Сергей Игнатов: Няма опасност страната да остане без учители

40-50 души се борят за едно учителско място в София, силен е интересът и на младите към тази професия. Това призна просветният министър Сергей Игнатов, цитиран от Дарик. Той увери, че няма опасност страната ни да остане без учители.

Обратно в новината

Коментари - Сергей Игнатов: Няма опасност страната да остане без учители | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Alex

Голяма борба пада :)

Няма опасност страната да остане без учители-ВЕРВАЙТЕ МИ ЗА 500 ЛЕВА НИКОЙ НЯМА ДА СИ ТРЪГНЕ ТОЛКОВА МНОГО ПАРИ КАК ДА СИ ТРЪГНЕ АБЕ ТИ ОТ ЛУНАТА ЛИ СИ ???

Мумията мъже, но то гербер е синоним на патологичен лъжец така че нищо ново. Предстанах да го чета след първото изречение. Дори и в София е трудно да си намериш учителско място даже и на половин щат. Имам приятел, който отчаяно си място като учител, има опит в системата, и засега нищо. Най-добре министерството, което ръководи тази жалка мумия-боксьор просто да бъде закрито.

Сега религия по желание учат 8 хиляди от 730 хиляди ученици. От тях 80%- 6 хиляди учат ислям. Православната ни църква е пасивна, няма неделни училища, не участват в живота на децата. Ако направят религията задължителна - активният ислям ( а знаем ли дали сунити или шиити, има голяма разлика) ще влезе с гръм и трясък. Прав е Игнатов да ги държи далече от училищата!

Mariq

Тези съвсем полудяха само се чудят с какви глупости излишни да занимават децата