Борисов: Някои живеят на вересия, но на други парите им стигат

Общо за мандата на това правителството минималната работна заплата ще бъде увеличена с 29.2%. Така премиерът Бойко Борисов отговори на парламентарен въпрос на Мая Манолова от левицата за мерките на правителството за повишаване доходите до края на мандата.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Някои живеят на вересия, но на други парите им стигат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на М.Манолова ,тези наши управници които стоят на толкоз високо над нас нищо не виждат нищо не чуват.Просто държавата ,самата държава е един скрап ,а обикновеният народ е роб на собствените си управници които ги продават за дребни стотинки и ни залъгват с разни магистрали.Ей хара откъде пари за вашите данъци с който вие си определяте заплати възнаграждения 13 заплати засрамете се ,но вие сте чужди слуги и не ви интересува болката на народа .Нула икономика ,нула култура занимарено образование и медицинско обслужване ,никаква национална гордост просто ни я потъпкахте

Че бат Бойко го провалят неговите хора, а той не се усеща. Впрочем няма да бъде прекалено "разтягане" на въображението, ако допуснем, че всичко се развива в посоката да докарат на власт Куневата или пък коалиция, която съвсем ще свали гащите и Б-я ще се превърне в цигански бантустан, за да бъде по-лесно завладяна...

На някой парите им стигат,а болшинството от хората живеят на вересия.На милионерите-забогатели за наша сметка-явно,че парите им стигат-стигат и Вашите пари Г-н Борисов,а спестените по около 1000 лв от Българите/евентуално за погребение/,не са благодарение на Вас.Това са пари за много черни дни и не се хвалете с това-НАРОДА ТОТАЛНО ОБЕДНЯВА.

Дядо много си точен...забогатяха милионерите...а народа обедня...нима тези политици не виждат...има поговорки" сития на бедния не вярва" "сто тояги на чужд гръб са нищо"...и какво от всичко това...лъжите са на мода...

Майчето е симпатяга.Мен много ме кефи. Разобличитля

Заглавието - Тъпа, тъпа, та задминал всички мерни единици и апарати - ТИКВА.

Куха тиква е Боко! В Русе /Северна България/ кмета е от ГРОБ и какво? Същата тотална корупция и парализа във всичко както и преди!!!

преди време един"политик" ( и.костов) казваше: които няма пари, да си даде жилището под наем. Cега друг"голям"(борисов), съветва хората да преживеят от спестяванията си. "Aшколсун", другари!!!

Пак нещо сме объркали изказа.Правилното май изглежда така: "Едни (мнозинството) живеят на вересия , други (малцинството) крадем на поразия"

Другара Борисов го е казал най-добре, нали е "най-десен" от "левите" хахах

Манолова, какво лаеш като кучка!! Нали бехте на власт - какво направихте!! Р.Овч., Петков, всичките ги разбра света какви връзки с мафията имат. Не си по-хубава от ББ, скрий се!

а ти сега нима не лаеш?

Брат, той не лае той навиква кучката. Има разлика! Жалко е, че не ти достига, другарю!

Кучетата са за това да олайват вуците,а офците да ги доят и да блеят

Те имаха връзки с мафията, НО ТЕЗИ СЕГА СА ИСТИНСКАТА МАФИЯ, рожба на комунетата,

А, и още... Боко има безочието да казва, че "вашата партия" /комунистическата/ докарала народа до тази бедност 40-50 години - а той самия член на коя партия беше до 1995-96 година /точната дата ми се губи/ и бе горд, че не си е хвърлил партийната книжка!!!??? Сега се дистанцира от миналото си ли? А нали Бай Тошо му бе идеал за успешен политик??? Докъде стигна България... това недоразумение, а и цялата му шайка да "управляват" и да "се грижат" за народа български... Предатели и отцеубийци... Пфу!!!

