Кумецът на Цветанов замесен в сделката с дюните в Несебър

Собственикът на фирмата "Ти Ви Би" ООД Тодор Иванов Бояджиев, който преди две години е прехвърлил на министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов два от шестте му апартамента на занижени цени, се оказа съдружник с управителите на фирма "СЛЕ груп", купила терена с дюните в Несебър.

Обратно в новината

Коментари - Кумецът на Цветанов замесен в сделката с дюните в Несебър | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Несебър е окалян целият преход на България. Има едно хотелче на братя Велчеви, има един нов град сигурно Несеравда ще се нарича, за построяването на който бяха докарани едни върли строителчета по за лев на ден, които не знаеха български. Най учудващото беше че плажната ивица е недостатъчна и региона умишлено се разрушава с пренаселеност. Същият принцип се прилага и в Созопол. Пренаселеноста води до презамърсяване. Но над всичко избуява даже и над лакомията, изваждането на едни пари за закупуване, каквито средното население няма. И тези пари отиваха в държавата с ясното съзнание на всичко.

и защо цветанов се скри като мишка чакат да го измислят как е станало като с имоцхетата му смях в залата ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тия(ГЕРБ),трябва да си ходят по една причина-за да може българското общество, да си даде сметка как са го лъгали и грабили.Само така за в бъдеще,ще се научим да избираме правилните.Ха сега да пием по една ракия

Продавайте, продавайте кумци, ма утре кат паднете от власт, ша купите на Муисей жезьла.!!

сега започват големите кражби щото несе знае дали пак ше будат на влас *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Червените хмери се заканват ,изборите идват ,а ние от коневръза ще им отговорим че ни е все едно .Само дето ще скочим от трън та на глог.Нищо ново нема да ни донесете само новия стар Станишко и неговата крадлива банда идиоти.

Еех куме, кумей - хем ти е ред, пък и ти се пада .... хахах

Ами самия цвъ цвъ трябва да си "мръдне пръста" по случая и още една камара престъпления на тройната коалиция и предишните правителства. Някой да е чул нещо за обвинения към бивши министри кметове областни управители? Няма такива.

Не ми обиждайте името, че знаете ли? Я прочетет това. link

Ха-ха! Типично мнение на герберски форумен трол! Ми нали точно Борисов обещаваше, че ще накаже далаверите на Станишев и компания, бе? И че той и неговите измекяри нямало да правят като ненаситниците от Тройната коалиция?! И какво направи - стана още по-зле от тях! Това, че БСП не стават, не значи че ще простим на далавераджиите от ГЕРБ!

Цвъки Цвъков е доста оЦвъкан с тия Цени. Цвъканото с Цветелинка отдавна хвана кора. Цацка Цачева е свежа. Цацаров понамирисва само засега. Цъфнали сме отвсякъде.

Ето пак се сравняваме с тройната ламя!!! Нали тия трябваше да бъдат други?

усиране, брат!!! Купуваш един парцел на плажа от държавата днес, а утре го продаваш с 700 процента печалба?! Колко мозък ти трябва, за се сетиш поне да изчакаш един, два ,пет месеца, поне да отшуми да утихнат нещата, пък после.... Но не, давай като слон в стъкларски магазин. По милиционерски, направо през нивата! Абе тия да не са учили в Симеоново или ВИФ?! Дадоха им далавера за милиони и ги разбраха всички-мутро-милиционерите са си мутро-милиционери и това си е!

този който е пратил булдозерите на плажа навръх Нова година направо е избил кочината! Какво ли е учил, само си представи???!!!

Всички с "Ц"-ета са невинни: Цеци, Цецка, Цветелинка .... и Цацаров

Изборите наближават, а с това и управлението на ГЕРБ и това те го чувстват. Крайно време беше да започнат да осребряват управлението си. А че на Цв.Цвъчков и на близките около него нищо няма да се случи. Просто ще се пошуми, ще покрякаме, а те ще си пълнят гушките. Избори идват хора и затова мислете за кого ще гласувате. Лошото е, че всички са маскари и от нийде взора надежда не види.

