Трифонов: Медии превиват врат пред самозабравили се политици

stat
16:42  |  6 октомври 2017 | Политика / Редактор Десислава Димитрова /  
Новата ми песен се казва “Идем, идем, сган проклета!”, заяви Слави Трифонов Новата ми песен се казва “Идем, идем, сган проклета!”, заяви Слави Трифонов
Сн.: Bulphoto

Шоуменът Слави Трифонов се обяви срещу заплахите на депутата от ГЕРБ Антон Тодоров и намеците на вицепремиера Валери Симеонов към журналиста Виктор Николаев.
Тази сутрин двамата си позволиха да кажат на водещия на сутрешния блок на Нова телевизия как може да му се спретне „Викторгейт”, как с въпросите си клати държавата и как колежката му Анна Цолова вече я няма, така че да внимава с думите, които използва, за да не му „изядат хляба”.

От телевизията изразиха официално несъгласието си, ГЕРБ се разграничиха от Тодоров, а от опозицията поискаха реакция не само на думи.

Ето какво написа по този повод Слави Трифонов, който неотдавна направи заявка за влизане в политиката, във Фейсбук:

"Седя в офиса заедно с Евгени Димитров и Тошко Йорданов и подготвяме един проект да издадем на диск най-великите български патриотични песни, изсвирени от “Ку-Ку Бенд”. Песни като “Боят настана”, “Откога се е, мила моя майно льо”, “Пустите клисурци“ и въобще велики български патриотични песни, които показват, всъщност, какви сме ние, българите.

От друга страна пък, гледах интервюто на Виктор Николаев по Нова телевизия с депутата от ГЕРБ Антон Тодоров, който открито заплашваше, че “ще му изстине мястото”, защото, видиш ли, му задавал неудобни въпроси.

А след това пък Валери Симеонов, отново при Виктор Николаев, правеше същите намеци, на самозабравил се от властта човек към един журналист, който си върши работата.

И си казах - гледай сега, и ония от патриотичните песни са българи, и тия ояли се с власт представители на сегашната политическа система - също са българи.
Ясно защо съзнанието ми избира онези българи, които са били готови и са дали живота си за идея, мечта, морал. И понеже журналистите в момента услужливо мълчат, превиват врат пред такива като тия двамата, затова сме се докарали дотук.

Между другото, една от песните, които ще пуснем в тоя диск се казва “Идем, идем, сган проклета! Срещай ни и трепери!”.

Междувременно Антон Тодоров заяви, че не е бил разбран правилно, че заплашва Виктор Николаев и му се извини.

Валери Симеонов пък коментира, че "само платени и заблудени" виждат заплаха.
Последно в Политика


Владимир Чуков: Турската операция в Сирия разбута пластоветe

Турция ще иска да приключи бързо тази операция в Африн, твърди арабистът проф. Владимир Чуков.