Нападнаха с нож ученик пред столично училище

stat
16:09  |  16 юни 2017 | Общество / Редактор Надежда Христова /  
Столичната полиция работи по случая Столичната полиция работи по случая
Сн.: Павлин Даскалов, Dir.bg

Осмокласник е нападнат с нож и бит пред столичното 23 СОУ "Жолио Кюри". Това е поредният инцидент с ученик на това учебно заведение.
15-годишното момче се казва Калоян Димитров и е било облечено с фланелка на ЦСКА.

То е било нападнато от двама непознати с нож, които слезли от лек автомобил. Ученикът е със срязана скула и хематоми по главата от ударите на нападателите.

След побоя, те са избягали и се издирват, съобщиха от МВР.

Ученикът е прегледан от медицинската сестра в училището, която му е оказала първа помощ. Тя е подала и сигнал в СДВР в 13.40 ч. След това осмокласникът е откаран в "Пирогов".

Полицията изяснява случая, който е пореден с възпитаник на 23-то СОУ "Жолио Кюри".

В края на юни м.г. две момчета от училището се скараха заради вниманието на 16-годишната им съученичка Силвия. При скандала, 16-годишният Кристиян Стефанов извади нож и намушка в крака връстника си Димитър.

В средата на януари 2015 г. пък деветокласник бе жестоко пребит от трима маскирани пред 23 СОУ. Нападателите слезли от такси и ударили ученика с палка в гръб по главата. Пострадалото 16-годишно момче бе откарано в "Пирогов" с тежка мозъчно-черепна травма. По-късно нападателите бяха установени, но тъй като са малолетни, не бяха задържани.
Последно в Общество


Какви са очакванията от предстоящата среща Турция -ЕС?

Ротационният председател на ЕС - българският премиер Бойко Борисов, ще бъде домакин на среща на 26 март в българския черноморски пристанищен град Варна.