О,умний,та защо не действате срещу Станишевия брат,след като сте на...власт??? И знаеш ли къде в момента са СоПола,СтаниШеФ,Масларова,Р.Овч.,Батко и Братко и цялата тази пасмина??? Там са,където си бяха и преди Бойко и Сие да дойдат на власт!!! Шо ли???

Приемам сделката да бъде развалена. Приемам и далавераджиите ДА ДОПЛАТЯТ разликата от 3,5 млн. лв. Ако се потули работата и се окаже, че всичко е законно, оттеглям подкрепата си за Боко. Ще мисля за други алтернативи(естествено НЕ ДОКАЗАНИ КОМУНОИДНИ КРАДЦИ!)... Но ако ЗАМ.МИНИСТЪРКАТА БЪДЕ УВОЛНЕНА И СТАНЕ КЛИЕНТ НА ПРОКУРАТУРАТА, сделката бъде разнищена, барабар с всички "експерти" и "оценители", и бъдат защитени интересите на държавата, на България, вие, КОМУНОИДИ, ще признаете ли, че Боко ЕДИНСТВЕН от всички не е КРАДЕЦ и е единствена алтернатива на КРАДЦИТЕ и надежда на България за по-добро бъдеще??? А???

Човече, той ББ е света вода ненапита. Той не е комунист, защото си е скрил партийната книжка в скрина в Банкя. Тя му е особено ценна, защото заради нея е напуснал пожарната. Той не е нито рекетьор, нито крадец, нищо не е чувал за пребиване и убиване на конкуренти, нищо не е чувал за контрабанда и наркотици, защото в СИК никога не са се занимавали с такива дейности (иначе до сега щеше да има поне един осъден). Там са известни със своята благотворителност и себераздаване за онеправданите, с една дума все богоугодна дейност. Затова съм съгласен с теб- това е надеждата ни! ТОЙ ЩЕ НИ ОПРАВИ...отзад!

Чак ми е жал за тебе! На колко заблудени овци баткото ти с голямото IQ обясняваше, че Боко и тиквоглавците са нашето спасение и колко благини са снесли на България, а сега??? Що килолитри слюнка отидоха нахалост.... Мъка... и Боко май ще излезе комуноид, а? Остава да погледнеш в огледалото и там да видиш още един....

Мистър IQ дели хората на аз и останалия комуноидален свят. Мистър IQ е единственият антикомунист на този свят, а всички останали са комундета.

БАБИЧКИТЕ И АГЕНТИТЕ НА ДС И КГБ НЕ СА СЪГЛАСНИ С ТЕБ...ЕСТЕСТВЕНО , ОТРЯЗАН ИМ Е КЛОНА ....МАЛКО ОСТАНАХА ...

Рибата се вмирисва откъм главата,така че трябва да се започне чистката от управляващите ни крадци!

Eee, и тук творческа немощ! Ами сменете ги най-накрая тези схеми бе, че и врабчетата ги научиха - както сполучливо се е изразил един форумец! То е ясно, че няма да се откажете от далаверите, но поне предложете нещо ново.

Цветанов може да стартира акция и да я кръсти "Кумец" или " Наглият Кумец".

Kрадеца държи в едната ръка за врата един съдия и в другата, пак за врата, един прокурор и вика:"Ха, дръжте сега крадеца!?"

Цецо-крадецо кога ще влезе в затвора ???

Преди Цецо Крадецо има ПЪРВЕНЦИ, чиито ред е винаги ПЪРВИ. Р. Овч. и Доган например... За да си обективен до край, карай по ред, хронологически! И по размера на ОТКРАДНАТОТО! Щото Цецо крадецо освен два апартамента, дето е купил за да ги обедини за голямото си семейство, нищо не е ОТКРАДНАЛ! А е КУПИЛ, не ОТКРАДНАЛ, понял? За разлика от посочените по-горе МУЛТИМИЛИОНЕРИ, един от които беше заявил, че е хвърлил око на летяща чиния!

