Борисов: Откакто сме на власт, българите живеят по-дълго

За трите години наше управление с една година средно се е вдигнала продължителността на живота в България. Това казва премиерът Бойко Борисов по време на заседанието на правителството в сряда, става ясно от публикуваната стенограма.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Откакто сме на власт, българите живеят по-дълго | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ура! След 30 години управление на ГЕРБ всички българи ще са столетници.

Ало!-Дира- Като не ми допускате мнението във форума,то махнете поне тази новина, която стои три дни на първо място!

С това си малоумно изказване Боко не се доближава до Бог,а до Адолф Хитлер,но Хитлер е защитавал немските интереси,а Боко гледа само личните си интереси.

Значи да очакваме сега да се вдигне пенсионната възраст!

lcon

И пак продължителността на живота е с три години по-ниска от пенсионната възраст. >:-)

Vibudhi

Статистиката е ясна и лъжите нямат място там! През последните 3 год. нарастват самоубийствата у нас, на първо място сме в Европа - над 11500 за последните 10г.!Голям спад в раждаемостта за последните 3 год.! От 64 год. средно за мъжете и 67год. за жените / от преди 1991г./, сега средната продължителност на живота е около 60г. и 63 г.!Ясно е, че много от хората въобще не стигат до пенсия!Огромен ръст на дементно болните възрастни хора над 65г. възраст те са над 60%!!/ Преди 22г. над 70г. дементните са били само 20%! Това е голяма тайна! Не случайно у нас в много големи градове не се води статистика за дементно болните хора!/ Много от тях можете да ги видите по улиците на нашите градове.Дянков открадна-съкрати стотици хиляди лева от бюджета на едва издържащите в кризата съществуващи Социални Клиники за възрастни хора и дементно болни! Държавата не желае да отдели средства за Домове за възрастни хора, но за приюти за бездомните кучетата пари ще се намерят!Ръст на абортите: Над 50% от забременелите у нас абортират! Над 30% от малките деца у нас са с изкривяване на гръбначния стълб!Голям ръст на малформациите при раждане!! и т.н...Какви са причините за това? Вредни съставки в храните и напитките!Ръст на Стрес, напрежение, на несигурност и страх за утрешния ден! Не здравословен начин на живот.Реална Безработица над 40% в някои градове!

СМ

Я па тоя, сега и на Господ ще ми се прави.

Откакто ГЕРБ е на власт се удължи не само живота ни, на мене ми порасна и панелният апартамент и аз пораснах с няколко сантиметра макар и на 53 и се подмладих с много години. Да и много други неща неща се удължиха и то в пъти.

нико

ПРЕДЛАГАМ НА БАТ БОЙКО ДА СЕ СЛОЖАТ ИКОНИ ВЪВ ВСЯКА ЦЪРКВА. КРАЙНО ВРЕМЕ Е ВЕЧЕ....ТОЙ ЧОВЕКЪТ ЧАКА, ЧАКА , ПА НАПОМНИ . НЕДОСЕТЛИВ НАРОД СМЕ ЕЙЙЙЙЙ :)

Истина и, истина ви казвам! От три години живеем в смешна страна, а смехът е здраве.....

Безродната комуноидна паплач е готова да започне и ПО-РАНО да умира, само и само Борисов да падне от власт! Въпросът е, КОЙ ДА ДОЙДЕ? Тук-там сред мастурбаториума на БСП-то се прокрадват писания като "по-добре Станишев, отколкото мутра", "при БСП се вдигаха пенсиите", "БСП ще строи БелеНЕ" и т.н... Но това са алтернативите на БСП и ние, почтените българи, им показваме къде да си ги сложат тия предложения. Докато не се яви ПРИЕМЛИВА алтернатива на Борисов, той е просто ПРЕКРАСЕН! НЕ КРАДЕ и строи инфраструктура!Е, в това огромно строителство, дето се извършва, не може някой да не се облажи, практически е невъзможно, като си знам нашия, на българите манталитет. Но важното е, че хванат ли ги - НЯМА ПРОШКА! Нито за "ваши", нито за "наши"! А докато управлява, Борисов видимо се подобрява, учи се от грешките... И полека-лека вдига нивото. Защото и политиката и проста работа за умни и ПОЧТЕНИ хора. Даже в момента не е важно дали си умен, а доколко почтен. Хубаво да го запомнят това разни политолози и партийни анализатори. Защото народът Е УМОРЕН от 20 годишните кражби на политиците от всички останали партии. Та не е ли "политик" мръсна дума? Защо е така? Друг е въпросът, че на тях, КОРУМПИРАНИТЕ КРАДЦИ, така им е угодно, за да има все повече разочаровани и в следствие на това - негласуващи. Така с една шепа хора идват на власт и слагат КРАДЛИВАТА си ръка върху бюджета, имотите на държавата и другите обществени фондове! Затова се появи Борисов и засега е БЕЗ АЛТЕРНАТИВА! И в момента единствената надежда за добро бъдеще и просперитет!!!

