Хакнаха сайта на френска депутатка заради закона за арменския геноцид

Сайтът на депутатка от партията на френския президент Никола Саркози, която е в основата на разработването и на приемането на закона за криминализиране на отричането на арменския геноцид, стана обект на хакерска атака.

Обратно в новината

Коментари - Хакнаха сайта на френска депутатка заради закона за арменския геноцид | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Избиването на арменци през 1915г.е сигурно,само бройката се разводнява.Ако всяка страна е спестила по 500 000 хил.,излиза около 1 млн.,което пак си е сериозно.Дядо ми през този период е бил в Цариград.Той ми е разказвал ,че съобщили по радиото да се избиват арменци ,не само от войската,а и от всеки с каквото намери - с вила ,с брадва....,било е голяма сеч за кратко време.Тези арменци които са тук,са потомци на избягалите.Имало е конкретен повод ,но не си спомням добре-обир на банка или нещо друго,извършено от арменци ,,което ескалирало ситуацията.Но каквото и да е-такава сеч,едва ли може да бъде оправдана.Според мен религията и предразсъдъците им пречат да признаят кланетата,както и самочувствието

това е наи гнусната лъжа която съм чел в коментарите на дир.бг

Турците може да си отричат колкото си искат, но има достатъчно документации, потвърждаващи изтребването на арменци. Не е било толкова отдавна, че да не се помни. Има даже документални филми, така че спор не може да има. Турците са си размахвали метлата, а сега отричат! Това е все едно немците да отрекат Втората световна война и жертвите покрай нея. В скоро време ще отричат, че ние и още много други сме били поробени от тях по време на Османската империя. Миналото им е било пропито с кръв и това е! Не може да има спор даже...

На много места в света и в различно време са произтичали такива събития на поробване и избиване на местните племена от велики завоеватели, достатъчно е да си спомним за индианци, негри, аборигени, туземци и т.н. няма нищо по естествено от това.

Не е нормално да се избиват хора само заради произхода им или за това, че са различни. Разликата е, че някои държави го признават, а други не. В случая, отказът да се признае извършеното показва, че съответната държава го смята за нормално и винаги може да го направи отново.

"проспериращата" турска икономика ще се подсили със 70 милиона кандидат пенсионери..е и тогава да видим..да си отварят тогава границите на арабите-да са живи и здрави те да ги хранят..

Французите били жалки...? Защото фрнанцузите се натискат да работят в Турция. Вервайте.

турците преди Кемал Ататюрк в нач на ХХ в. депортират от своята територия хиляди гърци (от градовете и селата на Егейското крайбрежие), хиляди българи (от градовете и селата на Одринска Тракия) при което жертвите от страна на тези народи (вж. Маджаров) не са голями на фона на нравите (!!!) на онова време. Единствено арменците са пострадали тежко. ДА СЕ ЗАПИТАМЕ ЗАЩО? В турските архиви има документи които показват, че арменците са отговорили на гоненията с въоръжени метежи с-у турското население и войска. Още да ви подсетя- спомняте ли си преди 5-6 год. когато въоръжени арменци стреляха в Арменското Нар. събрание? А нима част от мафията у нас и Европа и то жестоката не е от арменци. Не грешете арменците от Армения с нашите арменци. Един народ, различна култура.

интересно мие гражданко я кажи за възродителния процес ,че е от скоро дето много говориш за насилствено изселване

Малко ви е бил възродителния пртоцес ! На фона на това което сте причинили на нас , арменския народ и това което причинявате на кюрдите ежедневно...Така че трай си !!!!

миячи на чинии,носаци на кашони,освен това крадци,дребни наркотрафиканти и проститутки са балгарите и балгарките в европа,вие баъганйовците сте нежелана измет в европеъския саъуз,савсем скоро ви го казаха и хоалндците,е не че те са нещо особено,но все пак са по-хора от вас вонящите баъганйовци

нормално е да не ни искат по ред причини - неможем да си затворим очите за проблемите които правят "българите" в Европа. А ти не си ли бай Ганьо оплювайки сам собствения си народ. Кой знае и ти къде слугуваш за жълти евроцентове.

Бре умнико , бре ! Знаеш ли че около 200 000 ТУРЦИ с български паспорти работят като нещастни гаст-арбайтъри в Западна Европа и всички ги пишат за БЪЛГАРИ.Знаеш ли че повечето сводници и проститутки в Европа са от тези "българи" и се казват Хасан ,Айше и Фатме...Знаеш ли ,че в Мюнхен момченцата , които проституират са турчета с български паспорти и създават впечатлението че са българи. Ходил ли си в Холандия ,където всички черноработници са с наши паспорти и с турски имена...И май и ти си един от тях...Върни си ни паспорта и ходи да просиш в Цариград , където е пълно с български туристи...Тогава ще има на кого да благодариш , а не да плюеш "европеецо"...