Иван Костов е виновен. Не виждате ли как се подхилква доволно. Този зеления е негов човек който е внушил на цветанов и найденов да пробутат документите за подпис на оная заместничката. Ех Костов пак успя с интригата. ИНТРИГАНТ ТАКЪВ:))))

Не е Костов виновен, Станишев е. Човекът (феновете му го наричат БОКО) вече четири години ни набива това в главите и ако си го изберем, ще ни го повтаря още четири, докато и врабчетата го научат този световноизвестен факт. Аз разсъждавам простичко - виновните ги съдят и си понасят наказанието. Да беше поне завел дело срещу Станишев. Знам, знам, феновете на БОКО и Цветанов дружно ще ревнат - ние ги ловим, те ги пускат. Между другото , сега е много подходящ момента Цветанов да залови кумеца си.

Пуцай куме!

Борисо-о-о-ов, да ви пикая не само на експертите, министрите и социолозите, но и на морала!

Шуробаджанащината в България е с добре развита мрежа от стари времена но сега добива застрашителни размери защото е обхванала и най-горните етажи на правителството.Така слети политическа и икономическа власт.подсигурени със своя съдебна система .свои медии и други услужливи структури.управлява нещастна България.

срам голям срам

IQ 146-Обичаш лириката!Колкото имаше решение и за измамата с имоти в София за 10 млн лв / с " фалшифицираният" подпис на кмета Борисов и лицето Драшков/ толкова ще има и сега. Учудващо е ,че всички партийни фенове си въобразяват,че такива лапаници може да стават без участието на шефа на калтаците.

Всъщност гордиевия възел може да бъде разсечен САМО от Прокуратурата. Еко проблема лесно ще се реши, лесно ще се види ВЛИЗА или НЕ ВЛИЗА имота в Натура 2000... Болния въпрос е НАРУШЕН ЛИ Е ЗАКОНА при тази продажба, ако да, КОЙ го наруши и КАКВА ЩЕТА е нанесена на държавата. И да последва бързо уволнение и бързо разследване, и евентуално процес. Тук има неоспоримо доказателство, че ДЪРЖАВАТА Е ОЩЕТЕНА! Следващия ден СЛЕД ПРОДАЖБАТА ДОКАЗВА, че ПАЗАРНАТА оценка на експертите е ФАЛШИВА, МАНИПУЛИРАНА И В УГОДА НА КУПУВАЧА! Защото ПАЗАРНАТА ОЦЕНКА е напълно ОПРОВЕРГАНА ТОЧНО ОТ ПАЗАРА! С препродажбата на 6 ПЪТИ по висока цена! На следващия ден, НЕ СЛЕД 1 ГОДИНА!!! Имаме ли ИСТИНСКА Прокуратура? Или и тия, новите, са по скоро АДВОКАТИ на разбойниците? Ще видим...

Цацаров, защо мълчиш, защо не се самосезира ПРОКУРАТУРАТА? Ти беше фаворит НА Боко, за тебе 4 млн. нищо пара ли са? Защо в тая комисия, дето заседава днес НЯМА човек от Прокуратурата? Или сумата е прекалено дребна? Или тия разбойници не са удобни на НОВАТА ПРОКУРАТУРА? Цацаров, България вече НЕ МОЖЕ ДА ТЪРПИ КРАЖБИ! Лошо започваш! Или реагирайте мълниеносно, или си отивайте, аз искам бъдеще на децата си в европейска държава, а не в АБОРИГЕНИЯ!!!

ПИЧ , ИСКАШ ЦАЦАРОВ ДА ТИ ДОКЛАДВА ЛИ ВСЕКИ ДЕН КАКВО Е СВЪРШИЛ ЗА ДА СИ СВЕТНАТ ???

Да се лапа до последно- е девизът на управляващите от 1990г до сега.Наистина много правят герберите , но и много боклуци се залепиха около тях.Това ще изяде главата на Борисов.Няма кадри на които да се опре.Всички около него, а и в партията му са пообиколили няколко други управляващи и като не им е достигнала мръвката се присъединиха към него.Сега ако падне на изборите , тези мекотели ще се докопат до други от управляващите.Това са ненаситни стоножки, които тихичко без да парадират крадът до преяждане.В цялата несебърска далавера са лидерът на герб в Бургас и сателитите околонего в парламента от бургаската група и старейшените им пак от Бургас начело с мазното петно, което винаги изплува и от златната акция на Лукойл, сега е в управлението на Бургаската болница.Това е един измислен доцент - силикатчик, от ВХТИ бургас и се нарича Петко Танев лекето.