Да, и с честен труд е изкарал почти 2 милярда лева, както и ЦвЦв има 300 години трудов стаж!

gos_tanev@

ХАЙДЕ ДА НИ ПОКАЖЕШ КАК И КОГА Е ОТКРАДНАЛ 2 МИЛИОНА ИЛИ 2 ХИЛЯДИ?!!!! НАЛИ ТВЪРДИШ ЗА ДВА МИЛИАРДА! ГОЛЕМИ ПОДЛЕЦИ И ЛЪЖЦИ СТЕ КОМУНДЕТАТА... ЩОТО ФАКТИТЕ ЗА СТАНИШЕВ СА БЕЗСПОРНИ. И ОТКРАДНАТИТЕ МИЛИОНИ ЗА ПИАР, КОИТО СЕГА СИ ХАРЧАТ С МОНИКА... ЗА ТЯХ КАКВО ЩЕ КАЖЕШ?

А за инфраструктурата не ми говори. С парите за 2-3 магистрали ще се построят заводи и ще има реална работна ръка. Но за заводи акъл се иска... + това всички магистрали, за които тиквата парадира за на 70-80% завършени от предни правителства, а той сега режи лентички... В негова чест даже ще строят завод за ножици в София.

gos_tanev@

АБЕ МАЛОУМНИК, В КОЯ РАЗВИТА СТРАНА ДЪРЖАВАТА СТРОИ ЗАВОДИ? ПАК СИ ИЗОСТАНАЛ С ВЕК. ЗАВОДИ СТРОИ БИЗНЕСЪТ, ДЪРЖАВАТА ТРЯБВА ДА ОСИГУРИ ИНФРАСТРУКТУРА И УСЛОВИЯ ЗА РАЗВИТИЕ. ЛЮБИМАТА ТИ ПАРТИЯ ХВЪРЛЯЩЕ НАРОДНИТЕ ПАРИ В БЕЗУМИЯ КАТО КРЕМИКОВЦИ, ДЕБЕЛТ, РАДОМИР.. МИЛИАРДИ И МИЛИАРДИ. ПАМЕТНИЦИ НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ГЛУПОСТ. ДЪРЖАВЕН ЗАВОД ЗНАЧИ ОКРАДЕН ЗАВОД. НЯМА ТАКОВА ЖИВОТНО НИ В ГЕРМАНИЯ, НИ В АМЕРИКА, НИ В ЯПОНИЯ. НЯМА И В РУСИЯ. САМО В ЧУГУНЕНИТЕ ВИ КРАТУНКИ.

ЧЕРВЕНИТЕ ЛАПАЧИ ПАК ВМИРИСАЛИ ФОРУМА... ГОЛЯМА ЗЛОБА И ЗАВИСТ ГИ ТРЕСЕ. ОТ СТО ГОДИНИ МЪРЗЕЛИВИТЕ ПАРАЗИТИ ЛЪЖАТ ХОРИЦАТА С ЕДНО И СЪЩО - ТЕ БИЛИ ЕДИНСТВЕНИТЕ ЗАЩИТНИЦИ НА НАРОДА. ЦЕЛТА ИМ ВИНАГИ ЕДНА - ДА ДОКОПАТ ВЛАСТ И ДА КРАДАТ И ОПОСКАТ ВСИЧКО, КОЕТО ДОКОПАТ. ПЪРШИВОТО ИМ ЛИДЕРЧЕ ДОРИ ЖЕНА НЕ МОЖА ДА СИ НАМЕРИ, А ТЯБВАШЕ ДА Я КРАДЕ С ДЕЦАТА БАРАБАР ОТ ПАРТИЙНИЯ СИ "ДРУГАР". И НЕ ПРОПУСНА ДА ОТКРАДНЕ С НЕЯ МИЛИОНИ ОТ ГЛАДНИЯ СИ НАРОД. ПФУ! ГНУСНО! ПОВДИГА МИ СЕ ОТ ВАС.

bel4eva@

А бе сладурчета, кое точно не ви хареса в ББ. Да не би да не си возите д-тата на метрото или на хубавата магистрала??? Или не ви харесва Южният парк и детските площадки в кварталите??? от къде ли се пръкнаха???? ако не сте от Сф и живеете тук и не ви харесва, бих ви посъветвала да си идете на родните места... омръзна ми от нахалници, дето си мислят че са господ....

Sacho

А бе, сладурче! Да не би Южния парк и детските площадки да са заслуга на ББ? Или вашите кратуни искате и това да препишете на него?

