ СЕ НАВЕДЕ И ЕДВА ЛИ НЕ САМ ДА СЕ ОТКАЖЕ ОТ СОЦИАЛНИТЕ ГАРАНЦИИ НА ПРЕДИШНАТА СИ СОЦИАЛНА ДЪРЖАВА И ОТ САМАТА СИ ДЪРЖАВНОСТ ВЪОБЩЕ И ДА ПРЕДАДЕ СУВЕРЕНИТЕТА СИ НА ТЕПСИЯ НА "РЕФОРМАТОРИТЕ" И "ДЕМОКРАТИЗАТОРИТЕ" СИ, Т.Е. ПОБЕДИТЕЛИТЕ В СТУДЕНАТА ИМ ВОЙНА СРЕЩУ НАС, ЗАКАЧИЛИ СТРАНТА НИ НА КОЛАНИТЕ СИ КАТО СКАЛП СРЕД ВОЕННИТЕ СИ ТРОФЕИ.

ПРАВ СИ- СТРАШНО МНОГО ПРОБЛЕМИ ЗАПОЧВАТ И СВЪРШВАТ ТАМ !!!! МАЙ ТРЯБВА ДА СЕ ГОВОРИ НА МИТИНГА СЪС ВСЕКИ ЗА ТАЗИ ТЕМА И ДА СТАНЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ТОЧКА ОТ ДНЕВНИЯ РЕД НА ПРОТЕСТИРАШИТЕ ...

Всичко е капитализъм. И робът създава капитал, и пролетарятът създава капитал. Съдебната система трябва да работи и да защитава и налага равенството пред закона. Регулаторите трябва да работят в защита на националните интереси. Политиците трябва да гласуват закони в защита на националните интереси. Това ни трябва, а не комунизъм. Нито пък социализъм. Социализъм звучи хубаво, но се прави с позитивен прираст на населението и с много пари. Не може неработеща икономика да поддържа социализъм и то при рязко застаряващо население. Едно е да ни се иска - друго е да е адекватно и възможно. Пак ви казвам, не е проблемът, в това че ЕРП са в частни ръце, а че няма контрол върху тях и че съществува НЕК. Всъщност НЕК е главният виновник за проблемите в енергетиката и докато не бъде контролиран чрез закони, одити и организации - промяна няма да има дори и при одържавяването на ЕРП. Не казвам, че ЧЕЗ, ЕОН или ЕВН не са виновни и не трябва да бъдат санкционирани и подложени на строг контрол. Трябва. Но не са те главният проблем - ще бъдат изкупително жертва, която само ще навлече неприятности и няма да промени нищо в позитивен аспект - сами по себе си. Борете се за силен контрол и регулация с гражданско участие.

А за монополите, какво ще кажеш? Те капиталистически ли са? Ами антимонополните закони? Ами конкуренцията, която ни гарантира право на избор?

Всичко е капиталистическо. Откакто съществува човечеството, то създава капитал с ръцете и умовете си. Понеже Маркс е обособил капитализма като една от полит-икономическите си категории на социален строй и вие се подвеждате, без да мислите върху думите му. Трябвало е да каже не капитализъм, а капиталистически феодализъм. Защото капитализмът е основата на човешкото съществуване - създаването на капитал под една или друга форма. Е, поне това е моята гледна точка. Всеки има право да не се съгласи с мен. А монополите се контролират лесно - ако контролният орган си върши работата. Ако не си върши работата, те парите пак ще бъдат откраднати ако има желание в управлението. За това ви казвам, че трябва да се спазват законите. Ако не се спазват законите каквато и система да искате - няма никакво значение.

ЕРП-тата не са в частни ръце, сополанко, те са ръцете на чужди държави. Кажи какви са ползите от ЕРПта, които са собственост на чужди държави, които изнасят само капитали от страната, за да помпат чужди пенсионни системи? ПролетариАта усвоява капитала за свои нужди, а не за олигархични. ПролетариАта не тъне в мизерия, както капиталистическия роб. Съдебната система трябвало, регулаторите трябвало, политиците трябвало, всички трябвало, ама няма кой да ги накара, а те вече 24 години нямат никакво желание. Това е и причината да има нужда от сериозни политически реформи.

И в частни ръце "български" да са, пак е същото предателство. ТРЯБВА ДА СА СОБСТВЕНОСТ И ОТГОВОРНОСТ НА ДЪРЖАВАТА. АКО ДОРИ НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ НА ЕДНА СТРАНА И НАРОД НЕ Е ГРИЖА И ОТГОВОРНОСТ НА ДЪРЖАВАТА ИЛИ ПЪК ГАРАНЦИЯ, ЗАЩО ИЗОБЩО Е ДЪРЖАВА!

