Сигналът за инцидента е подаден снощи към 21 часа от мотел "Йорго" край Благоевград, съобщи БГНЕС.

Пристигналият лекарски екип само констатирал смъртта на Тошко Багашки, собственик на ведомствено барче в благоевградския квартал "Еленово". Предполага се, че той е починал от инфаркт.
Трупът му е откаран в моргата на МБАЛ-Благоевград. Синът на починалия не пожелал аутопсия, но това ще решат органите на реда. 

Близо два часа униформените разпитваха 16-годишната ученичка от благоевградска професионална гимназия и персоналът на мотела. Момичето живее в село до Благоевград.

Изкусителката разказала, че след като правили секс, се изкъпали и облекли, за да си тръгнат, когато най-неочаквано над 120-килограмовият Багашки се свлякъл безжизнен на пода на стаята.
Полицията е открила голяма сума евро между страниците на задграничния паспорт на мъжа.

Мотелът, в който станала трагедията, е на 8 км над Благоевград и от близо десетина години се слави като подслон за прелюбодейци. Дори заради кризата цената на стая падна от 20 на 15 лв. за два часа. Редовните клиенти ползват отстъпка 15 лв. за три часа, разказват запознати и добавят, че в мотела мобилните телефони нямат обхват и това се водело допълнителна екстра.

Търсенето наложило да се обзаведат още три стаи на първия етаж на съседната сграда, в която е кабинетът на кмета на с. Бистрица. До преди 4 г. на мястото на сегашните "стаи на прелюбодейците", бил селският магазин.