Съвсем случайно гледах пряко то телевизията "парламентарния контрол" и чух точно това изказване на Борисов. Е-ати наглостта безгранична!!! Нямам думи - онемях и не вярвах, че чувам това, което чувам и виждам това, което виждам!!! Абе, Боко, Левски, Ботев, Стамболов и много други Истински Българи се въртят в гробовете си като пумпали сигурно!!! Пари в банките, а? а колко от тези 33 млрд са на обикновените хора в България? Я вземи и извади от тази цифра парите на шепата милионери, потекло на кръволоците-комуняги които ни е-аха мамата 67 години... Мизерник нагъл, мутра

Напълно се прав...Но тук има пример за онази приказка , дето е характерна за жените "Да вземаш желаното за дейъствително". Значи, дивесантът ДянкОФФ шушне на бат Бойко колко много били спестяванията...но удобно и престъпно умишлено пропуска да обясни, че тези милиарди спестявания, ако бъдат разделени поравано м/у популацията (ака народо), което не е случаят, разбира се, ще се получи , че всяко лице от 7.5 млн. население на републиката има спестени пари, достатъчни за погребение и половина, или за оцеляване в продължение на пол'вин година, ако човек остане бед работа (не дай си боже да се разболее сериозно!). Ало, ДянкОФФ, неи заблуждавай Премиеро, или май се каните да повторите ситуацията от !994-6 год?!

Ей хора, а какво стана с 14 годишния Марио от Белоградчик, който спаси детето в пропастта. Май го забравиха за три дни. Кажете какво става, дали получи футболния екип, прави ли се нещо за него?

Какво ме топли това,че ББ и Цветелина и сие имат милиарди,като нямат хората пари да купят хляб на децата си.Това изказване на ББ е нагло,отвратително,но идват избори.

При куманоидите България имаше дълг от 10 млрд долара-около 7.7 млрд евро и работеща икономика и хора с работа.Сега външния дълг е 35.5 млрд евро!!!

Е "другарю" Борисов,народните представители да ти говорят на Вие , суверенът да ти свежда глава така се полага на световен лидер,прав си.Но това беше само проява на дипломация "уважаеми" Борисов.Истината маи е друга и там и тук.За там не знам точно,пък и не ми е работа,ама за тук май някой ако си насмита от парливи въпроси,като пате от кълчища и няма адекватни отговори реагира с блокиращи фрази.Не е за сефте и не е добре за началник на правителството.Трябват сериозни аргументи , обосновки и най-вече изводи и насоки

Борисов за БСП: Те сега са много накокържани:))) ............... Ами като теб са , бе , рапоне :) Ти не си ли накоКЪРЛЕЖен ??? Я си спомнИ ... Колко накокърлежени бяхте - с автоматите -от СИК и ИПОН - и застраховенето и бандите ??? А не беше ли накокълежен - когато с Цветито си"заработвахте" милионите ?? Голямо пране падна :) А любен гоцев не ви ли накокърлежи- да грабите в името на БКП - партията и "социалната" справедливост ?? ............................................ , че си спомням управление на БСП, в което "и купони имаше, и нищо нямаше по магазините". :) ................................................................ Имаше , имаше за нормалните граждани ..) Ама и ти ли , и Цветито -ли бяхте на купони ??? Или пазеше задните части на Тошо - да не го срита някой отзад ??? А на "купоните" - без купони - на маргините - не беше ли ТИ прислужващия и пазещ ги - да са на спокойствие ??? Май ти беше , Компир ,а ??? Амнезия ли имаш ?? :))))))

Най-големият наглец в БГ!! На кои им стигат, другарю комунист-милиционер-мутра, на кои, на тези, които обгрижваш и не позволяваш да им се правят данъчни проверки, справка-флашката а и ти сам си призна, но понеже в тъпият Булгаристан всички ти лижат ботушите, включително и бившият главен прокурор, пълно мекотело, което беше възмездено с пост, затова на някои им стигат, но на повечето-не, но аз все се надявам, че ти ще бъдеш първият осъден висш държавен чиновник!!!

Бойко знаем не само,че има 32 милиарда влог в банката, но и знаем коя е госпожата внесла тези пари. И ти я знаеш, но се правиш на разсърден и дори не допускаш, че знаем че ти си собственик на тези пари. В България с пари разполагат само далавераджиите,които с твоя помощ и твое прикритие крадат пари!

в грешка си, не е Тиквата собственик на тия сумички! Има, вярно е! Но не това което си мислиш...

Лайнометката Мая,пак се задави...от лая!

Сакън! За Майчето НЕ!

АБЕ НЯМА ЛИ НЯКОЙ ДА МУ ЗАДАДЕ ВЪПРОС В ПАРЛАМЕНТА МАЙКА МУ И БАЩА МУ С ПО ДВЕСТА ЛЕВА ЛИ ИЗКАРВАТ МЕСЕЦА И СПЕСТЯВАТ ТА МОЖЕ И ДА МУ ПОМАГАТ...

