Майка на 5 деца се нуждае от помощ, за да оцелее

stat
13:15  |  11 октомври 2017 | Общество / Редактор Надежда Христова /  
Велка, съпругът й Красимир и петте им деца -  Антонио, Мартин, Цвети и близначките Анита и Сиана Велка, съпругът й Красимир и петте им деца - Антонио, Мартин, Цвети и близначките Анита и Сиана
Сн.: Facebook

44-годишната Велка Дойчинова, майка на 5 деца, се нуждае от помощ, за да се пребори с прогресивно онкологично заболяване.
Тежката диагноза - тумор на пикочния мехур, е поставена на младата жена през 2015 г., само две години, след като президентът Росен Плевнелиев награди фамилията с приза "Голямото семейство за 2013 г." на официална церемония. 

Велка вече е претърпяла 3 операции, като след втората заболяването се развива скорострелно. Няколко месеца по-късно туморът рецидивира и в други органи и части на тялото. През последните дни здравословното състояние на 44-годишната жена се влошава и тя трябва час по-скоро да замине за Германия, за да претърпи поредна операция, която да спаси живота й, съобщи годечкият в. "Актуален глас". 

От няколко седмици съм на легло. Чувствам се много зле, туморът инвазира в матката, коремът ми непрестанно се пълни с течност, имам кисти и на двата яйчника, отпаднала съм, нямам никакви сили”, разказа 44-годишната многодетна майка.

Надеждата на семейството е клиника в германския град Хайделберг. Сумата за лечението е около 30 000 евро и е непосилна за семейството.

Ако искате да помогнете на Велка, можете да дарите средства по банковата й сметка:

BG71 UNCR 70001520975476
УниКредит Булбанк
Велка Дойчинова Велкова

Адрес: град Годеч, ул.“Додовица“ №5, ПК 2240
Телефон: 0892 96 16 51
Последно в Общество


Възражда ли се нацизмът в Европа?

Засилването на крайнодесните течения беше отбелязано от европейски експерти като един от водещите рискове пред Стария континент.