Набират 3500 строители за работа в Израел

Агенцията по заетостта набира 3500 професионални строителни работници за временна работа в Израел, съгласно спогодба между България и Израел за осигуряване на временна заетост.

Обратно в новината

Коментари - Набират 3500 строители за работа в Израел | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

желаия да работя в вашата фирма харесвами работат

каде да подам документи за работата и до кога е срока за записване ??? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Поредната глупост която може да направи българската държава.Мъжът ми замина декември месец и е отвратен от условията в които работят.Те са на борсата и всеки път са на различни работодатели.В ф-ма Декел с работодатели Николай и Орлин не се лъжете да ходите това са най големите мошеници за които можете да се сетите.На първо место което е най важно не плащат редовно а ще ви гърчат от работа и винаги ще са недоволни от това което вършите.Първоначално ще ви свалят всички възможни звезди за които се сетите а в следващият момент започват да се правят на гадняри и да се гаврят с вас.За всеки един които е решил да ходи в тяхната фирма да не го прави защото ще остане излъган от тези двама БЪЛГАРИ които ще ви вземат процента и за вас няма да има нищичко.

ок *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

работи ми се в израел *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

много добре за безработни но защо до 40 г.бил съм на работа в тел авив 96 г. и в ашдот и лот 2001г.работа между 9 и 12 часа, всеки може да си направи сметката.а тая дето е пуснала обявата от къде ги измисли тези 2000 долара не ми е ясно.при това още 2000 г. 1долар беше около 4 шекела та за 10 г.долара не е мръднал и 1 агарод нагоре и още, защо набират тези които не са паботили там ,още една въпросителна .момчета до 40 год. не ви завиждам