Температурите навън се понижават, денят става по-кратък и новият сезон вече е факт. Както всяка година, есенно-зимните месеци не могат да минат без неприятни вируси и настинки. Целта във всяко семейство е те да се избегнат и поради тази причина ние родителите даваме всичко от себе си за да запазим децата си здрави. Разбира се тази задача никак не е лесна. Вирусите залагат капаните си навсякъде, а ние не можем да бдим постоянно над детето си, особено когато то е в яслата, детската градина или училището.

Здравата и балансирана храносмилателна система е много важна за здравето на децата. Тяхната стомашна микрофлора действа като естествена имунизация от страна на майката природа и защитава организма от колонизация на патогенни микроорганизми. По този начин се подпомага съзряването на имунната система.

Доказано е, че така наречените „добри бактерии“, познати в днешно време като пробиотици, имат сериозен ефект върху имунната система. Тези микроорганизми живеят в стомаха и предотвратяват образуването на патогенни бактерии. По този начин предпазват детето от най-различни заболявания. Освен това е установена и тяхната ефикасност в борбата с инфекции и алергии.

Наред с „добрите бактерии“, витамините задължително трябва да присъстват в менюто на всяко дете. Децата имат нужда от много витамини за да е оптимално тяхното развитие. Известно е, че повечето деца не са любители на източниците на витамини каквито са плодовете и зеленчуците. Опитаме ли се да дадем на едно дете плод, често получаваме намръщена физиономия насреща.
Как обаче да накараме детето да приема необходимите за здравата му имунна система витамини и пробиотици без то да се мръщи и недоволства?

Добрата новина е, че на пазара има 2в1 продукт, който съчетава силата на мултивитамините с уникален щам пробиотик, който доказано действа срещу патогенните бактерии, причинители на различни инфекции както при деца, така и при възрастни. Лактобацилус Булгарикус GLB44 е извлечен от цвета на българското старопланинско кокиче и отгледан в зеленчукова среда. Витамините в състава на комбинирания продукт укрепват и подпомагат детския организъм по време на боледуване, а GLB44 поддържа нормална чревната флора на детето като спомага за намаляване на страничните ефекти от приема на антибиотици.

Мултивитаминен сироп за деца „Кокиче“ е с приятен портокалов вкус, който го прави предпочитан от малчуганите. С един сироп мултивитаминен сироп „Кокиче“ решавате два проблема!

Една опаковка мултивитаминен сироп „Кокиче“ съдържа 2 флакона сироп, както и две сашета пробиотик които се смесват.

Бързо, лесно и ефикасно!

Всеки сезон от годината има своя чар! Не позволявайте вирусите да развалят хармонията във Вашето семейство!

Мултивитаминен сироп „Кокиче“
- търсете на www.smartbio.bg