Разбира се, че има кой да ги накара. Това което се случва в момента по улиците е начинът. Ако се научим всеки път когато не сме съгласни с водената политика и вземаните решения от политиците, да излизаме пред парламента - нещата ще си дойдат на мястото. Проблемът е, че вие искате да излезете веднъж на 20 г. на протест и всичко да се "оправи". Е така не става - демокрацията трябва да се упражнява за да има постоянен баланс. Комунизмът е една утопична идея без реално приложение за съжаление - поне в света, в който живеем.

Не си прав, Димитров. Ей сега да рекат, външните, чужди за страната ни сили, които държат стратегическите отрасли, могат да ти дръпнат шалтера и да те затрият, барабар с цялата държава, за един ден. Да не говорим за три. А чужденците, дето държат водата на столицата ти - само за един час, зависи какво ще ти пуснат по нея. Отделен е въпросът, че и храната ти не е българска и под контрола на държавата - затова ядеш бавни отрови от майната си, а би могло да са и бързи - за два-три дни да натръшкат целия народ. Отделно е и бавният мор, на който те подлагат изобщо - с плавното обедняване и убиване - по принципа на сварената жаба. Дано да знаеш поне за нея, Димитров.

АБЕ ТЪПАНАР ВОЙНА ЛИ ЩЕ НИ ОБЯВАТ САМО ЩЕ УМРАТ ОТ СТРАХ ДОРИ И ВСИЧКО ДА НАЦИОНАЛИЗИРАМЕ!

Е, не. Принципно - да. Така е. Но дори и да са държавни пак никой от нищо не е застрахован. Ако стигаме, чак до такава степен на параноя - Северна Корея. Не са ми чужди идеите ти. И аз гледам и чета доста конспиративни неща, но все пак човек трябва да бъде трезвомислещ. В глобалната икономическа система, в която живеем не бива да сме чак толкова параноични по отношение на външната си политика. Аз съм за 51% дялово участие в секторите от национално значение. Но чак "национализация"... Ако стане война и бомбардират Козлодуй - все едно ЕРП чии са. Единственото което ни е необходимо са независим съд и независими регулаторни органи, които да служат в името на националния интерес и да отстояват правата ни. Това ако стане, всичко останало е от второстепенно значение.

ТЕЗИ ОТ УЛИЦАТА ВЕЧЕ НЕЗНАЯТ КАКВО ИСКАТ НАЛИ БЯХА ЗА НИСКИТЕ ДОХОДИ И ВИСОКИЯ ТОК - НЯМАЛО ОТ ПАРТИИ СТИГА СТЕ ЛЪГАЛИ КАЖЕТЕ КОЙ ОТ ПАРТИИТЕ ВИ СЪВЕТВА ПО ВСИЧКО ЛИЧИ ЧЕ ИМА НАМЕСЕНИ ПРОВОКАТОРИ КОИТО ВИЕ НЕМОЖЕТЕ ДА ПОЗНАЕТЕ А НЕ СЕ ЗНАЕ МОЖЕ И ДА СТЕ НАЯСНО КОИ СА - И СПРЕТЕ ТЕЗИ ПРОТЕСТИ ОСТАВЕТЕ ПРЕЗИДЕНТА ДА СИ СВЪРШИ РАБОТАТА НЕ СЛУШАЙТЕ КОЙ КАКВО ВИ ГОВОРИ МНОГО ЕДНАКВО ГОВОРИТЕ С ВОЛЕН СИДЕРОВ

А тебе кой те съветва какво да говориш, байно?!

Лъжеха ни, че договорите не можело да се прекратят имало неустойки. Тези договори могат да се прекратят поне по повече от един начин без неустойки за България: - Нищожни защото не отговарят на търговският закон - Монополни не са в резон с антимонополните закони - В нарушение са на директивата на ЕС за либерализация на енергийният пазар - Има злоупотреби и нарушения към държавата и клиентите. Чакаме и политиците да не се успиват. Защото ние помним и Гърция и Исландия и Еквадор. Да спрат да издигат във властта хора с двойно гражданство с неясни приоритети не знаещи на кого да угодят. България сега има нужда от хора които вярват в нея и искат да направят нещо за страната си.