като я гледам на снимката, май всеки ден се бръсне. Кви вуци душат тия французи, мале-е-е-й!

Инициативата е добра, но тя няма да има никаква стойност след като арменската страна е против исторически анализ и документално разследване на събитията от него време, откъдето се пораждат и всички съмнения. Както всички знаят признаването на Холокоста стана след Нюрнбергския процес където бяха разобличени и осъдени виновните престъпници. Не може да се обвинява някой, на когото не му е доказана вината и то в считащата се за цивилизована Европа.

така така всичко ще си кажете

гаджалите ще духат супата ,ако се ебавт с унгарскят евреин. то и либиискят камилар голям го вадеше а на края сам яде паламаркта

къде сравняваш 70 милионна турция с 6 милионна либия,нещо си пообркал *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Да, ама 35 милиона са само кюрдите...гурчолята са малцинство.

Турция искат да приемем от 4 до 8 милиона турски туриста да отмениха визите визите и веднага ми ги пращат

Справедливо ще бъде да се признае и геноцидът на англичани над индийци, испанци над индианци, французи над алжирци, европейци над негри и австралийски аборигени и т.н. Всички велики народи по света по един или друг начин са избивали по дребните, невзрачни, мижави племена.

Турците не са велик народ. Те са група варвари дошли от азия, но изповядващи исляма (тоест били са идейно заробени още преди да дойдат тука) и прихванали малко от цивилизацията, доколкото тъпите им дивашки мозъци могат разбира се.

Да не са народ, но са нация с мноого народности - евреи, арменци, християни, мюсюлмани и пр.

А бе и те като Англия, Русия, Германия, Франция, Италия - бивши могъщи империи имат население над 50 милиона са успели да се организират и съхранят в историята защитавайки страната си от външни агресори, вътрешни размирици, демографски сривове и т.н. за разлика от малките безсилни народи, които са обречени на изчезване.

Дреме им на Франция че им хакнали това онова....

Чакайте малко! Турция сама ще се погуби икономически. В момента турската икономика прегрява, налице е непропорционален ръст, формиран главно от гастарбайтерите. Това забавя икономическата активност и лавинообразно расте дефицита по текущата сметка. Турция е силно уязвима от външни сътресения и пресъхване на капиталовите потоци /62% от дефицита са портфейлни инвестиции и неясни пера от мъгляв бюджет/. Точно сега кризата с Израел, Франция и др.държави, ще срине турската икономика. Ще настане небивал спад и несигурност. Затваряйте южната граница докато е време! Поставете телени ограждения!

Я кажи нещо успокоително и за състоянието и перспективите на българската икономика.

Писали сте че: "Турската икономика прегрява и расте дефицита по текуща сметка и че ръста е формиран от гастербайтери". Но се лъжете кви гастербайтери? Кви пет лева? И ако дефицита им расте, това не е ДЪРЖАВЕН дефицит а е на ЧАСТНИЯТ СЕКТОР! Ако не могат да си плащат, ще фалират тези фирми които не смогват а не ДЪРЖАВАТА! Вие оставете да мислите за Турция, помислете си за Европа! Въпросът е че: На Европа-та какво ще й стане?

Правилно мислиш, писателю! Тая сган аз я спасих от гибел през ПСВ, дадох им оръжие, стратегия и военни специалисти да бият ингелезите при Галиполи, те си помислиха,че са голяма сила. Май се налага да ги поставим на място!

защо след като се претендира за геноцит , арменците не отварят архивите си , защо не одобряват плана турция за свикване на международна комисия от историци която да разследва османските , арменските и руски архиви от това време...

Напълно подкрепям коментара. Има много разногласия, уви истината е в архивите..

А защо Турция не даде право на самоопределане на етносите и да спре да тормози кюрдите? А и да отвори архивите и да се види как са си присвоили голяма част от Армения след войната.

Защото са ориенталски главорези дори и в наши дни ! С нищо не са се променили , просто си дават по културен вид и има кой да им надува балона !

Брей, тези турски неграмотници не разбраха с кого си имат работа! Ще се наложи да ги ошамарим по-здраво: първо ще свалим непослушното читаче-премиерче, после ще им наложим икономически кик, ще изхвърлим миячите на чинии и носачите на кашони от ЕС, ще ги лишим от серии ноу-хау, ще развалим сделката с Набуко и доставката на Ф-35 и ядрените централи... това като начало. Ако са още палави ще им пратим израелците с Ф-22 да ги центроват, ние няма де си мърсим ръцете. Франция е велика държава, не е Кюрдистан!Жалко за отрудените турчета, няма как да не усетят тоягата!

Вярваш ли си?

не, не му вярвам, ама една цветна полюция като нищо може да им се лепне...