Бившият депутат публикува копие от жалбата й (вижте в галерията) във Фейсбук и написа:

"Цвета Минева Авджиева, бивш кмет на "Младост", съди Георги Стоянов Кадиев за 180 000 лв. От тях 100 хил.лв. за пропуснати заплати до края на мандата. И 80 хил.лв. за "душевни терзания". Не стига, че ГЕРБ свалиха доверието, не стига, че хиляди хора въстанаха срещу нейното и на Фандъкова управление, не стига, че сама подаде оставка. Обаче ако може да си получи заплатката. А кой ще плати за истинските душевни терзания на столичани за безобразното управление на Столична община?"

Авджиева подаде оставка през 2016 г. след обществени протести срещу застрояването на зелени площи в квартала и след като за това настоя лично лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. 

"В тези протести дейно участие взе Георги Кадиев, пропагандирайки нерегистрираната си партия "Нормална държава". В стремежа си да изтъкне себе си, Кадиев извърши престъпление, което доведе до моята оставка", пише в жалбата на бившата кметица.

По думите й тя е била оклеветена, че е в конфликт на интереси при застрояването. Вследствие на това претърпяла и продължава да страда от "душевни страдания", а освен това е загубила приходите от заплатата си.

Според нея Кадиев, който бе един от кандидатите за овакантения й пост, е подклаждал обществените настроения срещу работата й, вследствие на което партия ГЕРБ е снела доверието си от нея и тя подала оставка. 

Изборите за кмет в "Младост" спечели лидерката на протестите Десислава Иванчева.