Гръцки полицаи искат арест за ”тройката”

Гръцки полицейски профсъюз иска заповед за арест на международните кредитори с настояването, че те застрашават демокрацията, предаде ДПА, цитиран от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Гръцки полицаи искат арест за ”тройката” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Dragan

Теоретино Гърците арестуват - тройката кредитори и не им връщат нищо от това което са взели. Почват на нула С какво ще се издържат сега, от кого ще вземат заем, кой ще им даде пари. С какво това ще подобри тяхното положение. май по малоумни от гърците на този свят няма.

Гърците не са нагли!Много добре защитават интересите си!Хайде да погледнем Българите!Най-нисък стандарт в Европа.Пенсии и заплати най-ниски.Всяка година поскъпване на ток,парно,вода и горива,а оттам и на всичко останало.Допълнително държавен рекет за сини зони,винетки,такси и таксички за какво ли не!Да сте чули някой да протестира?Протестът на Гърците е достоен за уважение!Ние българите сме не народ,а мърша!За съжаление го е забелязал Ботев навремето,ако сте чували кой е?

Браво, точно казано. Нашенецът обаче не си гледа лайнените обори, плюе по съседа си. И забравя да си спомни, че е с по-нисък стандарт от гърците и най-нисък в Европа.

Не забравяйте,че думата ДЕМОКРАЦИЯ е гръцка.Тези,които протестират не са изяли милиардите...

Тия гърци да не са прегърнали Ленинските идеи? Нагли са като комунисти!

Да им пратим Бойко и Дянков...без пари!Те ще спасят Гърция /щото всичко знаят и могат/,пък ние без тях ще сме си много по-добре!

гърците съвсем си подписаха присъдата.леле, не е истина.хората се чудят как да ги спасяват от собствената им бъркотия след толкова години крадене и плюскане от заеми, те искат да ги линчуват.явно смятат че парите на останалия свят им се полагат по право.бои, бои, глад и драхма-това им е оправията на тези нагли циганя,крадци и мошеници

Така е като политиците нямат смелост преди избори да излезнат и да кажат на гърците какво ги чака ако държавата им обяви фалит. Такава инфлация ги чака, че със парите дето сега са натрупали, от парите на западноевропейския данъкоплатец, няма да могат да си купят нищо. Ни заплати ще имат, ни пенсии :(

Искам арест за хората в банката дето ми дадоха този кредит, тези пари дето ги изядох и изпих :(

Е то по-голяма наглост няма. Не може 30 години да мяташ чинии по таверните, да жулиш узо до припадък, да си играеш сиртакито а в същото време да те мързи да работиш. Не знам каква е тази капиталистическа държава, където повече от половината народ е на държавна работа и там цари пълна шуробаджанащина. Вместо да стачкуват да вземат да поработят малко.

хахахахахахах тия гърци са си изгубили акъла съвсем. Като живяха на широко и не според възможностите им им беше добре. Третираха българите като втора ръка хора. Хак им е сега. Да дойде гъркиня да ми чисти сега. Аз да й покажа. Чувала съм какви ли не страхотии за отношението им към тях. Бях 13 години в Испания и смело мога да заевя обичам ИСПАНИЯ. Даде ми много и ме научи на много неща най вече да мисля правилно. Ама гърците никога не са биле с манталитет на европейци.

Положението на гърците е НЕСПАСЯЕМО. Неспасяемо заради самите гърци. Тези преговори и кандърми в момента са абсолютно безсмислени. Те могат да се водят едва СЛЕД КАТО гърците са въвели драхмата, преживяли са 2-3000% инфлация, загубили са спестяванията си, редили са се на опашки за основни продукти, ХОРА СА УМИРАЛИ ОТ СТУД и ЧАК ТОГАВА ще са склонни на компромиси и намаляване на доходите. Дотогава ВСЯКО намаляване на доходи ще доведе до ГРАЖДАНСКА ВОЙНА! И изобщо не е опасно за ЕС напускането на Гърция! То е необходимо, даже ЗАДЪЛЖИТЕЛНО УСЛОВИЕ за европейската стабилизация. Проблемите на Гърция са от 40 г. и априори са НЕРЕШИМИ! Просто народът НЯМА ДА ПРИЕМЕ исканите рестрикции! Затова преговорите приличат на опит за заличаване на отговорности и прехвърляне на проблема на гърба на европейския данъкоплатец! И нищо страшно няма 2-3 банки ДА ФАЛИРАТ! Нали депозитите са защитени? Даже ще има ОГРОМЕН ОТРЕЗВЯВАЩ ЕФЕКТ и ще бъде повод за оздравяване и БЪРЗ РАСТЕЖ ПРИ НОВИТЕ УСЛОВИЯ!

Всеки патриотично настроен човек би се подписал под подобно искане. Гръцката полиция трябва да служи на гръцкия народ и наистина първа трябва да скочи ако нещо го застрашава. Същото се отнася и за българската. Не плюйте нито едната нито другата, на тях това им е работата!

Доста ловко след като си взел пари от някои да го нагониш че те застрашава защото си ги иска...

Патрия ли си, Алека ли си, но все си Кукурига, ти и гърците сте най-тъпите и гьон сурат същества на планетата.Отдавна се чудя на "Тройкта" откъде накъде тя ще тича в Атина, сякаш те са затънали до темето в тинята и им трябват милиарди, а не си стоят в Брюксел ли, в Ню Йорк ли, Париж и гърчулята да подтичват и хвърлят молотвки. После тия дървени тикви нека си издават заповеди за арест на дядовия им. Ама покажете им откъде изгрява слънцето най-накрая и да проумеят чия демокрация се нарушава? На целия свят ли, който е ограбен от гърците с 400 милиарда евро, или на гърчулята, които изплюскаха и изсраха в тяхните се кенефи чуждите 400 млрд. в гюрлутията на заибекита и хасапика, че искат и още. Чия демокрация бе, серсеми?! Умирайте гладни бе, защо се редите на опашката и искате нови кредити? Върнете старите задължения, а после искайте още! Ето това е демокрация и ред! По-добре Европол и Интерпол да издаде заповед за арест на всички крадливи гърчуля и да си плащат по ред на номерата.

Нещо много си се вживял в съчувствията бръснарю. На чужд гроб сълзи рониш. На кого ще си дадат фалшивите милиони, разните му кредитни тарикати? Будали са останалите оставили разни "тройки" и "четворки" да дават заеми на държавите им. Всичко на този свят се създава от хората, а не от финансовите търтеи и печетарите на хартиени бележки. Гърците и сега показват, че са автори на демокрацията и европа им дължи авторски права за това.

Е гати наглите гърци, нека ги оставят европейците да фалират и сами да се оправят, да видим как ще клекнат тъпите византийци тогава!