Ученичка скочи от прозорец на училище в Шумен

stat
16:19  |  21 април 2017 | Общество / Редактор Надежда Христова / обновено преди 15 минути
Ученичката е транспортирана в шуменската болница (Сн. Архив)
Сн.: Архив Дир.бг

17-годишна ученичка е скочила от прозорец на тоалетните в Гимназията с преподаване на чужди езици „Никола Вапцаров“ в Шумен.
Инцидентът станал в ранния следобед по време на втория учебен час, в който единайсетокласничката не влязла, съобщиха БНР и "Труд".

Случайно преминаващ минувач забелязал тялото на момичето пред сградата на учебното заведение и се обадил на тел.112.

Ученичката е транспортирана в шоковата зала на МБАЛ-Шумен. Медиците не съобщават какви са травмите й.

Причините за тежкия инцидент със 17-годишното момиче все още не са известни. Приятелките на момичето, което е в паралелка с английски и руски език, не могат да си обяснят защо се е стигнало до инцидента. "Лъчезарно момиче. Не знаехме, че има някакви проблеми", казаха съученичките й.

"Излиза в края на първия час. В началото на втория час не влиза. Учителката изпраща ученичка да я търси, която вижда, че е долу. Бях там. Контактна. Просто казваше, че нищо не си спомня: "Кажете ми какво стана? Много ме боли", обясни директорът на гимназията Георги Георгиев.

От полицията преглеждат записите от камерите в училището.

През 2012 г. 13-годишно момиче от Димитровград скочи от прозореца на тоалетната на втория етаж на училище "Св. св. Кирил и Методий" в кв. "Черноконево". Шестокласничката помолила да излезе от час, като казала, че иска да отиде до тоалетната. Малко след това се хвърлила от прозореца.Последно в Общество


Бжежински - от емигрант до главен съветник в Белия дом

Също като своя предшественик на поста* Хенри Кисинджър, преселник от Германия, Збигнев Бжежински пристига в страната като емигрант от Европа.


Смятате ли, че разсекретяването на стенограмата ще доведе до разкриване на истината за КТБ?

Да Не Не знам
Можем ли да намалим катастрофите по пътищата? Да се избират ли депутатите мажоритарно в 2 тура?