Кървава драма в Бургас - мъж застреля жена си на рождения й ден

30-годишен мъж от бургаския кв. "Сарафово" застреля съпругата си вчера около 23.30 ч. навръх рождения й ден, съобщиха за Дир.бг от пресцентъра на Областната дирекция на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Кървава драма в Бургас - мъж застреля жена си на рождения й ден | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

12godini prisuda vie bolni li ste e? Otnel e jivot trqbva I negoviq. ..ako sudim po shibanata vi logika daite da se gurmim kvo ni puka haha kolko e ispadnala Bulgariq ili po tochno Burgas ne znam kade e vinata

маико мила на куде отива този свят... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

браво на наща садебна система, убииство в главата 12 години затвор. :((( защо не му дадохте по малкои тва ше му е много, срам и позор *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Всеки, който е имал вземане-даване с родната съдебна система, лесно ще превърти.

Днес я погребахме миличката,а децата така и не разбраха че вече и майка нямат.Да и е лека пръст.

смъртно наказание трябва за тоя боклук

То май ти си ненормалната. Я се провери.

Ако те радва перспективата само да готвиш, да си детегледачка и напълно зависима... и като се разведеш да просиш издръжка, защото за нищо няма да ставаш

Добре де да се разведат като е шавлива,кой е той че да и отнема живота,да не и го е дал той ,за мен е психар ,заслужава доживотен затвор,жалко че нямаме смъртни присъди в бг за ей такива боклуци

Нали ще го остави на улицата, ако се разведе

браво бе! сега поне ще е на топло, няма да е на улицата..а на децата му, тежко и горко..

Жена ми ми изневерява, какво да я правя, зелена бира ли да и отворя!

разведи се,да не е само тя,или пък си некадърен да си намериш друга,но не е правилно това да се раздават смъртни присъди ,а като не издържат да гръмнат себе си

Мисли как ще се разведеш. Без да я жалиш, защото тя няма да те жали на делата.

Защо ти изневерява замислил ли си се защото не ставаш, а тя никога не е изневерявала просто спря да му дава пари за хазарт.

humfry

Да не забравяме и мъчителките с проблеми и комплекси, които са в комплект с тъщите. Или те винаги тактично се пропускат и всичко е еднопосочно? Ама накрая е го на.

Filomatis

Drowned: Divorce Karen Cheatle, 54, whose body was found in her Malta flat Share Share this article Email this article Print this article inShare Related Articles Cowboy tax advisers to be named Batman killer appears in court CPS to decide on phone hacking charges tomorrow Suggested Topics Police Malta Mark Blunden 22 July 2011 A divorcee from London who made a Shirley Valentine-style escape to the Mediterranean to start a new life is believed to have been murdered. Karen Cheatle was found in her Malta flat hours after local police found her "possessive" boyfriend hanged from a tree. They suspect that he may have drowned her before killing himself. Her brother today told how their family was suffering a "living hell". Martin Cheatle said: "Karen came to Malta on holiday and loved it so she decided to move here to start a new life away from the UK. She was happy here and was having the time of her life." Leyton-born Ms Cheatle, 54, a grandmother of two described as "outgoing and caring", was found dead in bed at her apartment in the northern town of Mellieha. A post-mortem examination revealed she had drowned and her family said salt water was found in her lungs. Shortly before she was found, her Maltese boyfriend John Agius, 52, was seen hanging from a tree near his home a few miles away. Police reportedly discovered Ms Cheatle after going to tell her about Agius. Her door was unlocked and there were no signs of a struggle.

МНОГО ЗЛОБА ИМА В БЪЛГАРИНА. ЖАЛКО.НО ЩЕ ВИ НАПИША ЕДИН ВИЦ:ПОПИТАЛИ РАДИО ЕРЕВАН ИМАЛИ ИЗНЕВЯРА АКО МЪЖИЛИ ЖЕНА СИ СМЕНЯТ ПАРТНЬОРИТЕ. РАДИО ЕРЕВАН ОТГОВАРЯ:НЕ НЯМА АКО ЧЛЕНА Е С ПРЕЗЕРВАТИВ.

у нас има не малко случаи и на жени убили мъжете си !!! предполагам че в голяма част от случаите мъжете са причинителите на домашно насилие, но всеки случаи е индивидуален все пак. дори и изневяри, психоатаки, ругатни, мрънкания и т.н. не може да са причина за тази зверщина. никои не е длъжен да стои и да търпи, като не издържа - се изнася, или убива и в затвора. луди хора

Соня, колко жалко, че не си се родила по-рано - можеше да се запишеш в Хитлерюгенд, нали щеше да бъде готино?

За всичко са виновни парите!

колко изрод, колко нещо имало тук сред коментиращите...бог да прости жената:(((, а вие дето казвате, че си го заслужавала, по-добре останете ергени.

