Това съобщи директорът на Областната дирекция на МВР в Перник комисар Валентин Димитров, цитиран от БТА.

Трупът бе открит след потушаване на пожар на нерегламентирано сметище в село Кладница призори на 10 октомври. По обгорялото тяло има множество прободни рани в областта на гръдния кош, които са причинили и смъртта на жертвата.
Убитият е на видима възраст около 20-25 години, като има специфични татуировки по ръцете и тялото. Предполага се, че младият мъж е захвърлен на сметището, а след това запален, за да се заличат уликите.

От пресцентъра на МВР разпространиха снимки на татуировките и призоваха гражданите да сигнализират, ако ги разпознаят, за да бъде установена самоличността на мъжа.

Досега не е постъпил нито един сигнал от гражданин или институция, който да помогне при разпознаването на жертвата, заяви Валентин Димитров и опроверга информацията, че убитият, а после обгорен мъж, е бил с отрязани уши. По думите на директора на пернишката полиция по случая се работи активно и по всички версии.
На територията на Областната дирекция на МВР-Перник обаче нямало подаден сигнал за изчезнал мъж във възрастовия диапазон от 20-25 години.