Индийци пуснаха 40 змии в данъчното в знак на протест

40 змии бяха пуснати в данъчно управление в Северна Индия. Така двама фермери от град Басти протестираха срещу искан от тях подкуп.

Обратно в новината

Коментари - Индийци пуснаха 40 змии в данъчното в знак на протест | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ако ги пуснат в бг , горките змиичета, ще се "опанат" т.с змиите ще умрат ха-ха- ха

От сърце се смях на тази статия.Много пъти и на мен ми е минавало през ум да направя нещо такова когато са ме разкарвали и направо унижавали канцеларски нищожества.Ние се жалваме от депутати ,министри ,дори обиждаме държавата си -не ,че те не носят своята вина но непосредствените проблеми ни създават най-често просто дребни чиновнически душици с некадърноста ,с мързела или направо с корумпираноста си. С тях трябва първо да се борим и вместо да се четкаме и да даваме подкупи ...знаете какво .Дори простите хорица в Индия са го прозряли и направили.

Браво! Трябва да го направим и ние, но ще трябва да им поискаме малко змии на заем. Да четат корумпираните ни чиновници-понякога и една змия стига!

Браво

Браво!Ето така се прави,като си недеволен от нещо,поемаш нещата в свои ръце.

БРАВО ОКАЗА СЕ ЧЕ ИНДУСИТЕ СА ПО УМНИ И ОТ НАС ЗНАЯТ КАК ДА СЕ СПРАВЯТ СЪС РЕКИТЮРИТЕ ИМ. БРАВО

Току що по БНТ ББ заяви, на въпрос на вадещата, че данните за корупция са дадени от мобилните оператори като отмъщение. Единствено корумпиран в България е познайте кой? И данните са от пради 4 г. толкова време са обработвани?!

Тук ще осъдят теб, а корумпираните ще ги издигнат!

за нашите трябват двуглави кобри и анаконди :)))))))))

БРАВО елате с кобрите и ги пуснете в в данъчното в град Добрич. Може да се разбягат и тъка да намалят,защото те работа не вършат освен да чакат да мине работният ден на топличко , ние да има плащаме на тия михлюзи

трябва да помислим и ние в България за такъв ефикасен метод за борба с корупцията, стига сме се оплаквали, вижте индииците.....браво, ще се радвам, ако някой измисли нещо подобно и тук.......

Само така се укротяват "опърничавите"!Браво!!

За нашите трябва да се пуснат само кобри - пълни самосвали дето от години нищо не са яли!

Приемам заявки. Голяма коледна промоция!

Тук можем да пускаме плъхове, от черните - колкото котки.

питам, докога ще чакаме и не ги поканим у нас, ще се получи вероятно следната картинка - ред некадърници, ред змийки..ред..ред... и така до изчерпване на количествата...

Индусите си падат по творческите решения - дават ни голям пример, ние тук се мотаме из цялата държава със стачки и протести, пък няма никакъв ефект, а те с една акция и веднага свършили работа. Така трябва да се действа - бездомни кучета, кози, овци, каквото там има животинки - да се водят и да се вкарват в кабинетите на плачещите за рушвети, за да им се стимулира въображението към решаване на въпросите.

ЧРЕЗ КОБРА КЪМ ДЕМОКРАЦИЯ!!!

... може да се намери майстора..

Като прочетох заглавието, та се насетих: Какво ли стана с Мургина? Ами с бившата шефка на данъчното в Търново?

Ами добре са си жените. Виж змиите, дръзнали да ги ухапят са си отишли без време. Две кобри и една пепелянка са починали от смърт.

Галя Николова /бившата щефка на данъчното в Търново/ сега е в София. В Министерството на финансите ли, в НАП ли, ама тя е ценен кадър. Недей така за Галенцето!

Сигурно провежда курсове там по нейните "специалности", въпреки че едва ли има нужда. И там са печени.

ами какво ще чакат да забравиме за тях

Ей така борят корупция хората, а ние вместо торби със змии пускаме торби с пари.

В България е неприложимо. Тукашните корумпирани са толкова отровни, че те ще ухапят бедните влечуги.

Аз предлагам да съберем всички улични кучета и да ги пуснем в общината !

чудесна идея :) стига да намери подкрепа

Много е малка общината братлета.

Страхотна идея! Аз съм съгласна да се включа в събирането на песове за общината!

И в общината ,и в т.н. "Народно"събрание, в което няма нищо народно, освен имуществото....

Къде мога да намеря такива екземпляри? Към неотровните нямам аспирации - все пак влечугите трябва да имат някакъв шанс :)))

Ти за пепелянки ,не си ли чувал ,виреят по нашите земи /имам предвид влечугине не тъщите / , отровни са , ми давай рови из шубраците !

Браво на братоците от Индия неприложимо е тяхното дело тук, защото няма толкова зимии. Все пак взехме приза за най-корумпирана държава. А това означава няма промяна ... или промяната е само на книга ...

Имали змии - пуснали, ами ние какво да пуснем ????

Хлебарки, бълхи, бездомни кучета, мишки....