Сигнал за бомба опразни Бизнес парка и мол в София

Подаден е сигнал за взривно устройство в сградите на Бизнес парка в София, съобщиха от пресцентъра на МВР пред „Фокус” . По-късно БГНЕС предаде, че е отправена и поредна заплаха към столичен мол.

Обратно в новината

Коментари - Сигнал за бомба опразни Бизнес парка и мол в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"АНТИГЕРБ" ти определена ме равесели, забавен си! ДЕРЗАЙ :)))

колкото и да се "пениш" ГЕРБ пак ще спечелят на изборите :))))) и то само благодарение на теб и на такива като теб.

Ако ще и на 360градуса се обърни , на герб отива на бунището на историята , а такива плъхове като теб ще се покрият посрамени в деня на изборите ,след съкрушителната загуба на герб . Мишка жалка .Аз те познавам .Ти си този селяндур камен ,който живееше в дианабад и целеше гълъбите с прашки ,щото немаше какво да яде . ти ли бе мишко мустаката ,ти ли ще ни даваш наклон ... аре всички герберасти до стената .

Ти луд ли си

добър вечер, някой пак не си е пил лекарствата а?

Българите могат и без ай ти специалистчета , но без лекари ,медици и здраве НЕ МОГАТ .

Идея си нямаш колко айти има в медицината.

Аз идея си имам,но ти си нямаш идея колко е отговорна работата на медика,който по цял ден си клати краката.И дума неможе да става място за сравнение.

Истината е, че имаш нужда от лекар - психиатър. България да не е само една болница, та да трябват само лекари. Трябват и специалисти във всички области и добрите професионалисти да получават добро възнаграждение.

Писна ми вече от такива луди хора.Празниците идват,хората искат на пазаруват,но не могат заради някой шегаджия.Затвор или много висока глоба? :

правилно. понехе това е дело на мвр очакваме бомби по паяци и молове където има скупчване на хора. залко... но и това време идва. така че трябва да се мачи народа по един или друг начин като се впрегне апарата за мачкане.

В бизнес- центърът работят всички слуги и привърженици на герб . Малко им е . Да им дойде акълът .Щом тиягниди си ишзбраха герб ,да им сърбат попарата.На всички нас , на целият народ ни писна от разни айти специалистчета , които работят в бизнес центърът- привърженици на Плевнята ,които гласуваха за него.Заради тия 30-40 годишни смотаняци и заблуденяци, герб е на власт. Оказва се ,че само шибаният айти сектор ,който единствен дава подкрепа за тиквата и герб ,заради тях и простите чалгари ,герб е на власт . Няма друг такъв сектор в Българиядаподкрепя герб . Всички са против герб- и лекари , и медицински персонал , и инженери , и дребния и средния бизнес,и всички в икономиката . Само ай ти секторът ,получаващ космически заплати ,вярва на геб , защото са далеч от икономическите проблеми на над 90 процентае от народа . Българииии ,сърдете се началгаркитеи силиконовите пачи- мутрески от една дтрана избрали тиквата,заради вида му ,и от друга страна на заблудените айти специалистчета , който живот в Българияесвързан само с магистралите ... Плюем на всички тях .

Който е против умните и кадърни хора е против позитивното в България. Като нямаш ум да се развиваш...стой си в колибката, но поне си трай. Я сега се замисли ако само "айти специалистчета" гласуват, това значи, че в България има 2 000 000 айти специалиста. Ами като са толкова много за да могат да изберат цяло правителство се замисли дали не трябва да те е страх да пишеш против тях. Точно IT специалист вече знае от кой компютър си писал и къде живееш.

Ами като си толкоз отворен ,кажи къде живея ,а ... Или може би вече е забранено да се изказват свободно мнения,подкрепени д факти и подкрепяни от по- голямата част от народа . ГЕРБ е еманацияна простотията ,избрата от плебса и малка част от забчлудените ай ти ,които явно не са част от народа и си въобразяват , че като получават големи заплати са всьо и вся...Държа дебело да подчертая , че хората , които трябва да получавант най- много пари тлябва да са лекарите и медицинския персонал , защото спасяват всекидневно човешки животи , а не ай ти , които по цял ден си клатят краката и висят на офисния стол .. Айде стига толкоз компютърни мишоци . Светът може и без вас , но без здраве и живот-НЕ ....

