Окончателно оправдаха братята Маргини

Върховният касационен съд окончателно оправда братята Красимир и Николай Маринови - Маргините по обвинението в поръчителство на три убийства - на Иван Тодоров-Доктора, Никола Дамянов и ген. Любен Гоцев.

Обратно в новината

Коментари - Окончателно оправдаха братята Маргини | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Доста е организиран Маргина- вчера излезе- днеска има отчетена свършена работа... Добро момче си е- не си поплюва- трябва да си заработи покровителството от Рапона с десетина неразкрити от никого и никога убийства.... Това може да постресне дори и Гоце- неговите мутри са малко по -малко арогантни и агресивни.... Но са си същата мафия- дори по-опасна и завоалирана.... Започва войната за скритите спонсори (наркодилърите , и контрабандистите\)-който я спечели- ще е премиер-а и през следващият мандат... Очаквайте - дори и улични престрелки- кокала е голям и борбата става на живот и смърт...

Какво стана с великите разследвания на Цвъ Цвъ?!Октоподът,който той ламсира в медиите,е създаден от самият него.

Ха така, тъъъъкмо ги оневиниха и се почнаха поръчковите убийства!!! Вижте новината за убития във Варна.

Маргините бяха арестувани през 2007 г., когато Румен П. беше вътрешен министър . Логичният въпрос , който възниква е : Къде са доказателствата на Румен П. за обвиненията срещу тях ? Или Маргините просто бяха скрити поради някакви други причини ? А може би с техния арест всъщност се правеше един пи ар на Л. Гоцев , който е близък до Гоце и Румен П. ?

Понеже вече няма места в затворрите,съдиите са преценили да ги пуснат.Но може и да се намерят добри чичковци през това време да ги очистят,така ще спестят и пари на данъкоплатците,което е наи добрия изход за всички

Ами защото разследващите са събрали такива годни доказателства за толкова години- слухове и предположения- а и никъде не ставаше ясно кой за какво е осъден

Е чудесно - сега да им дадат орден Стара планина - и те като шефа на ГБС са дали толкова много на герб ... опаа на България де ... Къде си бе бойко - дай името на една осъдена елитна мутра - с всички си бил съдружник, защо да ги съдиш, като могат да си платят ? А народа да го духа ! За съжаление герб е най-популисткото и лобисткото правителство на България досега - жалко, довърши ни !

съгласен съм - : +1- правилно и точно казано...

ТОВА САМО В ЛАИНИСТАН МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ .МА6АЛАААА...........ОФФЦЕ ЗАСПАЛИ (НАРОДЕ ) ..........

Е как няма да ги оправдаят, нали са приятелчета с бат Бойко. Имат закрилата.

НИКОЛАЙЧО ИЗЛИЗАЙ ОТ СКРИВАЛИЩЕТО ЧЕ РАБОТА ТЕ ЧАКА ЩЕ СЕ ПОЯВЯТ НОВИ НА ВАШЕО МЯСТО А БРАТ ТИ ГОРКЕЯ КЬОПА ЛИ КЬОПА А НА НАС ПАРА НИ ТРЯБВА.

Ама, то си е за възмущение. Що за съд е това!? Да държи под арест и води дела шест години срещу невинни хора?! Хайде сега братлета заведете дело в Страстбург за нарушаване на човешките права от правосъдието в България. Поискайте по милионче компенсация за този психически натиск и уронване на авторитета ви от правораздаващите и друм да ви няма на някое островче. Той и без това малкият май е някъде там. Възмутително е подобно отношение на съда ни към толкова почтени хора. Дерзайте Маргини имате подкрепата на народа! Бог да пази този народ!

Колко ли пари са взели съдийте???

Както при всички дела и тук не събрани годни доказателства. Затова има вина прокуратурата, не може да се съди заради рекъл казал и да го вкарваш в съда ако мине. В съда страните са равнопоставени, това трябва да се разбере от всички.

Това всички са го разбрали. Остава въпроса за тълкуване на доказателствата. Справка - делото, по което двама БГ юнаци бяха обвинени за убийството на техен колега-студент в Париж. И след това избегаха тук, в БГ, защото знаят за милостивия БГ съд. Той не призна доказателстват събрани от френската полиция и прокуратура. Дечицата беха невинни. След това ференския съд ги привика и ги осъди на по 18 г. затвор. Ако искаш една работа да я свършиш, я вършиш, ако не искаш - търсиш начини как да не я свършиш )и особено ако си стимулиран парично).