"За да напишат нова конституция, хората на Исландия избират 25 души, сред 522 възрастни, които не принадлежат към нито една политическа партия, и които са препоръчани от най-малко 30 души. Този документ не е дело на шепа политици, а е написан в Интернет. Учредителните събрания се провеждат он-лайн, гражданите могат да пишат коментари, да правят предложения и със собствените си очи да гледате как постепенно конституция се оформя. Конституцията, която в крайна сметка е създадена с участието на всички хора, ще бъде представена в парламента за одобрение, след следващите избори." Асен Асенов 2012 г.

Колко милона са Ислндия? 550 000 хиляди са да ти кажа. Това е приложимо дето предлагаш за Пловдив даже и там няма да може... Исландия си е едно голямо село хахахаха

КЪДЕ СА ТЕЗИ ОТ СОПОТ? КЪДЕ Е АРМИЯТА? КЪДЕ СА УЧЕНИТЕ ОТ БАН? КЪДЕ СА ЕНЕРГЕТИЦИТЕ? КЪДЕ СА ЕКОЛОЗИТЕ? КЪДЕ СА УЧИТЕЛИТЕ? КЪДЕ СА БДЖ? КЪДЕ СА ЛЕКАРИТЕ? КЪДЕ СА ПУШАЧИТЕ?

ДАЛИ ПЪК ВСИЧКО НЕ ИМ Е НАРЕД? ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА

Добри въпроси! Скрили са се в дупките си и чакат месиите от ГЕРБ и БСП да ги оправят поне по още няколко пъти, че не се чувстват задоволени.

А ти къде беше, когато те протестираха, бе?!?! При това не протестираха за общото, за националното. А не както е сега - щото са ти бръкнали лично на теб в джоба?!?! НАГЛЕЦ!!!!

Когато протестираха, никой не ги подкрепи. Къде беше народът тогава? А излезе чак, когато бръкнаха на всеки индивидуално в джоба? Защо никой не прояви солидарност преди, а си натискаше парцалите, чак докато лично и поотделно всеки осъмна с нож до гърлото?! ТОВА Е ОТГОВОРЪТ ЗАЩО СЕГА НЯМАМЕ ДЪРЖАВА. ЗАЩОТО НЯМАМЕ ОБЩЕСТВЕНО СЪЗНАНИЕ, А САМО ИНДИВИДУАЛНО.

НАРОДЪТ СЕ СЪБУЖДА БАВНО, НО СИГУРНО! СЕГА ВЕЧЕ НОЖЪТ Е ОПРАЯЛ ДО КОКАЛА! ДА НАПРАВИМ ПЪРВО ОБЩИ ПРОТЕСТИ, А ПОСЕЛ ОБЩА СТАЧКА!

Важното е, че сега имаме шанс да се обединим! Да загърбим простотиите и да се обединим за по-светло бъдеще!

УТРЕ ЩЕ БЪДЕТЕ САМИ ОСВЕН АКО НЕ ДОЙДЕТЕ УТРЕ КАКВО РЕШАВАТЕ КАКВО РЕШАВАТЕ КАКВО РЕШАВАТЕ КАКВО РЕШАВАТЕ

Любезни господине, тези, които изброихте, не са малко. В пъти повече са от протестиращите. Въпросът ви звучи като вопъл: "Къде е народът?". Запитайте се по-добре защо тези големи групи хора, т.е. народът, не е с вас. Простичко е.

ПРОТЕСТИТЕ ВИНАГИ СА БИЛИ ВОДЕНИ ОТ НАЙ-БУДНИТЕ И НАЙ-СМЕЛИТЕ ХОРА, КОИТО ИЗВОЮВАТ ДОРИ ЗА ПЛАТЕНИ И НИЗШИ ПИСАЧИ КАТО ВАС ПО-ДОБЪР ЖИВОТ. А НА ВАС СЪВЕСТТА ЩЕ ВИ ПЛАТИ И ГОСПОД!

Те си живеят охолно и просперират, ама друг път, нали това се опита да кажеш. Всички те протестират и са протестирали, но го правят когато на тях им е кеф. Тези дни се очаква национален протест на БЛС срещу НЗОК. Армията са на мирно шествие днес, въпреки че им е забранено по закон да протестират. Останалите са на същия принцип. Няма единствено.

УТРЕ ДЕЦАТА НИ КАТО НИ ПИТАТ КАКВО НАПРАВИХТЕ ЗА ДА ЖИВЕЕМ ПО-ДОБРЕ? КАКВО ЩЕ ИМ ОТГОВОРИТЕ? КРИЕХМЕ СЕ ПОД МАСАТА? НАПРАВИХМЕ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО?!?!

