Витков направи превъртане като Радев, предизвика Каракачанов

stat
17:32  |  13 март 2018 | Политика / Редактор Десислава Димитрова /  
Лидерът на ”Глас народен” и вокал на група ”Хиподил” пусна видео във Фейсбук Лидерът на ”Глас народен” и вокал на група ”Хиподил” пусна видео във Фейсбук
Сн.: Официална фейсбук страница

Лидерът на "Глас народен" Светослав Витков отправи предизвикателство към военния министър Красимир Каракачанов, изпълнявайки коремно превъртане като президента.
По-рано днес, облечен в официален костюм, Румен Радев изненадващо направи коремно превъртане на висилка пред военните парашутисти от 68-а бригада "Специални сили" в Пловдив, където присъства на демонстрации.  

Във видео, озаглавено "Политическо превъртане" и публикувано в профила на партията във Фейсбук, се вижда как Витков също прави превъртане на лост в градинка пред жилищен блок. И заявява:

"Приех предизвикателството на президента Радев и сега каня на предизвикателство г-н Каракачанов".

Вицепремиерът, военнен министър и лидер на ВМРО отдавна се обявява за връщане на казармата, където добрата физическа подготовка е задължителна.

Видеозаписът е коминтиран от много хора - един пита Витков защо не е предизвикал премиера Бойко Борисов, който редовно участва във футболни и тенис мачове, а друг предлага предизвикан да бъде спортният министър Красен Кралев.Оказа се, че още преди 12 години тогавашният президент Георги Първанов е направил набиране на лост във все още съществуващата танкова бригада в Сливен, припомнят местни медии.

Руският президент Владимир Путин пък от години переодично плува, кара ски, играе хокей и джудо, язди кон и се гмурка пред камера.

И френският държавен глава - Еманюел Макрон, е запален по спорта - кара ски и играе тенис и футбол, понякога дори също по костюм.

Преди няколко години пък зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов се поля с кофа ледена вода, като част от предизвикателството Ice bucket challenge, което беше част от кауза в полза на болни хора.

Последно в Политика


Борисов припомнил на Мей как Блеър се извинил за Саддам

Премиерът Бойко Борисов е заявил в Брюксел, че са нужни повече доказателства за вината на Русия за отравянето на Сергей Скрипал и не мисли да отзовава дипломати