истината, е че боико борисов е прав, няма как да се оправи тази дарява за един ден. все пак да не забравяме, че тази дарява е разрушавана цели 20 години и че черните тефтери са факт питаите костов и станишев защо има черни тефтери :) казваха му тогава масова приватизация ! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Кой е луд да си държи парите на депозит, ако имаше нормален бизнес климат и перспектива?Нарастването на депозитите е само още един показател за уродливо управление

Права си Николетке. Майчето направо е отврат. Виж Искра Фидосова, Цецка Цачева , Румяна Желева. Това са истиските жени - интелектуалки и най-вече хубавици. Такива ги има само в Герб. Бойко ги подбира лично. Страхотен вкус има този човек. Миличкия той, колко се старае само.

Как не Ви е срам г-н Борисов !!! А относно вересията то тя не е само в "някакво си село"- аз живея във Велико Търново на вересия вече 3 години !От заплатата я покривам и на другия ден пак съм на вересия.Храня две деца с 35 лв за всяко( толкова сте сметнали че не ни достигат на нас майките като социална помощ- може би трябва да сме Ви благодарни, че я има ) , съпругът ми се принуди да работи настрани ( като навремето когато дядовците ни са ходили на "Градина" по южна България) , за да си позволи лукса да има две деца и да ги издържа! Засрамете се - ама не само вие а всички там ГОРЕ , които нито една вечер не сте заспивали гладни, осъзнавайки ясно,че в хладилника ви има само две чушки и макар да знаете че са крайно недостатъчни и , че няма да им стигнат, все пак ги оставяте за децата си , за да има поне нещо в малките им стомахчета!Бог да пази България , ама от нас самите! Пък аз ако имам възможност ще избягам ... Дерзайте и управляваите сбирщина цигани като нямате мозък как да си задържите младите и интелигентни хора тук!

А защо Манолова Не изкара тези тетрадки по-време на управлението на БСП, тогава също ги е имало. Защо се е сетила чак сега?!

За теб ще просто ще цитирам нета: Пример само с цифри, без коментар: Увеличение на минималната работна заплата през мандатите на последните три правителства: НДСВ /2001-2005/ - от 85 на 150 лв., 76%; ТРОЙНА КОАЛИЦИЯ /2005-2009/ - от 150 на 240 лв., 60%; ГЕРБ /2009-2013/ - от 240 на 310 лв., 29%.

Реплика, догодина ще броим процентите! Сега е рано. Има последна година правителството. Много бързате комунистическата сган да залеете всичко.

Със 60лв за два медеца може ли да ми обясни Б. Б. как се живее,а тока няма проблем частника веднага ми го спира ,а ние работим все пак в Държавнто предприятие ,а те разни там министърчите ми обясняват че заплатите ми били дадени

Хич даже не прави грешки. Това, което ви се струва правене на грешка, е склонността му да се допитва ВИНАГИ до хората, до обществото. Нашето общество, друг път не видело толкова демократично управление, счита това за слабост и некомпетентност. Когато хората "пораснат", ще оценят позитивизма и честността на Борисов...

Удобен за запада БКП възпитаншка ,а за народа е спин е не за всички точно тук в блатото някой риби живеят по добре в мътна вода

Ето, например на самия него му стигат и даже хартисват. Не му трябва да взема ни кредити, ни заеми. Даже нещо напоследък беше празнувал размера на спестяванията си. Хвала на такъви граждани !

Бойко не е цвете за мирисане и прави грешки, но работи и развитият свят му вярва и отпуска пари за България. Каква е алтернаивата? - Станишев и Орешарски. Да им спрат еврофондовете. Ако ги изберете тях, аз си взимам семейството и се изнасям.

humfry

Бъди сигурен, че и в двата случая хора ще се изнасят, никога не можеш да угодиш на всички, това е повече от сигурно. По-добре е да се търси благоприятен вариант, където този % на изнасящи се ще се намали до минимум.

Ако изберете Станишев, ви желая успех.

Удобен за запада БКП възпитаншка ,а за народа е спин е не за всички точно тук в блатото някой риби живеят по добре в мътна вода

Сладко е на ГЕРБерастката хранилка ,нали ?! Някои от Вас няма да Понесат живота Без Облагите на политически Храненици !