Електроразпределението трябва да е собственост на държавата. Как в условията на пазарна икономика на чужди фирми ще им се "гарантира" печалба? Тази печалба (одраните кожи на българите) изхвърчава от страната!

Питай софиянци с държавната Топлофикация как са? Трябва по по-справедлив начин да се калкулира цената. В София се плаща повече за отопление "общи площи" отколкото отчетено потребление по топломер! ЕРП-тата поеха челния опит и ни запълниха сметките с такси. "Независимия контрольор" се прави на улав. Знае ли някой в тази държава колко ток са изкупили ЕРП-тата и колко са ни продали? Да не стане като с Топлофикация - продали повече топлина отколкото може да се произведе от изразходвания газ, да не говорим, че произвеждат и електричество. Крадат ни!

Абе вие не разбрахте ли , че Топлофикация се използва за рекетиране на населението с цел закърпване дупки в бюджета и захлебване на партии и лица, и в същото време за изпразване джобовете на населението, защото беден и изнервен човек се управлява по-лесно! Т.е. казусът Топлофикация не е следствие от лошо управление или нещо подобно, а средство за постигане на определени цели, в ущърб на населението! Продължавайте да спите...

ЗАТОВА ИСКАМЕ ДЕМОНОПОЛИЗАЦИЯ НА ПАЗАРА НА ЕНЕРГИЯ И БЕЗ ТОВА Е НЕЗАКОНЕН МОНОПОЛА ПО АНТИМОНОПОЛНИТЕ ЗАКОНИ. НО АКО НЕ МОЖЕ ЧАСТНИТЕ МОНОПОЛИ СА ДОРИ И ПО-ЛОШИ ОТ ДЪРЖАВНИТЕ, ТОГАВА ДА НАЦИОНАЛИЗИРАМЕ. А ЗА ТОПЛОФИКАЦИЯ Е ЯСНО ЩОМ Е НЕЕФЕКТИВНА МАХАМЕ ТРЪБИТЕ И ХОЛАТА МИНАВАТ НА ТОК ХЕМ ПО-ЧЕСТО ХЕМ ПО-ЕВТИНО. НАЛИ ИМАМЕ ИЗЛИШЪК НА ТОК?

Нас червеното знаме роди ни, нас не ще ни уплаши смъртта - ние сме на всеки километър и така - до края на света. Пада другарят в смъртен бой, пада за теб, свобода, за да изгрее и стане той малка червена звезда. Нас далечни победи ни викат, нас ни чака в зори радостта - ние сме на всеки километър и така - до края на света.

ЗА 2013 Г. И 2012 Г БЮДЖЕТА НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ Е 53 МИЛИОНА, КАТО НАМАЛИМ ОТ 240 ДЕПУТАТИТЕ ДО 50 ДУШИ БЮДЖЕТА ЩЕ ПАДНЕ ПОНЕ НАПОЛОВИНА, А БИ ТРЯБВАЛО И ПОВЕЧЕ. ФОНД ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА ДЕЦА В ЧУЖБИНА 2013 Г?????????? ФОНД ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА ДЕЦА В ЧУЖБИНА ЗА 2013 Г. - 566 405.95 лева???????

ТОВА С НАМАЛЯВАНЕТО НА ДЕПУТАТИТЕ Е НАЙ-ГОЛЯМАТА ГЛУПОСТ!!! ИМЕННО ШИРОКОТО НАРОДНО НАРОДНОТО Е ГАРАНЦИЯ ЗА ДЕМОКРАЦИЯ. КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ДЕПУТАТИ, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ДЕМОКРАЦИЯ. ВЪПРОСЪТ Е В АКТИВНОСТТА И ЖЕЛАНИЕТО НА НАРОДА ДА ГИ КОНТРОЛИРА ИЛИ ПОНЕ ДА СЕ ИНТЕРЕСУВА КАКВО ГЛАСУВАТ В МОМЕНТА, В КОЙТО ГЛАСУВАТ, ПРОМЕНЯТ, ПРЕПРАВЯТ ЗАКОНИТЕ. А НЕ ПОДИР 23 ГОДИНИ НЕПРОБУДЕН НАРОДЕН СЪН И БЪРКАНЕ В НОСА.