Безкрайно си прав, но много закъсня - ние още от самото начало знаехме и алармирахме, че Станишев и Първанов са виновни. . .

Всички големи далавери стават в края на мандата. Досега всички министри управлявали България след прехода са изцапани и са за затвора. Това което правят е капитализиране на власт. Всички министри станаха едри бизнесмени.

всичките им назначения са роднински и приятелски

Изведнъж другарите, не само "месеците" и годишните времена , вкупом забравиха за 23 годишното БРУЛЕНЕ на България, пророниха порой от сълзи за заграбеното от Цветанов и вкупом оплакаха майка България, доведена до благоденствие и разцвет от Виднов, НДСВ, Царя, Станишев, Гоце и Доган.

Добре де докога ще прикривате кражбите на вашите с това че предишните също били крали. Ами аджеба тогава за какво ги сменихме предишните. Те поне бяха по-умни да не се излагат така

нищо ново под слънцето,дали тройна коалиция или Герб едно и също.Каде са зелените за да реагират на това,което се прави в Банско

НЯМА РАЗЛИКА МЕЖДУ БСП И ГЕРБ. ХВАНИ ЕДИЯ ЗА КРАКАТА, УДАРИ ДРУГИЯ ПО ГЛАВАТ.ДО КАТО БГ, НЕ СЕ ИЗЧИСТИ ОТ БКП-ДС- МИЛИЦИОНЕРИ НЯМА ДА ИМА СВЕТЛИНА В ТУНЕЛА.

На това се казва "висш пилотаж"! Ако мине-всички доволни. Ако стане издънка- Великия вожд, Цвък и Мъpшата в бяло- "боpци с коpупцията".Пешкира опира нещастната зам.министърка, на която са пробутали преписката за подпис, и която, разбира се, е човек на Станишев.

За да поуспокоя разтревожените "другари", кто им напомня за дворците край морето на братя Велчеви(Милен Велчев- цариста) и на братя Станишеви. За двореца на една обикновна министърка Долорес Арсенова край Созопол и...да изброявам ли още, другарки и другари? За "Слънчев ден" и заграбеното от червените не само Северно Черномолие?

Фактите са верни, но не и успокояващи, човече. Това означава не, че трябва да см еспокойни, защото ГЕРБ направи по-малко далавери (и то ва е факт), а че трябва да сме особено неспокойни, защото прави далавери и ГЕРБ. Нужно е да се предприеме нещо и то спешно.

Кой бе Humfrey, кой да му се ..., слона ли???

Ако бяха мъже, но те не са, щяха да си подадат оставките отдавна. Ако не си платят за изборите, просто няма как да им се получат нещицата! Егати и мошениците!

Това с оставките миличка е за наивници като нас. Мутрите не са във властта, за да си подават оставките, а за да трупат пари и имоти. Оставките са за хора, които са сложени за бушони. Такава вероятно ще се окаже зам. министърката на земеделието. Тя ще опере пешкира, за да може елементарния тъп "мат'рял" да изпадне в екстаз преди изборите и да види непоколебимата воля на Вожда да се бори с корупцията на високите етажи на властта. Този същия "мат'рял" обаче няма и да попита защо дясната ръка на Вожда е още във властта и какво още трябва да се случи, за да бъде разследван за имотите с които се свързва името му. Преди беше тъщата, сега пък е кумеца- все хора от непосредственото му обкръжение. Тези хора дори с нетърпение очакват изборите, за да ги изберем отново. Ако стане това, наистина сме тъп "мат'рял".

