„Хората, които са ги срещали заедно или по отделно, контактували са с тях, или имат данни за тяхното местопребиваване и придвижване, могат да сигнализират на тел. 112, 02/9820516, 02/9820331 или в най-близкото районно управление. Анонимността им е гарантирана”, гласи съобщението на СДВР.

От МВР не обявяват самоличността на жената и детето на снимката.

Вижте снимките >>>

Едно от тежките престъпления, които разследва полицията в момента, е убийството на дете, чийто труп беше намерен в куфар край Пасарел, както и това на жена, чието тяло беше открито разчленено край Приморско. В неделя стана ясно, че разследващите търсят връзка между двете убийства.

За момента от МВР не потвърждават връзка между двете лица на разпространените снимки и разследването на тежките убийства. 

Полицията установи самоличността на момчето

Полицията вече знае кое е убитото момче, открито в куфар. Това е 5-годишният Никита Леонтиев, роден в Санкт Петербург. 

Трупът на детето бе намерен на 20 март в луксозен куфар във вилна зона край Пасарелското езеро. Установено бе, че починало от задушаване, а главата му преди това е удряна в твърда повърхност. Куфарът пък е купен от магазин в Русия.

Убитата край Приморско - майка на детето?

Криминалистите са установили самоличността и на майката на убития Никита - тя се казва Ана Леонтиева. Те работят усилено по версията, че убитата млада жена, чийто разкъсан труп бе открит край Приморско в началото на март е именно Леонтиева. 

Първите части от тялото бяха открити на 2 март край пътя за тракийското светилище Беглик Таш. Два дни по-късно са намерени и череп без долна челюст, лакътна кост и 6 поясни прешлена. Според съдебни медици те са на млада жена, висока около 170 см. Тя е била облечена със скъпи маркови дрехи и обувки. 

Все още обаче не може да се каже със 100% сигурност, че жената е майката на детето. 

Източници на БНТ обаче коментираха, че има връзка между детето и жената и това са именно Никита и Ана Леонтиеви.