ДО КРАЯ НА СВЕТА - НЕ СЕ ЗНАЕ. НО ДО 89-ТА ВСИЧКИ, КОИТО ПОСТРОИХА ДЪРЖАВАТА, СЕ СПРАВИХА ДОСТА ДОБРЕ. ЩОМ КАТО ВЕЧЕ 23 ГОДИНИ ПОБЕДИТЕЛИТЕ В "СТУДЕНТА" СИ ВОЙНА СРЕЩУ НАС ВСЕ ОЩЕ ИМА КАКВО ДА КРАДАТ И ДА ИСКАТ ДА РУШАТ, ЗА ДА ЗАЛИЧАТ И ПОСЛЕДНИТЕ ОСТАТЪЦИ НА НЕЗАВИСИМАТА НИ БИВША СОЦИАЛНА ДЪРЖАВА, СЕГА - ТЯХНА КОЛОНИЯ... Жалко за всички загинали от политическия терор преди 44-та, като се има предвид, че всичко, за което са се борили и мечтали, и което беше създадено в продължение на няколко десетилетия след Втората световна война, беше съсипано до днешната кочина и пълна морга.

Ти пазиш ли си червеното знаме? Хайде, Путин и Китай ще застанат зад теб! Ама вече няма мандри и ще умрем от глад в гората... Все пак нека да споменем и хората загинали от политически терор след 44-та година, да не бъдем егоисти.

Предлагам също така и уволнение на всички прокурори и съдии, които имат повече от 5 години стаж в системата или имат стаж като такива преди 1990. Правосъдната система има нужда от нови лица, които да не са затънали във връзки с престъпността.

Принципно съгласен.Но не е достатъчно.Те си назначиха децата и любовниците в системата след 1996.Всички в тази система са с някакви връзки.Единствено тези на неотговорни позиции и такиве дато ги ползват за черната работа не са за махане.Просто всички трябва да се преназначават наново това.Началниците вън без право на практика.Другите със забатачени дела също.Критерия е колко върнати дела имат и колко неусъдени с по 2-3 дела имат.

Депутати,министри ,зам.министри ,шефове на държавни комисии ,да нямат право в продължение на 5 години да се кандидатират за народни представители и каквито и да е държавни длъжности .Нека да видят какво е в реалния живот!

В държава управлявана от мр.ъс.ни ченгета, няма как да има лустрация за м.р.ъ.сни ченгета!

В ПОЛИЦИЯТА ДА НЯМАТ ПРАВО ДА РАБОТЯТ БЛИЗКИ РОДНИНИ! ЗА ДА НЕ СЕ ФОРМИРАТ КОРУМПИРАНИ ГРУПИ!

Защо се спекохте само от идеята за Ви спарт държавните пари! Ами сато сте толкова много социалистите разчитайте си на дарения от електората)))))) Позорно е БГ да плаща на партии и всички българи, независимо дали са партийни или не да бъдат законно доени, за да плащат заплати на партийни мързеливци!!! Не на държавните субсидии за партиите!!!

НЕ НА ДЪРЖАВНИТЕ СУБСИДИИ ЗА ПАРЛАМЕНТАРНО ПРЕДСТАВЕНИТЕ ПАРТИИ. ПРАВО НА СУБСИДИИ ЗА УЧАСТИЕ В ИЗБОРИ НА ПАРЛАМЕНТАРНО НЕПРЕДСТАВЕНИ ПАРТИИ БИ ТРЯБВАЛО ДА ИМА, КОИТО ОБАЧЕ ДА СЕ ВРЪЩАТ, АКО СЛЕД ВЛИЗАНЕ В ПАРЛАМЕНТА ТАЗИ ПАРТИЯ ЗАГУБИ НА ЛЮСПИ ДЕПУТАТИТЕ СИ ИЛИ НЕ ВЛЕЗЕ В СЛЕДВАЩИЯ ПАРЛАМЕНТ.

Добре де, тия бастуни са представители на много малка част от обществото. Кой им е дал право да решават каквото и да било. Да се прибират от дупките, от които са изпълзяли. Това не е демокрация, това е изнудване на спокойните и мирни граждани. Демокрацията се гради с правото на избор. Къде е моят избор тук. Аз лично не харесвам и не подкрепям нито един от тези слабоумни селяндури. Особено противна е няква чичка от Варна, която уж някой намушкал.

Ей такива копеленца като тебе нямат място в България.Това беше най-мекото което можах да напиша,за да не го изтрият.ДГД разбра ли безродник такъв!!!