Колкото и лоша да изглежда, това може да се окаже една добра новина за българската демокрация. Сега, когато са навън може и да ги гръмнат. Те, такива като тях така намират справедливостта - не в съдебната зала. След като не може да възтържествува правото на магистратите, ще възтържествува правото на "Калашников". Е, не е задължително изпълнителят да е точно "Калашников"

може би си прав- те или ще са с Рапона- или мъртви...

Да живее Булгаристан!

Ами нещо съвсем нормално и очаквано се случи- нещата се изясняват- те наркодилърите едно време бяха сред скритите спонсори на ГЕРБ-а , а сега жеста се връща- интересно какъв кокал в ундърграунда ще подхвърли сега на Големия Маргин , , другаря Борисов.. трябва да се реванщира човека ... пък и нали са колеги....

да бе разбирач си - ТОВА СА ИСТИНСКИТЕ СПОНСОРИ НА герб-А... МАРГИНИТЕ- ТАМ СЕ ИЗГРАДИ КАТО ЛИЧНОСТ РАПОНА , ТАМ, СЕ ИЗУЧИ НА ЗАНАЯТ... ДА ДОСТА СИ СЕ РАЗПЕНИЛ- АМА НАКРАЯ ИСТИНАТА ЛЪСНА- НИКОЙ НЕ ПОСМЯ ДА ГИ ПУСНЕ- А РАПОНА- ДА... ТОЙ Е НАД ВСИЧКИ И НАД ВСИЧКО.... НОВИЯ БОС НА ....

нико

Наред е Тракторчето. Той е герой , как така искат да го изкарат виновен. Тракторе ти си спасител на бг. бизнесът . На теб се надяваме бащице. Ако те осъдят случайно, вдигаме се да те освободим . Така де , ние ACTA съборихме , че Тракторчето ли ще оставим .

Да е жива и здрава Мирослава Тодорова! Тя е наща гордост пред Европа-0-лева престъпност ще имаме

С обвинения от прокуратурата от типа една съседка ми каза ,че едни момчета са решили да поръчат убийство на трима други бандити ,естествено ,че съда ще ги оправдае ,Маргините и техните аверчета навремето доста эулуми направиха за които да ги осъдят ,но по това смешно обвинение -трудно .

Абе все се надявах, че след това перчене когато дойдоха на власт, как гръбнака на организираната престъпност, ще бъде пречупен, виждам как им пречупиха едни други неща и то с целувки. То бива некадърност,бива, ама ти да не можеш да вкараш за постянно на топло даже и тия, които предишните ги вкараха

Браво! Най-после една справедливост да възтържествува. (А бе, аз си знаех, че ще възтържествува, ама много го проточиха вашите съдии). Още един път, БРАВО! Да ви е честито и все напред така към Европа, Шенген, пък и по-далече (нямам пред вид Атлантическия океан.)

към човека от Франция. ако френския съд е по-нормален от нашия, защо не изисква да ги пратят във Франция и да ги съдят там, при положение, че престъплението е извършено на тяхна територия

Смятам, че няма по-чисти хора в държавата ни от Мургините! Язък, дето малкия Мургин си направи труда да избяга и сега се укрива! Дълбоко съм потресен, че народа смята тези честни и почтени хора за престъпници, убийци или фашисти! Вие знаете ли колко хляб ни дадоха Мургините, колко работа ни откриха, и за благодарност какво получават-дело за убийства, че и години наред тормоз! Ах, да бяха останали в ареста досега, всеки ден щях да има нося хляб и вода!

КИРИЛИЦА!!

РАНО ИЛИ КЪСНО ВЪЗМЕЗДИЕТО ИДВА!

Народа чака г-н Главния прокурор да коментира" Защо доказателствата на Прокуратурата пак не издържат пред Съда", за кой ли пореден път...!?А другата Истина е, че в България-престъпниците и бандитите са СРАСНАЛИ с Държавата и са НЕНАКАЗУЕМИ..!Някой да ме .опровергае...!?

Драги, как ДС ще позволи да съдят нейните информатори ?

Известно е,че тези които поръчват убийствата са по-нагоре в йерархията от Маргините. Много по-вероятно е Гоцев да ги поръча тях отколкото те него. Просто отклоняват вниманието с някакви бушони като Маргините за сметка на истинските поръчители.

Ама то това не е новина, то е едно обикновенно съобщение. Едва ли някои е вярвал, че ще се случи нещо друго. Това е поредната серия от Българският риалити филм. О, Господи прибери си версиите които още ходят по тази земя!

Справедливоста възтържесвтува все пак.

Справедливостта, пич е в по един куршум за двете невинни братлета, и скоро ще възтържествува.. :)

Ах ах как ви водят за носовете и са ви промили мозъците. Къде е си викате "народния съд" ех пуста му носталгия. Съда не отсъжда по вътрешно убеждение или на обществени тайни а на основата на събрани безспорни доказателства. Та кой не си е свършил работата ... ??? Съда или този който е повдигнал безпочвено обвинение ? Основано на предположения и слухове от коментаторските кафета.