Откъдето и да погледнем случая се касае за огромна далавера в която "случайно" е попаднал човека от снимката. В мафията и във властта когато не става въпрос за пари- става въпрос за много пари. Тези парички трябва да се преперат и да се избелят. В тази схема като пералня е включен кумеца. Дал е човека някакви апартаменти на кума си на Бог знае какви пари, а той докато е във властта му осигурява теренче за строителство на несебърския плаж. Там със сигурност има за него и още някое апартаментче, все пак човек трябва да не забравя добрините които са му правени. Като зам. кмет е помогнал на кумеца в София и си е взел своето, а като зам. премиер помага в Несебър. Там също вероятно ще си вземе своето. Е, малко ще им се усложни работата докато млъкнат медиите и еколозите, но Цецо ги разбира тези неща и ще се оправи.

В нормалния свят еколозите протестират срещу властта. У нас властта протестира срещу еколозите- дясната ръка на премиера, неговият заместник Цветанов и нейно превъзходителство шефката на парламента Цецка фон плевенско подкрепиха протест с искане за повече писти и ски лифтове в Банско ( срещу което възразяват природозащитници).

Кажете ми, малко преди да чуете Мила родино, мили сънародници: не е ли умилителна тази мила родна картинка в последните часове на 2012 г., когато вицепремиер и третият човек в държавната йерархия протестират срещу екологичните страхове на шепа загрижени за природата българи, а през това време тихомълком багери подготвят терена за поредното безобразие на близки до властта бизнесмени ( последният поред прекупвач на въпросния терен се оказва близкият до управляващите бизнесмен Чавдар Александров, и вероятно затова фирмата му бързо получава разрешително за строеж на новия ваканционен комплекс

Колега, това което и ти пишеш тотално ме разби и ми размести всички представи за власт и опозиция. В нормалния свят няма случай управляващите да организират протест и да участват в него с най-високопоставените си ръководители. Колкото и да сме "лош мат'рял", това е очевадна организация на властта и няма как да не се види от всички- кмета от ГЕРБ организира протест (който по презумпция е срещу правителството и парламента) и в този протест участват председателя на парламента и първия вицепремиер. Тея двамата протестират срещу законите и решенията които сами са внесли и гласували!!! Трябва да си уникално тъп, за да помислиш нещо друго освен, че става въпрос за удовлетворяване на интересите на основен спонсор на ПП ГЕРБ и лично на нейните ръководители. Ако ББ не е замесен в това би било редно да подаде оставката на правителството, поради явното разклащане на властта от основни представители на ГЕРБ и да предизвика избори, но той доволно си трае. Това е типично милиционерско мероприятие от най- долнопробно качество. Но какво да се прави, като мозъка им е малко и не стига за нещо по-умно.

Не е огромна, слез на земята! :-) В сравненеи с предишните е почти, почти нищо. Но е далавера, политическо опдкрепена и е прецедент от годони насам. При такъв прецедент, тр. да се реагира максимално остро. Максимално!

Точно за това застана на барикадата в БАНСКО - за да не се разбере за НЕСЕБЪР. И от тук щеше да получи АПАРТАМЕНТЧЕ като бонус за добре свършената работа.

за ЦЦ ,ами да и от Банско -апартамент и от Несебър апартамент и от.... МАФИЯ

Дето мине БКП - трева не никне. Остават само пясъци. Ама както се казва, като няма риба и рака е риба. Опичайте си ума, Българи (доколкото сте останали в днешните територии), че лошото иде и само с вяря в Бог и Любов, може да се спасят някои. Останалите не губете Надежда, Бог си обича хората и може да ви помогне, ако спрете да правите грях, след грях и се покаете. Иначе материал за пъклото у нас - колкото щеш! Вашата власт е на изборите - ползвайте си я. Това ви е единствения шанс :)

Така се прави. ЗАКОННО. Браво ЦуЦи

Този цветанов е анай големия престъпник. плюя на него

Яж куме, пий, тебе ти е ред!

А, кой му даде пълната каца с мед се питам??? И, защо да я получи пак??? Не е ли време да му спрем кранчето???

От тези последни истории около новата година разбрах,че трябва да гласувам за ГЕРБ за да получа апартамент до Несебър,да се храня с телешки шьол и сьомга и през зимата да карам ски в Колорадо.Като малък само за това мечтаех.

ТИЯ НЯМАТ НАЯЖДАНЕ.