И Цветан Цветанов се поля с ледена кофа вода

stat
15:23  |  24 август 2014 | Политика / Редактор Елица Петрова /    |  видео
Цветан Цветанов се заля с ледена вода в името на децата, болни от аутизъм Цветан Цветанов се заля с ледена вода в името на децата, болни от аутизъм
Сн.: Официална фейсбук страница
Видео: Цветан Цветанов се поля с ледена вода

Цветан Цветанов подобно на международни и български известни личности също мина под ледена вода за добра кауза.
С това се похвали самият той на профила си във Фейсбук.

Във видеото, което обиколи социалните мрежи, Цветанов заявява, че е номиниран от дъщеря си Гергана.

„Аз номинирам Ирена Соколова, Станислав Иванов, Калин Каменов, да подкрепим инициативи, свързани с благотворителност за децата с аутизъм“, каза бившият вътрешен министър преди да се облее.

Преди дни Николай Бареков се включи в инициативата Ice Bucket Challenge ("Ледена кофа"), след като бе номиниран от сина си. Двамата се поляха с ледена вода на басейн в Сандански.

Бареков предизвика "двама от най-богатите българи - Бойко Борисов и Цветан Цветанов" също като него да помогнат финансово на пострадалите от наводнението във варненския кв. "Аспарухово".

Международната инициатива е в помощ на болните от амиотрофична латерална склероза (АЛС).

И Стойчо Младенов, помощник-треньорът Тодор Янчев и анализаторът проф. Бисер Цолов също се включиха в кампанията, съобщиха от ЦСКА. Младенов бе номиниран от футболиста Валери Божинов.

Димитър Бербатов  също прие леденото предизвикателство. Звездата на "Монако" бе приканен от Станислав Манолев. Бербатов пък номинира Жоао Моутиньо, Патрис Евра и Неманя Видич.

Дни по-рано Стилиян Петров също се включи в инициативата.

И най-добрият български тенисист Григор Димитров бе полят с ледена вода.


Последно в Политика


Психолог: Поне седмица се адаптираме след часовата смяна

Хората, които страдат от безсъние и които са по-изнервени и тревожни, по-трудно се адаптират към преминаването към лятно или зимно часово време