до злата гена от бургас дарлинг, парво не сте чак толкова изклучителни умове,второ явно си се натресла в софя или си пропуснала шанса си преди време и вазневидя и стличани и столични град.и не говори глупости как не сте искали шопи и т.н. кои сте доиде бе дарлинг иначе в тази беднотя и мизеря ако не руснаци и чопи

Много ненормалници и кандидати за жълти книжки се появина,затова е крайно време за налагането на смъртната присъда/ както си беше/...при умишлено убийство.Иначе е застрашен обикновенния данъкоплатец.

При толкова много жалби,полицията със своето бездействие не е ли съучастник в това пристъпление?Много страшно е също така,че свестните мъже и жени стават все по-малко и по-малко и обикновено те са жертвите.Жалко за децата!

Не мога да повярвам на очите си. Какви коментари има постнати под тази трагедия!!!Явно мъжете са посевместно полудели. Никой няма право да отнема човешки живот,като жена ти те дразни, не можеш да я понасяш или каквото и да е там- остави я. Кой ти дава право да отнемаш живот?!Като искаш да го направиш-отнеми си своя, тъкмо един боклук по-малко!

за съжаление си много прав/а ...90 % от мъжете в бг са пълни мижитурки...другите 10 са твърде малко, за да направят нещо...или вече са отдвана извън бг, за да не се налага да търпят простащината на останалите 90 % и искрено съчувствам на свестните жени, макар че ако съмчестен и женитев бг повечето не са цвете :-)

мила родна картинка, 'разочарован' гей плаче, че вече нямало истински мъже.

ето за това трябва да има смъртни присъди,за умишлените убийства и педофилията .

Аман от слабоумници и простаци!От такива като вас сме на този хаос,"била си го заслужавала"...Не до животна,а смърт заслужават!Познавам този случай по добре,отколкото ти твоята половинка навярно"аззз",дребните семейни свади" нямат нищо общо с това!Недай си боже,с твой влизък се случи това,ще те видя тогава как ще разсъждаваш.....

каквото повикало такова се обадило

Добре. Ще ти се обадя.

Добре.. как и кой съдия даде 12 ГОДИНИ затвор на мъж, който многократно е упражнявал насилие върху жена си, бил е агресивен и най-накрая я е застрелял?? КОЙ?? КОЙ??????? Ако аз съм журналист в разрез с етиката ще оповестявам имената на подобни съдии, взели такова решение, ще оповестявам имената на обвинените, а няма да използвам инициали, освен ако законът не ми го забранява, но се съмнявам.. и пак КОЙ??? КОЙ съдия даде тази присъда???

Ако ти беше журналист и оповестяваше всичко, нямаше за дълго да си журналист.

Защо? Ще ме уволнят или отстранят по-друг начин ли ? ))) Стига с тези нелепи шантажи. Вярно е, страхът е водещ във всичко, но какъв живот е животът подвластен на страха - хайде малко по-смело да го даваме и журналистите и не журналистите...

Защо се спекулира постоянно с това, че мъжът е насилник... Напротив, много по-често жените (боклуци) се възползват и са много по-агресивни, до безобразие. Пада им се, това което им се случва, малко им е даже....

Агресията не е оправдана нито от името на мъжа, нито на жената...в случая най-много ще страдат децата останали без родители. Във връзка с изявлението, че жените "си го заслужават": Антоне, препоръчвам да потърсиш услугите на психиатър, имаш сериозен проблем!

Антоне,..с Основен мозък ли си,че разсъждаваш така и всички жени ли са "боклуци".Убитата е работила и си издържала семейството до последно.Какво да прави като мъжът и е търтей-наркоман и постоянно я изтупвал за пари.Искала е отдавна развод,но кой изпуска кокала.Та тя го е гледала ката Симеоннчо...Хайде със здраве

Ех, дивацииии..ще се избиете сами, но с избраният от Вас тиква и физкултурник - толкова.

То преди тиквата и физкултурника има цели 20 години, за какво ми говориш?!?

ами само едно ще кажа - държава , в която не се уважават образованието и медицината е УМИРАЩА държава ( далеч по - умни от мен хора са го казали отдавна).. но важното е че има ракийка и саладка, нали ?

Как така дават само 12 години затвор за убийци?! Недопустмо е! Доживот!

И аз съм ужасена от това, че за убийство могат да дадат само 12 години!!! Виж, ако беше извършил финансово престъпление, тогава можеше и доживот, но...какво значи тук някаква си личност?!!! Парите са къде- къде по- важно нещо! :((( Извратено правосъдие, извратен свят!!!

Е, все по нещо стигаме американците, нали това беше мечтата на Тошко Колев и други.

към Соня:Да, Бургас е хубав град и наистина ако може всички дурета да си ги приберете от където са ще е перфектно,и за твое сведение бургазлии не са в Бургас,а в София да Ви попълват неграмотността по всички параграфи.Освен това не сме канили на "морето" тъпите шопи .Време е да се научите да говорите български и тогава да ни заливате с шопските си помии.Бог да прости жената и да помага на сирачета и.