Стига с тези лъжи! Какви фондове бяха спряни по време на управлението на Станишката? Би ли посочил конкретно или вярваш на мутрафонските лъжи? И ако наистина бяха спряни, то още по-зле за мутрата. Излиза, че и със спряните фондове правителството на Станишев редовно индексираше пенсиите и заплати и дори остави 4 млрд. лв повече във фискалния резерв и стопи двойно външния дълг на страната! А мутрата какво направи? Увеличе двойно външния дълг на БГ, изхарчи натрупаното във фискалния резерв и източи парите от Здравната каса!

какви спрени фондове бе тиквеник неграмотен

Аз емигрирах по време на управлението на борисов. Ако тоя кретен го махнат, може и да се върна.

Избора е Ваш, Г-н Х и можете съвсем осъзнато да вземете семейството си и да напуснете България. Тук въпроса не се отнася до Вашия избор, а до принудата хиляди семейства без да имат желание или избор,да се налага да се изнасят!

Само да кажа за протокола, че такива "халваджииски тефтери" съществуват и в малките магазинчета в центъра на София, а не само в провинцията....

Въже конопено за дебели вратове Ф20 - цена 4.50 лв (0.90лв/м) ... ... Патрон 7.62х39 струва къде по-евтино - 0.60 лв/бр , Но е много бърза смърт

Така ЩЕ се училичи до края с 29.2% още не е стигнала тези невероятни размери.Инфлацията от своя страна също ще се увиличи за мандата, а тя вече мина 50%.Равносметка: минималната работна заплата е намалила себестойноста си с 20% ...

Прав е ББ,как да не му се вярва на такъв лидер-успешно ни води напред,изважда ни от гьола в който ни тикнаха .Действа със замах...

''Парите никога не стигат, дори и на богатите .''

Имало в банките цели 30 милиарда.. От които Борисов има 3 милиарда, Цветанов 1 милиард, Дянков 2 милиарда, Маджо, Румен, Станишев, Доган - 4 милиарда, Мургина, Масларова, Манолова, Цветелина - 5 милиарда. Останалото е на онези "Да го ду#ат бедните" от типа общински съветници, дупетати. А онези дето притежаваме десетки левове няма нужда да се броим. :)

Има 33 млрд. в банките. Това са парите на 33 хиляди милионери, без да смятаме, че има избрани банкери, като Цветелина Бориславова напр.чиито пари в банката са над 500 мпн./ колко от тях са на Б.Борисов няма да ви кажа, защото е банкова тайна/. Останалите7,7 млн. българи едва свързрат двата края, а полувината от тях живеят на вересия. Това е положението след 4 г. управление /ограбване/ на ГЕРБ.

Браво ,това трябва да знае народа ,а не че Обама ни хвали/впрочем той всъщност ни се е карал,но при нас е така те ни плюят ние мислим че дъж ни вали

7 364 570 са BG при последното преброяване. и милионерте ги завиши.

humfry

Да не би да искаш да кажеш, че икономиката през мандата на ГЕРБ е нестабилна? Нестабилно би било нещо реално, а не имагинерно. Да не би дохода сега да е висок, та тогава да е бил нисък? Колко мислиш е общия процент на инфлация за 10 години в България? Поне 140%.

Мая Манолова е толкова отвратителна жена, рядко срещана отвратителна и поръчково нахална жана, но нали има прости хора да и вярват.

Да,ама е супер гадже.Само дето в устата нещо не е наред,ама с малко пластика ще се оправи. Ха,ха,ха

Форумите са пълни с нещастие... Където и да влезе човек, наоколо е само нещастие...

Мутрата чете това което са му написали машинално,с една дума не знае за какво иде реч.Говори пълни лъжи от простотия.Ако ония са усвоили 1милиард по 30 както твърди значи 30 милиарда усвоени от ГЕРБ.Глупости на болен мозък.

ГЕРБ са Свършени ! Ако не! С България е Свършено ! Просто е ! Като ГЕРБераст !

Гласувайте за Жорж Ганчев.Той е голям патриот и родолюбец.Не е свързан с олигархията например като партия Герб.Само Жорж и неговият екип може да изведе страната от кризата и осигури едно добро бъдеще на страната.Жорж Ганчев е национално богатство той е месия.Той е изпратен от бога за да ни спаси от пропастта в която ни вкарва Герб.Жорж Ганчев е единственото ни избавление от некадърните и корумпирани политици на прехода.

