8-годишен снимал блудство с 11-годишно момиче, гледали видеото в училище

Две малолетни момчета са блудствали с 11-годишно момиче, а 8-годишно дете е снимало видеоклип, който е гледан след това от техни съученици в училище.

Обратно в новината

Коментари - 8-годишен снимал блудство с 11-годишно момиче, гледали видеото в училище | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дааааа, ако случайно не сте разбрали адът е тук на земята. А самият пъкъл е в България. Който може да избяга да не се замисля изобщо. С най-голямо съжаление признавам, че в тази държава няма място за достоен живот.

tomazow

Ок, ... НО е хубаво да разберем малките-психопати от какъв етнос са : 1( българи, 2) ... "роми" (знаете ги ...) или 3) турци ... по-точно българо-мухамедани (така е по-правилно или пък "българи въобразяващи се, че са турци" ... все тая .... ). Просто тези "подробности" трябва да се знаят, защото зад всеки проблем стои първоизточник и трябва да се вгледаме в него.

Томазов, първо не е Окей и второ аман от твоя дежурен въпрос. Проблемите са по-дълбоки и не се решават насаждане на расизъм!

Ти какво избираш - да разбереш истината, или да си скриеш главата в пясъка и да живееш в един свят, нямащ нищо общо с действителността? Това не е расизъм, а по-скоро статистика, която е много важно да се знае, за да може да се обяснят някои явления, които могат да станат драматични, ако не им се обръща внимание.

Спас

тези депотати ни побърка и децата, няма контрол

Аз пък не знаех, че депутатите ни отглеждат и контролират децата... Да го бях пуснала моето при тях...