Първо веган изложение ще се проведе в София

stat
16:29  |  14 февруари 2018 | Общество / Редактор Надежда Христова /  
Веганите не ядат никакви животински продукти Веганите не ядат никакви животински продукти
Сн.: Shutterstock

От 11 до 13 май в София ще се проведе първото специализирано международно изложение за здравословни вегански продукти, веган козметика, и домакинство.
Veggie Expo 2018 ще се проведе пред паметника на Съветската армия в София, съобщиха от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия, която ще подпомага участници на изложението.

Производителите могат да кандидатстват с документи до 9 март. На изложението ще могат да бъдат презентирани сурови плодове и зеленчуци, месни заместители, хранителни добавки, здравословни продукти, вегански десерти, сокове и глазури, преработени плодове и зеленчуци, подправки, веганска козметика, веган домакинство, кухненски продукти, домакински продукти, почистващи препарати, веганска мода – облекло, обувки, аксесоари, гастрономия, туризъм и др.

Агенцията поема разходите за наем на изложбена площ, проектиране и изграждане на щанд, оборудване и обзавеждане на изложбеното място, услуги и консумативи, а фирмите -участници във Veggie Expo 2018 следва да поемат частични разходи.
Последно в Общество


”Святата” република на Радев

Президентът Радев продължава да бомбардира публиката с думи, които тя иска да чуе.