Това заяви пред Plovdiv24.bg съседка на 41-годишната Николина Попова и 48-годишният Антон Бояджийски, които бяха открити застреляни в кола в Пампорово.
Според водещата версия на полицията в Смолян, музикантът Бояджийски е застрелял приятелката си с три куршума, а след това се е самоубил.

"Не съм ги виждала или чувала да се карат, но другите баби от блока разправяха, че двамата не се разбират много. За последно видях Антон преди няколко дни, когато тичаше пред блока с кучето си. Беше странен човек, почти не съм го виждала да разменя някоя дума със съседите. Често отсъстваше, нямаше го по 3-4 дни, даже не знам с какво се е занимавал", каза още възрастната жена.

Бояджийски и Попова живеели в апартамент на петия етаж в блок на улица "Вук Караджич" в пловдивския район "Северен". Днес пред вратата на входа имаше счупена китара. 

"Апартаментът е на родителите на Нина, като в него живееше и брат й Георги. Нина има една дъщеря, която е на около 19 години. Жалко за детето. Каква е била тази любов, не знам", допълни съседката.

48-годишният Антон пък бил вдовец с голям син. Той живеел на семейни начала с Николина от 5 години. Жената работела от почти две години в банков клон в Пловдив, а преди известно време била командирована в офиса в планинския курорт.

Криминалистите проверяват телефоните на двамата, както и личната им кореспонденция. Най-вероятната причина музикантът да посегне на живота на любимата си е ревност.  Назначена е тройна експертиза. Предстоят повторни огледи. Образувано е досъдебно производство за умишлено убийство.