Ха такаааа , най сетне се намесиха органите , които са ги създали . Ама нали трябваше да се хвърли малко прах в очите ...да извинение сте господа . ЧЕСТИТООООО !

Може и да си малко прав, но малко. Да ти напомня за ония двамата "юнаци", които убиха колегата си студент в Париж и моментално избягаха в България. БГ съдът не уважи никакви ти ми там френски доказателства (единият беше магистратско синче). Френският съд ги осъди на по 18 г. затвор. Че такива ми ти работи стават с тълкуването на доказателства, драги ми Човек-о!

абе що не ми пускате коментарите ослушвате и следите някой да не каже нещо притив бате ви бойко лли

време е вече за наказателни отряди хора

ВСЕ ОЩЕ ИМАМЕ СЪД. НЕ Е ТОТАЛНО ПОДЧИНЕН НА МАФИЯТА, КОЯТО УПРАВЛЯВА 22 Г.

ха-ха. доста смело изказване.

Имате ли представа тези двамата колко знаят за политиците,за продажните ченгета,съдии и т.н. ? Не се притеснявайте,защото няма да умрат от старост...

Генералите на БСП, начело с Гоцев, просто показаха на Маргините какво се случва, ако започнат да се мислят за независими. Те никога не са били съдени наистина - всичко беше шоу, докато ги държат в Следствието и ги учат на отношение към истинските мафиотски лидери в България - червените генерали.

Браво на ББ оневини вече всички свои бивши и настоящи колеги

прав си, бандитите си помагат, ако че пред медиите говорят врели некипели

Тука разни "Любовци"се правят на жертви. ДОКАЖЕТЕ!

В каква държава само живеем... Не е истина просто...

С всеки изминал ден все повече затъваме в лайна. А и на всичкото отгоре с освобождаването на най-големите мафиоти в страната на свобода и ШЕНГЕН замина на светлинни години от нас... ЕВАЛА ЗА СГАНТА, КОЯТО Е КОНЦЕНТРИРАНА В ТАКА НАРЕЧЕНАТА - БЪЛГАРСКА СЪДЕБНА ВЛАСТ

И в края на процеса се случило чудо.....щом чул оправдателната си присъда, Маргина захвърлил бастуна и патериците и проходил!

нее, чудо ще е ако МВР открие брат му... ;-)

мани майтап - изглежда като след два инсулта и един ифаркт. Добре се е гримирал - да ходи във Холивуд. Ще му дадът сега на оскарите поне два. За най-добра мъжка роля и за цялостен принос за развитието на БГ мафия

ЕТО ТОВА СА ИСТИНСКИТЕ ПРОБЛЕМИ НА ЖАЛКАТА НИ ДЪРЖАВА А НЕ ВСИЧКИ ТЕЗИ ДРЕБНИ ПОЛИТИЧЕСКИ ПРАЗНОСЛОВИЯ, КОИТО НИ ЗАЛИВАТ ЕЖЕДНЕВНО !!!

Ама, моля ви се, има ли човек, който да е вярвал, че братята ще бъдат признати за виновни???

По- вероятно е Любен Гоцев да е поръчвал някакви убийства. Маргините са по- ниско в йерархията на мафията отколкото дедо Любен.

Бих искал да знам кой си.

e и какво като знаеш кой е бунак такъв,прав е човека време е за наказателни отряди

Почитаемия съд определено се е съобразил с мнението на още по-почитаемия зам.гл.прок., че места по затворите няма! Съвместно прессъобщение на ВКС, ГП, МВР: Уважаеми Малък Маргин, можеш вече спокойно да се прибереш у дома целия в бяло!

ЕЕЕ, БРАВО-ЗА ТОВА ХОРАТА ЖИВЕЕЩИ НА ЗАПАД ОТ НАС НЕ ИСКАТ ДА НИ ПРИЕМАТ В ЕВРОПА!!!! ЗА КАКВО ГИ АРЕСТУВАХА ИЗОБЩО? СЪДЪТ ГИ ПУСНА ОКОНЧАТЕЛТО,ЕБАСИ И ДЪРЖАВАТА...

Що да не ги пусне бе? Имаш проблем?

Не разбрах къде е новината? Новина щеше да е, ако знакови мафиоти, съдружници и приятели на настоящ премиер, бъдат вкарани в затвора. А какво става с румен пашата, собственик на част от "Паркинги и гаражи", май нещо е посвършил парите, няма ли да поскъпва синята зона, та да му съберем парици?