Този сайт, кой мислиш, че го е правил? Зъболекар ли? Има много кадърни доктори, които взимат над средното за Европа заплата. Същото се отнася и за зъболекари и т.н. Който може има какво да работи и да изкарва добри пари. Нещо, което през соца не ставаше.

днес телефонни заплахи като пораснат ще взривяват

Искам информация от тия де са хванати - какви санкции са им наложени. Наистина омръзва едно и също да се дъвчи.

Какви интелектуални пилета са развъждат в България! Свободни, щастливи пилета, но пилета :))

Щастливи, свободно риещи :)

На този търговски център- Сердика му разказаха играта направо. 80% от сигналите са срещу него. Това е 5-ти или 6ти сигнал за бомба за по-малко от месец в Сердика център. Само мога да съжаля търговците и собствениците му, които са огромен немски концерн ECE се казва ако не се лъжа. После как да инвестират чужди компании в нашата абсурдна държава? Дали ще е производство или търговия се вижда,че бизнеса в БГ не е никак защитен. Или конкуренцията много му е набрала или малоумни хлапета му имат зъб нещо и го съботират. Такива хора заслужават за дълго на топло да полежат.

Много трогателно,погледнато е в дълбочина на проблема и е със солидна обосновка..... Браво получаваш ТИКВЕН МЕДАЛ!

Пиле , получовеко - пак ли апостровираш хората ?

собствениците на ЕСЕ не спазват гереалната линия на ГРОБ и не снасят на правилните хора...затова )))техните колеги работят))))) кта се стискат за още 6 апартамента -заплахи додупка....)))))

И нито един журналист не се зачуди как така сигналите за бомби, нито веднъж не бяха срещу новия мол на бул. България! Освен това започнаха малко преди откриването му. Да си направим равносметка - Мол Сердика - безброй бомбени заплахи. Мол ъф София - пожар, Мол Карфур - бомбена заплаха! Сити център мол - побой над обикновенни посетители от футболна агитка! Е трябва ли да си експерт, за да не си кажеш, че нещо странно става тука?

и уж заплашват БП ама народът не пасе трева де...)))))

Погледни го от друга гледна точка,като наказание за търговците. А и ченгетата трябва да работят нещо!

А защо трябва търговците да бъдат наказани?

Защо? Ти се шегуваш!

Защото продават пилета, инжектирани с вода и един куп гадости

Ти какво точно изгуби? Ако може с детайли?

АЗ НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА КАКЪВ Е ПРОБЛЕМА? ДАЖЕ Е ЗАБАВНО!

Забавно ли ти е? И на тези които звънят явно им в забавно, но на нас които бяхме вътре не ни е. Колите ни останаха блокирани, а ние без връхни дрехи (не ни беше разрешено да си ги вземем от колите)трябваше да излезем навън. Имаше хора с малки деца дошли от провинцията с коли. Какво да правят те като ги изведат навън? Дано ги хванат тия копелета...

Пише се 10 учениЦИ. И изобщо не мога да повярвам, че не може да се проследи кой и откъде звъни на тел 112. Начини има, желание няма.

Пише се 10 учениКА. вземи една граматика да прочетеш защо...

Е как бе пич? Все още има улични телефони!

Всеки уличен телефон има номер и може да се локализира, ако някой иска........

Двама швепсове.

Тези се оляха със тъпите им номера!!! Ама трябва като пипнат някой, дето тероризира хората,да му лепнат една глоба от 50 000 лв. и да го покажат по медиите за назидание на останалите боклуци! Пък да ги видим тогава...

bobi

Не им ли писна с тази тъпанарщина......

на тоя му пожелавам няколко години в затвора, а предполагам и всички колеги

и на колегите си затвор ли желаеш, пич?

Вече се притеснявам да не стане реалност. Прекалява се !!!!

Това е за бизнес парка, другото е конкуренцията

След като са извели всички дано да гръмне та белким "творението"на роската да го усвести в реалността..

О боже мой! Наистина ли? Това свързано ли е с края на света?

И сигналът е ?

И сега очакваните подробности... Бомба няма. Честито ранно свършване на работния ден

А-аааа ... демек - 'някои' пак пребараха джоба Наш Данъкоплатский. .... Не ! Не съм съгласен.(за джоба) - Дано не е за Нашия !

Говориш като дървосекач. Говори по свързано, моля те!