Попитах къде е правото ми на избор? Щом нямаш теза и не можеш да отговориш, заври се и ти в някоя отходна шахда, тъпанар изнемощял!

Мич, не се ли срамуваш, че така жестоко се излагаш?! Аз бих се срамувал, ако бях такова просто парче.. Да, разбира се, че ще подкрепяш тези луди старчета, та нали и твоят манталитет е същият! И аз се чувствам ощетен, защото не мисля, че такива "трактористи" могат адекватно да изразят обществената воля и да предложат осъществим изход от сложната политическа ситуация. Няма да обсъждам колко абсурдно е да се счита, че е възможно точно тези необразовани и тесногръди човечета да усъвършенстват конституцията! Подкрепям идеята за широко участие в управлението, но не и с такива представители!

ИЗГОНЕНИ 5 ДУШИ, ТОВА НЕ ЛОШО! НО КАТО ДНЕС СЛУШАХ КРЪГЛАТА МАСА ОТ СОФИЯ, КОЛКОТО СЕ ИЗКАЗАЛИ ТОЛКОВА РАЗЛИЧНИ ПРОБЛЕМНИ ВЪПРОСИ! И ТОВА НЕ Е ЛОШО! ЛОШОТО Е, ЧЕ ПОЛОВИНАТА ОТ ПРИСЪСТВАЩИТЕ СА "ПРОФЕСИОНАЛИСТИ" ПРОТЕСТИРАЩИ ОЩЕ ОТ ЗОРАТА НА ДЕМОКРАЦИЯТА. ЛОШОТО Е И ТОВА, ЧЕ АКО СЕ ПОВТОРИ ВТУРВАНЕ ВЪВ ВЛАСТТА НА ВСИЧКИ ТЕЗИ ЗНАЙНИ И НЕЗНАЙНИ ГЕРОИ ЩЕ СЕ ПОВТОРИ НОВ "ДЕМОКРАТИЧЕН" ПРЕХОД, КОЙТО ЩЕ ЛИКВИДИРА БЕДНАТА НИ ДЪРЖАВИЦА!

Точно така. Единственото, което е нужно за държавата ни и оттам - и за нас, - е активност като сегашната при всеки въпрос, който се решава в парламента, ако той е срещу интересите на хората. Такива бяха всички набутани по законите глупости за 23 години, вкл. в Конституцията (за слугинското ни положение пред "ес", за продажбата на земята ни на чужденци и пр.). А 23 години народът не се помръдна въпреки очевидния грабеж и диктат на враждебни чужди сили отвън. Защо? Щото предишната социална държава беше създала предостатъчно за личното благосъстояние и гарантиран живот на хората, та то стигна за 23 години, докато всякакви чужди шушляци ограбваха общото. С любезното бездействие на народа. Едва когато грабенето на общото, на държавата ни, стигна до личния джоб на всеки отделен индивид, едва тогава индивидите се вдигнаха. Изводът? Нямаме общество. Имаме сбор от индивиди, които се дигат, когато са засегнати индивидуалните интереси. И които спят, когато са засегнати общите, щом не са стигнали до индивидуалните. ТОВА Е ЕДИНСТВЕНИЯ ПРОБЛЕМ. И С КРАКАТА НАГОРЕ ДА ИСКАТ ДА ОБЪРНАТ ВСЯКАКВИ СИСТЕМИ И СИСТЕМИЧКИ НА ОБЩЕСТВЕНО-ИКОНОМИЧЕСКИТЕ ОТНОШЕНИЯ, АКО ТОЗИ МАНИЕР НЕ СЕ ПРОМЕНИ, ВСИЧКО ЩЕ СЕ ПОВТАРЯ, НО НЕ В КРЪГ, А ПО СПИРАЛА. НАДОЛУ.

ЕТО, ВИДЯХМЕ ЛИ СЕ???? ХАХАХА, ТОЛКОВА ПРОСТ НАРОД. НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ, ВЪН ПАРТИИТЕ, ДА ДОЙДЕ СТАРИН, АВИ ВИЕ МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ??? КОМУНИЗЪМ ВИ ТРЕСЕ ОТВСЯКЪДЕ.

Едно трябва да ти е ясно, безмозъчено. Колкото и да се пънеш, колкото и глупости да пишеш, колкото да провокираш, нищо няма да промениш, промяната е неизбежна, защото хората виждат и усещат, могат да мислят.

