Малката госпожица ще се казва Дариа. Тя и майка й Моника Йосифова са добре. Това съобщиха от пресцентъра на БСП преди началото на първомайския протестен митинг на левицата на площад "княз Александър Първи" в столицата.

В деня на щастливото събитие лидерът на левицата присъства на митинга и шествието на БСП. Станишев каза пред протестиращите, че днешният ден е особено радостен за него, понеже тази сутрин се е родила дъщеря му. „Аз съм много щастлив, че тя се роди на 1 май”, каза още Станишев.

Протестът в Деня на труда все още продължава- митингуващитесе включиха в шествие. Протестиращите развяват плакати, на които пише: „100 млн. лв. за образование, а не за подслушване”, „Да спрем безумието, наречено управление на ГЕРБ”, „Стига полицейщина и еднолична власт”, „Обществото ни боледува, обществото ни гладува, докога ще продължава да робува?”, „Достоен труд за достоен живот” и други.
Виждат се табели на организациите на БСП от Белоградчик, Хасково, Костенец, Благоевград. Според данните на служителите на реда, на митинга има около 15 000 души, предаде "Фокус".