Хванаха израелци, изхвърлили труп край Самоков

stat
09:18  |  16 февруари 2017 | Общество / Автор Надежда Христова /  
Полицията разследва случая Полицията разследва случая
Сн.: Shutterstock

Двама мъже са задържани край Самоков по подозрение в убийство - изхвърлили труп от джип. И жертвата, и арестуваните са израелски граждани.
Около 18.25 часа вчера в полицията в Самоков постъпил сигнал за мъж в безпомощно състояние в землището на село Гуцал и за джип, изоставен на черен път на около 500 метра от него, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Незабавно на място са изпратени екипи на полицията и спешна помощ, които са констатирали смъртта на мъжа. При първоначалния оглед по тялото и главата на 26- годишния израелски гражданин са открити следи от охлузвания и кръвонасядания.

В хода на първоначално проведените оперативно-издирвателни действия е установено, че от мястото, където е открито тялото, са избягали двама мъже, които впоследствие са се укрили в гориста местност. В резултат на проведените светкавични заградителни действия, на около 2 км от мястото, където е намерено тялото, са задържани двама граждани, негови сънародници.

Те са отведени в РУ-Самоков за изясняване на случая и провеждане на допълнителни процесуално- следствени действия.

По случая е образувано досъдебно производство за убийство.

В хода на разследването не са потвърдени първоначалните данни, че свидетели на случилото се са двама горски служители.

Действията по разследването продължават под надзора на Софийска окръжна прокуратура.Последно в Общество


Радев обречен да трупа точки

Първите 12 месеца на президента Румен Радев показват устойчиви нива на доверие от около 60% и на недоверие – около и под 30%.