продължавам да не разбирам, защо на изтрещелите шимпанзета убиващи жени и при това с бойно оръжие и от засада, им казват "мъже"......?!

Такива изчадия трябва да ги дерат живи!

уж з0 годишен,пек после ч1.нещо алата балата е работата *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ами...чети по-внимателно...

Идея си нямаш какво ми причиниха.И ако мислиш че смърта е жестоко наказание лъжеш се...

нещо му има на това сарафово-някакви подземни излъчвания-напоследък е шантаво там.

Има граница на търпимост която не бива да бъде прескачана след което човек е готов на всичко.Това според мен е въпрос на психологически изследвания и на промяна в законновата уредба.

Леле, като гледам какви мнения за изсра*и някои по-надолу, изобщо не се учудвам на случващото се в България. Само ужасно пропаднал морално и злобен човек може да се радва на нечия смърт.

Само така с безумните използвачи...

Ужас. Уникален боклук. Сигурно е бил толкова вманиачен да бъде само негова, че не е помислил дори за миг за дечицата си. Дано правосъдието ни най-сетне проработи и този да изгние в затвора. А милите душици дано някой роднина се погрижи за тях.

трябва да си или напълно луд/тогово кокво провиш между хората?/,или да си сигурен,че престъплението ти нама да бъде сурово наказано.В България чувството за безнаказаност е повсеместно.И не обиждайте бургазлии-няма по-толерантни граждани от живеещите в този град,пукащ се по шевовете през лятото.Убийците са си убийци,независимо къде живеят.

Аз съм християнин, но мисля че при мохамеданите и там където има шериат жената си знае точно мястото и такива случай на унизени и изоставени мъже както е при нас се броят на пръстите на едната ръка. Определено мъжа е превъртял от безнаказаното поведение на бившата му половинка.

Спасе, сбъркал си местопложението си!

Ти от къде знаеш кой и какво е правил в това семейство, познаваш ли ги? Колкото до желанията и мераците ти, замини за Арабския свят, явно там ти е мястото. Гнусно е, когато има такава трагедия, да се правят такива изявления от хора, които не са успели да решат личните си проблеми, а изказват неподходящи мнения.

той "Оги черпи" го каза много точно при Карбовски- в Бургас всеки ходи с ножове и гледа на кръв става въпрос за младото поколение злоба и мъст и бой е това е

Айде още един "душевед" и "краевед" се пръкна във форума... Да се чуди човек как още сме живи в този град...

Някои от коментарите са отвратителни, а редакторитет спят, но не пуснаха моят,че понякога принцовете се превръщат в жаби.

Очевидно,че подобни случаи ще зачестяват,след като мъжете спрузи се използват да създадат децата и после "изтъках си булка платното, ритвам ти булка кросното" и той съпругът се лишата практически от децата си (по съдебен ред), а от него само се иска да плаща издръжка.Това е една от множеството прояви на емаципацията.Хем имаш всички мъже,хем има кой да издържа децата.

Абе коя майка ще иска да е самотна майка, ако мъжете са свестни?

Тази, която е "майка" и предпочита да се плющи с всеки който и хареса. Да не изпуска момента. Има такива жени.

заслужавала си го е, нокой мъж няма ей така да вземе оръжие и да стреля по човек. Трябва да е бил предизвикан. Всички говорят за физическо насилие накоето уж били подложени жените, но защо никой не споменава за психическия тормоз, на който сме подложени ние - безкрайно мрънкане и недоволство, скандали, изневери и т.н. В един момент на човек му идва до гуша и предпочита 10 години сред свои в затвора пред вечен тормоз ... тези случаи ще стават все повече докато жените не се научат на правилното поведение...

отиди да се прегледаш!

Ти нормален ли си? За жалост и преглед не спасява такива като теб, психопати!

Щом е толкова непоносим животът с жена, защо не вземеш да се изселиш някъде в горите? Съжителството с орли и вълци може да ти се отрази по-добре.

и сега какво върти сучи пак ние сме кривите. Вие явно нямате намерение да се оправите и да влезнете в час, ами тогава ще ви стреляме и това е...

За кои "свои" говориш? За пациентите в лудниците ли? Не може да си нормален и да напишеш подобна дивотия! Не прави деца! Глупостта ти, ще се предаде генетично.

на теб нещо ти хлопа даската ... 1.не всички жени са такива.. 2.като не искаш жените да ти мранкат вземи стани геи и не пиши глупости ;) 3.дажее и да е мранкала и т.н това повод да я убие ли е ?абе и ти си някакав ненормалник явно... леле мале,просто нямам думи.вие мажете под какав стрес сте и на какво се подлагате...хахах не бади смешен.иронизираш вече ;) а колкото до този маж... просто не си човек,за да направиш тва... горката жена и деца... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

абе аман от ненормални,не мисли за децата този егоист