юли

Юнакът спасил царството и се оженил за дъщерята на царя???

При тоя скапан живот, дето го живеем удължаването на живота е просто наказание ! Заслужаваме си го всъщност. Мълчахме си 20 години сега искаме за 5 да наваксаме - е нема да стане - вервайте ми!

Kalin

Тзи вече се има за светец или за бог-явно нещо му хлопа дъската от мания за величие

d4

Малко са 150 години.... Поне до 300 да ги докарат. Като костенурките от о-в Галапагос...

защо ли си вярваш само ти бат боко? знаеш ли само за последната година и половина колко млади хора умряха ? и не защото живеят добре при тебе .... расте и раста на младите хора с инфаркти ,но ти нз защо - може би защото живеят много спокоино ,и наи вече им стигат заплатите от з00 лв за 4 членото им семеиство!?! но жив и здрав продуляваи да си вярваш бля..... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Наистина немога да разбера тези които плюват по всичко. Открива се Метростанция-плюва се. Открива се Магистрала-плюва се. Увеличава се продължителноста на живота -плюе се. Открива се спортна зала- плюе се . Закрива се АЕЦ - плюе се???? Утре ще ви се роди дете- и по него ще плюете, по навик. И после ще се питате защо сте го наплюли и няма да може да си отговорите.

Плювачите сами се плюят...

Ама стига с тази спортна зала, какви спортове в нея, какви 5 лв?! До тук там пеят главно певачки от ранга на Цеца, Брена и други наши "любимци". Добре, че беше концертът на Жан-Мишел Жар!

По-дългия живот в България при това управление не е нещо хубаво а напротив, по-лошо е защото мъките на хората ще продължат по-дълго.

За трите години наше управление с една година средно се е вдигнала продължителността на живота в България.ДРЪН ДРЪН!ББ умори народа от глад.По време на управлението на Жан Виденов нямаше такъв глад.

Фактът си е факт, продължителността на живота на българина расте. Какво ли не е преживял през последните 20 години - луканови дефицити, виденови зими, опустошение на селско стопанство и промишленост, фалити на банки, финансови пирамиди ... Българинът бе тотално ограбен и съкрушен. Но оживя ... Такива неща сега няма. Макар и в криза, животът е по-спокоен и уреден, с тенденция - подобряване. Появиха се цели и приоритети... и т.н.... Следователно, има предпоставки за повишаване продължителността на живота.

Прогностиката, казват, работела с много условия . ( А в чисто-академичната-й форма -- условности . )

Това г-н Министър Председател е защото червените бабички стискат и не мрат! Чакат следващите парламентарни избори да ви гътнат правителството! хи хи!!!

Мдаааа, гробарите явно подготвят почвата за ново увеличение на пенсионната възраст. Сега се опитват да олапат и сребърния фонд, последната съставка от фискалния резерв, предназначен за пенсиите на хората, и търсят подходящ повод за това. Фиска - олапан, НЗОК също, икономиката- съсипана, а гробарите искат още и още........

Като измрат старите хора, които сами казват че са живяли много по спокоен и осигурен живот от сегашния, тогава ще видите колко се е увеличила продължителността на живота. Не гледате ли че си отиват толкова млади хора а старите умират след 85 години. Нямам нищо напротиж само споделям нали това са и моите баба и дядо.

Наглостта и простотията са безгранични...

БЛАГОДАРИМ ТИ ПАРТИО ЛЮБИМА !

Право казва Вожда Бобко Борисов, живееме повече! Ами как няма да живеем,то смее ли някой така за щяло и нещяло да гушне букета и да иде при Свети Петър! Ще умре ама друг път! Веднага Бобко ще си подаде оставката и като се върне пак тройната коалиция, като дойде пак на власт хидро-инженер Доган паша......ще видите тогава ще умирате ли или ще живеете!

При управлението на правителството на полуграмотните милиционери, охранители, пожарниари, спортисти и мутри на ГЕРБ, животът ни стана песен-чалга. Имаме заплати минимум 760 евро - най-ниските в ЕС, пенсионерите ни наемат цели кораби за круизи до Бахамите, Париж ни е като заден двор, а циганите ни са тачени и уважавани в цяла Европа като стражи на реда и неприкосновеността на собствеността. Сочат ни с пръст като културна нация, на честни високи хора с руси коси и сини невинни очи. В родината си ние само пазим, не рушим и не грабим и с гъза си, чиновниците ни са грамотни, умни и с къси ръце. Лидерите ни не са бабаити с акъл на пиле, а умни, знаещи по пет езика - цигански, арменски, влашки, арнаутски и по-слабо- български. Имаме къщи и по 6 апартамента като Цветанов. Спестяваме милиони като Дянков - с честен труд и без закуски като Мицев. Нашата любима партия ГЕРБ, въпреки че е слабо известна, ни дава пример как да не крадем и как след това да си мием ръцете. Нашата десница и честна и не е десница. Въобще, дано още сто години да живеем под слънцето на нашата милиция, коато не ни пази.

