Полицай застреля 25-годишна жена пред дискотека в Ловеч

25-годишната Ивелина Георгиева е била убита рано тази сутрин пред дискотека "Илит" в град Ловеч, съобщиха за Дир.бг от пресцентъра на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Полицай застреля 25-годишна жена пред дискотека в Ловеч | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На друго място четох други версии по въпроса ама както и да е. Все пак то идеята на журналистите е да разчувсвате народа а не да покажете истината.

Съболезнования към семейството и близките на момичето ! ======= Нямам думи ...

Объркани са нещата- нито комисарите са комисари, нито полицаите / една част от тях / са полицаи!

LaMejor има право, не сравнявай крокодила дали е по-дълъг, отколкото зелен.

Щом е полицай,значи е невинен!Традиция!

Горкото момиче! А тоя защо е стрелял 5 пъти в нея от 1 ръка разстояние? Кефил се е след всеки изстрел навярно? И това след връзка предимно във ФБ и със смс-и?? Определено не е бил наред. Сигурно е смятал че всяка продавачка която служебно му се усмихне е лудо влюбена в него.

Само той си е мислел, че имат връзка. От репортажа по ТВ стана ясно, че момичето не е искало да има нищо общо с него и той е побеснял.

аз пък ето това прочетох " ....На място са открити патрон от пистолет "Макаров" - 9 мм, както и 6 гилзи. Пет куршума са попаднали в тялото, съобщи комисар Георги Иванов...."- ето това прочетох аз- а ти дали си чел или само гледаш да се пишеш на умен - бог знае- по-скоро явно не си си сложил очилата или пък не си пил хапчетата...

Промениха го, отначало беше както каза пенс.

Ти си прост или неграмотен! Или си се напушил! Прочети още веднъж,но внимателно!

няма значение каква е това е човек от народа утре ако примерно се случи на твоя позната дали така ще говориш?

няма значение каква е това е човек от народа утре ако примерно се случи на твоя позната дали така ще говориш? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

това е комплексар и човек без достойнство такива хора не би трябвало да има ама явно и полицията е на това ниво предопреждението е нищо щом я е убил

Горкото момиче. Бог да я прости. И горките родители на двамата. Някои мъже си мислят, че всички жени трябва да са проститутки, ако им се откаже превъртат и тръгват да избиват комплекси както им падне. Май младите трябва да откажат дискотеките, че даже и купоните да намалят. Млади са, живее им се, и точно затова трябва да се откажат. И в социалните мрежи трябва да се научат да внимават.

за наше съжаление си мнооого ама мнооог прав "жени" )))) чалгариййки некви ))))

Друг е въпросЪТ. Иначе си прав.

veskodoc@

"нашата полиция ни пази..." LOL!!!

veskodoc@

"...нашата полиция ни пази..." LOL!!!

Е, питам аз: Къде са престъпниците, ами в полицията ,бе къде са. Тоя боклук ще бъде оправдан след една година . И с какво нахалство искат още пари за заплати, неее , не става.

veskodoc@

"...нашата полиция ни пази..." LOL! Бог да прости девойката!

Ей тва е ПОЛИЦАЙ УБИЙЦИ!!! Във всичко що е корупция и престъпност са замесени, а на протестите бият възрастни и деца за разнообразие от престъпното им ежедневие.

ГЕРБ са виновни, нали бе другари?

сър

Аха! Изглежда трябва да се въоръжаваме за да се пазим от полюцията, която ни пази.Стана система.

smirn0ff

За такива уроди трябва доживот при строг режим без право на замяна или помилване!

А не може ли една инжекция с бавно действаща болезнена отрова, която нехуманно да му разкапе всички вътрешности и докато бавно умира да му показват на голям екран снимките на убитото от него момиче???

Hari

Много хуманно отношение от твоя страна. С момичето е станало "каквото повикало, такова се обадило" сега виновният да си носи последствията. Другите жени да си правят сметка, като си играят с мъжките сърца какво ги чака.

Gdpr

Поредното доказателство, че в МВР работят много престъпници, облечени с власт. Къде е кадровата политика на МВР, всеки от дете е чувал, как някой влиза в полицията с връзки. Айде Цветанов, къде са реформите?

поредното доказателство за дебилизирането и лумпенизацията на обществото, в което човешкият живот вече няма никаква стойност!