Това е изключително лицемерно и безочливо изказване на една партия, която е дошла на власт от най-долните слоеве на обществото, която се преименува от БКП на БСП. Партия с дългогодишни традиции в шумкарството и партизанството, отечествения фронт (ОФ), обирането на мандри, терористичните атентати, подривната борба срещу партиите и правовата държава, лагерите на смъртта, активните борци против фашизма и капитализма (АБПФК), а днес първи и горди капиталисти.

Нека професор Янко Янков истински дисидент ни помогне .А не подлоги ,като Слабаков/алкохолик/.Мислете!!!!

Тези смешници са се взели много насериозно. Не могат да вържат няколко смислени думи, но вече се виждат най-малко като министри. Искат национализация?! Сигурен съм, че родителите на голяма част от тях са купили преди години апартаментите си от държавата. Как ли ще реагират те ако сега държавата реши да им ги вземе, защото цената им в момента е по-висока?

Я па тоя ша ма плаши с партийни кукери. Народа иска и както е казано ГЛАС НАРОДЕН ГЛАС БОЖИ АНАТЕМА за такива като теб лапачи

Приятелю, точно такива малоумници като тези сега взеха властта след 09. 09. 1944 г. Плодовете на тяхната глупост ще ги берат още доста поколения. Хора, аутсайдери, които не могат да се реализират и всъщност не знаят какво искат.

Причината за лошия живот не е демокрацията, а липсата на лустрация, която позволи хората от бившите служби да ни казват как да живеем.

"настояват за официален отговор в срок от 7 дни"... кой да ви го даде този официален отговор сега???? Тези искания трябваше още в началото да ги имате формулирани. Да не говорим, че повечето са пагубни. Като малки деца, които се тръшкат и рават за нова играчка, но си нямат и идея какво ще доведе тя след себе си...

Да строим социализма с подръчни средства!

Социализма, ще го построим със теб или без теб. Не желаем див варваски капитализам в който няма болници, хората работят за 100 привилигировани новобогаташи с неясен произход на капитала. За социална правова държава и социални придобивки за народа. Високо ниво на образованост, здравеопазване и нормално заплащане на труда. Не на новобогаташите ограбващи труда ни, превръщайки ни в икономически роби на тях и тяхните деца, роднини и прочие!

Вече имаше такъв социализъм, уважаеми другари и другарки! ..поправете ме, ако греша, не бяха ли точно същите такива Комитети тези, които го събориха?

Напротив, произхода на капитала е много ясен. Капитала идва от народа. Как иначе един човек, който е бил съвсем обикновен преди 10 години, сега вече е милиардер? Какво има да се коментира изобщо, все едно не сме им се нагледали!

Освен партийците махнете и долната чалгарска твар - Халваджян, Слабаков (срам за баща си) и другите около тях. Да не цапат протеста.

Кой те знае тебе какъв никаквец си. Слабаков е много точен. Явно има защо да не ти харесват точните и свестните.

Гордея се с точните ръководители на протестите, но искам те да са повече младежи. Те трябва да продължат да ни представляват и в бъдещия народен парломент. Колкото до Слабаков, той ми стана симпатичен с яката си позиция против дзабраната на пушенето.

Слабаков е платен агент на БКП и службите.Продал се е за няколко сребърника и участие по ТВ.Ужасно арогантен,нагаждач и интерсчия.Просто пионка.Дайте една ръчичка,който смята,че той трябва да се изгони.

ПРОВОКАТОРИ С МАСКИ НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПРОБЛЕМ НА БЪЛГАРИЯ СА МЕДИИТЕ! МЕДИИТЕ СА ИСТИНСКИТЕ ПРОВОКАТОРИ С МАСКИ МАНИПУЛИРАЩИ ОБЩЕСТВОТО И ПРОКАРВАЩИ ПАРТИЙНИТЕ ИНТЕРЕСИ НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ! НЯМА СВОБОДА НА МНЕНИЕТО! НЯМА НЕЗАВИСИМА ПРЕСА А ПРОПАГАНДНО ПИСАЧЕСТВО НАСАЖДАЩО ПАРТИЙНИТЕ УБЕЖДЕНИЯ НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ! БЪЛГАРИНА Е ЛИШЕН ОТ ПРАВОТО СИ НА МНЕНИЕ, ОТ ПРАВОТО СИ НА СВОБОДЕН ИЗБОР, ПОНЕЖЕ КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ МЕДИИ МУ КАЗВАТ КАКВО ДА МИСЛИ, КОГО ДА МРАЗИ и КОГО ДА ОБИЧА

Моника е почтена българска майка и никога не би използвала властта си, за да помогне на приятелката си Сергей!