Забравихте за мизерията при станишев. Сега народа е много по - богат и осигурен. Имаме Метро, Магистрали и други придобивки за благото на народа.

Я си бръкни в джоба и си преброй стотинките до следващата заплата. Ако все още бачкаш де.

Благоденстващият има предвид нормалните и работливи българи,които виждат с очите си че най после реално нещо почна да се гради от бат Бойко насам..Няма предвид мързеливите гащници и голтаци,челичният гръбнак на Партията,те вечно ще са гладни и жадни

Мой човек, нещо си се объркал. Аз неработя за заплата. Работя за мен и моето семейство...ако ме разбираш , какво искам да ти кажа. Препоръчвам ти и ти да не работиш за заплата, а за себе си...ако ме разбираш де...

Този вярва ли си?

НЕ ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ ДНЕС БЯХ В ОНКОТО

Този човек напълно откачи, Бойко, ако ти и тия около тебе живеят добре, останилет хора не живеят добре!!!

ха-ха-ха

Не мога да разбера, какви грехове изплащаме на тази земя, че ни е наказал Господ с това подобие на човек? То да беше само той, айде, някак ще го прежалим. Ама то, като погледнеш ерудираните с аристократички черти физиономии на всички от това правителство, иде ти да завиеш. Колко трябва да е прост и ограничен един човек да изплющи тази въпиюща простотия?

По -малоумно твърдениеот това на човекоподобното ,не бях чувал ... Предлагам на тази банкянска мутра да съберем пари за куршум , за да ни отърве от глупостта си ... НАГЪЛ , АРОГАНТЕН , ТЪП ,ПРОСТ И БЕЗОЧЛИВ МУТКРАФОН ... ПОДРЪЖНИЦИТЕ СА МУ НА СЪЩОТО НИСКО ИНТЕЛЕКТУАЛНО НИВО ,КОИТО И БЕЗ ТУЙ СЕ БРОЯТ НАПРЪСТИТЕ ...

моят живот се скъси и остарях с 10 години от управлението на гербл Може да назначавате и други баби с памперси като тази в Министерски съвет на 86 години.заради такива куковки няма работа за млади хора и някои от нас няма да се пенсионират никога

Какво може да роди тиквата от Банкя? ПОРЕДЕН ТЪПИЗЪМ!!!

"За трите години наше управление с една година средно се е вдигнала продължителността на живота в България" - ДРЪН ДРЪН !!! Ами ще се вдигни, щото възрастните хора измират много по бързо отколкото се раждат.

Если человек идиот, то это надолго!

Когато човек се самозабрави до такава степен, че започва да дрънка отявлени безсмислици, става страшно. Отявлени лъжи, отявлени манипулации. Остана ли поне един, който да му вярва?

какви са тия тъпотии за отлагане в сърцето, това да не ти е водопровод, иначе си е боклук

За пръв път гласувах през 2009г. Незнам за другите но ГЕРБ управляват добре. Което кажат, го правят. А и София е много по-чиста и променена към добро, особено с Метрото и Южната дъга със зала Армеец и много други работи. Мисля пак да гласувам за ГЕРБ

Gal

блаженни са верующите....ти на колко годинки си моито момче?

Абе, Борисов, ти кога за последно си ходил на гробища? Иди и виж колко се е удължил живота на хората. Само на Бакърена фабрика по 18 човека дневно копат. Не коментирам и другите гробища по София и страната. Идиот.

глада на Лукановата зима, и на Виденовата също! Ще преживеем и ИЗОБИЛИЕТО при Боко! То ние Костовото изобилие преживЕхме, та Боковото ли ще ни спре?!? BTW - все пак Калинка не е в замеделието, ergo ИМА НАДЕЖДА!

Още два-три мандата и ще станем безсмъртни...А учените ще са благодарни за простото и ефикасно решениееееее.

Бунт, на оръжие, така повече неможе да продължава, трябва да се вземат мерки, никога повече да не са на власт...... ДПС, БСП, СДС, АТАКА, РЗС, ДСБ.

и легай! А да... накисни и краката в студена вода - разпалил си си нещо!

Ще гласувам за Всеки който има шанс ,да Изтръдне Кърлежът ГЕРБ,от тялото на България ! Всеки с шанс ,и поне малко интелигентност и национална отговорност,към Бългрия ! ГЕРБ смъкнаха летвата до земята !

Аз ще гласувам за ГЕРБ.

За теб знаем. Трябва ти овчар иначе не можеш сам. Поне си трай.

да