Топлото време се връща с температури до 25°

stat
09:12  |  20 април 2017 | Общество / Редактор Надежда Христова / обновено преди 15 минути
След понеделник температурите ще са от около 20 до 25 градуса
Сн.: Shutterstock

Топлото време ще се завърне още в началото на следващата седмица, като температурите ще се покачат до 20-25 градуса.
Днес ще превалява над цялата страна. По високите полета, Предбалкана и североизточните райони ще вали и мокър сняг. Температурите ще са от около 3 до 13 градуса. През деня от северозапад ще нахлува студен въздух. Късно след обяд валежите постепенно ще отслабват и спират.

Температурите в петък сутрин ще са от около нула по високите полета на запад, където ще има места със сутрешен мраз, до 4-5 градуса. През деня живакът ще се покачи до 12 градуса. Ще бъде по-често облачно и отново на много места ще превалява дъжд, а над 800 метра надморска височина - сняг.

През нощта срещу събота преваляванията постепенно ще спират, но ще има лек снеговалеж в по-ниските места на Лудогорието, Предбалкана и високите полета на запад. Минималните температури в събота ще са от минус 2 до 5 градуса, а дневните ще се повишат и ще бъдат от 11 до 17 градуса.

В неделя сутрин ще бъде все още студено, с температури от около нула до 4-5 градуса. През деня стойностите ще достигнат 16 до 21 градуса.

В началото на следващата седмица затоплянето на времето ще продължи и след понеделник температурите в повечето райони ще са от около 20 до 25 градуса.

Следете прогнозата за времето тукПоследно в Общество


28 г. след Голямата екскурзия раздорът е между мюсюлманите

През май 1989 г. започва една от най-големите изселнически кампании в историята, останала известна като Голямата разходка - на българските мюсюлмани към Турция.


Смятате ли, че разсекретяването на стенограмата ще доведе до разкриване на истината за КТБ?

Да Не Не знам
Можем ли да намалим катастрофите по пътищата? Да се избират ли депутатите мажоритарно в 2 тура?