АЙДЕ КУХАТА ЛЕЙКА СЕ ОБАДИ ОСВЕН ДА ПОЛЗВАШ ЖЪЛТИНИ НИЩО РАЗУМНО НЕ МОЖЕШ ДА КАЖЕШ

Абсолютно си прав. Защо никоя телевизия не предаваше мирния протест на 50 000 варненци, а даваше за 20 секунди само репортерката с думите "Повече подробности в късните новини"? В късните новини пак същото. Но когато 20-тина момченза хвърляха камъни по полицаите, това го даваха цяла нощ???

Само болен мозък може да продължава да плещи понятия като "комунисти", "комунизъм" и пр. извън всякакъв смисъл на думите. 23 години инфантилна пропаганда от мухлясалия арсенал на "студената" война на "великите" западни сили срещу държавата ни и другите социални държави, останали извън техния контрол след Втората св. война. Дрънкане на тъпотии до пълното откъсване на думите от съдържанието им, с едновременно разбиване на образователната ни система (за да не би някой да бъде изпуснат от специално натяганото менгеме на невежеството). Какво знаеш ти за "комунисти" и "комунизъм" и какво изобщо влагаш в тези думи ти тук. Що не си избереш някаква друга празна консервна кутия да си вържеш на опашката, като минаваш по форумите? Какво противопоставяш на тази дума? "Сияйния кап"?! Капиталистическата джунгла -рай, озарена от благодатта на "нормалния й цикъл - "Кризи"?! и циклична нужда от нови страни за съсипване, с цел обръщането им на пазари, военни площадки, ресурс, кенеф и пр. начин на употребата им от "капиталистите" (огледално на твоето "комунистите")?!?! Докато не се престане инфантилното невежествено говорене с понятия, заковавани в мозъците на публиката директно от канцеларийките за полит-пропаганда на "великите" западни сили, "реформирали" ни чрез 23 години грабене и затриване на държавата ни, на националните ни средства за производство и обръщането ни на днешната морга, няма никакъв смисъл от говорене въобще. Който вярва все още на примитивните митове и легенди за наивници, тип "американски мечти" (т.е. как, ако разхождайки се из гетото си, намериш една ябълка, измиеш я и я продадеш с 5 цента печалба и направиш това няколко пъти - с "позитивно мислене" - мухахаха, - ще се събудиш милионер) да си се пробва да ги прилага тез митове. А не да дрънка колко "страшно" било преди 23 години, когато всички хора, както и живота и здравето им са били гарантирани от държавата, при "комунистите".

Предлагам да заставим САЩ да ни дадат доброволно всичкото си злато а Рwсия всичките си диаманти и нефт и газ, че иначе ще стане страшно :))

Само идиот не би се съгласил с предложението ви! Ето затова в народа трябва да се вслушват - винаги има какво да чуят!

Като малките деца са значи, то затова и исканията им са толкова смешни. Каква нова система на управление искат точно, анархия или какво? То вярно че беше пълно с малки деца по тия "протести".

Защото големите деца като теб са се насрали от страх.

..не говори така на админа - виж го колко си харесва мненията - всеки път са му ВИП - това е защото е безкрайно умен ;)

Кой иска анархия и защо?

какво предлагате, да стоят и да чакат да умрат от глад ли? Олигархията е оглозгала народа до кокал

Какво друго може да предложи слуга на олигархията?

Да се премахне финансирането на партиите от държавата!!! Това е най-порочното в политическия абсурд в БГ. Защото българите плащат, за да има партии и членовете им да получават заплати. А колко са бългапите, които не членуват в партия? Отмина времето, когато държавата трябваше да дава субсидии на СДС и БСП - в зората на демокрацията. Време е това да спре - да се спре държавното кранче с пари към партиите!!!!

Споко социалистите имаме своят електорат, да му мислят другите! Например от ГЕРБ и ЯНЕ-то!

За какви социалисти бълнуваш, момко! Най-големите престъпници са от тази партия, или свързани с нея!

Добре. От форумната трибуна ф дупетатски уши. Амин, ама друг път!

Ще минат още десетки години, когато в твърдоглавите, промити глави на българина отново узрее ИДЕЯТА ЗА СОЦИАЛИЗЪМ - единствената алтернатива на сегашния модел. Но едва ли дотогава ще я има България, която само за две десетилетия бе превърната в руини от реставраторите на капитализма!