Ти наистина ли си вярваш като ги пишеш тия работи, докато беше лидер на български бизнес блок лидерите на областните организации бяха пропищели от него, като чуеха че ще идва в някой град и местните гледаха да се спасяват защото отиват в кръчмата и ядене и пиене до зори и после те трябва да оправят масрафа.

Kalin

Прав си ако не друго поне беше весел усмихнат готин а не дебил като......

Това е лъжа и само лъжа-аааа - голяма лъжа!!!!! На кого стигат парите? На тези дето вземат бонуси в голяматата-ааааа криза ли? Аз и преди работех и долу горе живеехме що годе нормално. И на почивка можеше да отидем за 4-5 дни, а сега съм заел от приятели. Ако това е нормално за господин Борисов - здраве му кажи! А да не говорим за депозитите - това са парите на хората, които работят навън или тези с бонусите. Едва ли има нормално работеш човек да успее да спести. Господин Борисов - върнахте ме 10 години назад. Да са Ви весели празниците, но на народа едва ли ще са весели.

Да д.р Борисов,на някой му стигат парите,но определено не са обикновените българи,а само на хората от вашата партия.Засрами се накрая бе тикво проста,поне спри да говориш простотии............

КАК НЕ СЕ СЕТИХ ЧЕ ХАН АСПАРУХ Е ВИНОВЕН ЗА СЕГАШНИЯ ХАЛ НА БЪЛГАРИЯ, АМА НАЛИ СЪМ СИ ТЪПО ОВЧАРЧЕ

това изказване или реплика е поредната гнусна гавра с народа

humfry

"Общо за мандата на това правителството минималната работна заплата ще бъде увеличена с 29.2%." Ама горе-долу 56% обща инфлация вече е факт.

ивинаваж ама за 4 годинъ сус сигурност немозе да има такава инфлация.. инфлацията си е от 3-5% годишно и спороед нашият институт и според еуростат.. ако имаше такава инфлация вобще намаше европа дани казва че сме единствена дарзава от 3 дарзави които изплнават критерията за еврото..

Ти на пропаганда и статистики ли вярваш или на цените и портфейла си? Какви бяха цените преди четири години на горивата, тока, водата, храните, и какви са сега? Тази разлика се нарича инфлация, ако случайно не знаеш.

искам да ме разберете правилно ,наистина има мизерия но далаверите и кражбите ,надписванията и спорта да се крият данъци приключи да се опитаме да работиме а не да плачеме да ни дадт пари или исками работа ама да не правим нищо

Прекрасно! Но мизерията увеличава кражбите, но не подобрява съзнанието. Като виждаш как управляващите се се облагодетелстват и ти дерат кожата ... Как несправедливостта да породи честност?

ДА КАЖЕ ББ НА КОИ ИМ СТИГАТ ПАРИТЕ?? НА НЕГО, НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ, НА МУТРИТЕ, НА МАФИОТИТЕ, НА ПСЕВДО ПОЛИТИЦИТЕ, НА КРАДЦИТЕ, НА КОРУМПИРАНИТЕ, НА АЛЧНИТЕ..... 20% - 30 % СА, НА ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА НЕ СТИГАТ. ДЪРЖАВАТА САМО ОТ ТЕЗИ 20-30% ЛИ Е? ДА СЕ ГРЪМНАТ ТОГАВА!!!!!!

На мен и КАЛИТКО стигат Работете и вие като нас и на вас ще стигат КОМУНДЕТА КРАДЛИВИ

И на мен стигат..ама аз влизам тук чат пат колкото да ви оскубя комунярската перушина .защото РАБОТЯ и нямам време..а вие редовно сте тук,и редовно повтаряте едно и също като малоумни-Боко,Цоко,Боко ,Цоко и все сте гладни ,жадни, незадоволени и недое...ни. Позитано -дръндарските паразити могат да видят власт само на върба в сряда.. Същото се отнася за разните там дребни дървени философи-скатаджии,атакаджии,идеи,куневисти,седесари десебари и прочие гащници. САМО БАТ бОЙКО,МОЖЕЩИТЕ И ЗНАЕЩИТЕ СА ЗАД ТЕБ!

ако ти стигат парите, значи нямаш въобръжение