Руснак премести кран с над 300 тона (Видео)

stat
20:42  |  19 март 2017 | / Редактор Мануел Насименто /    |  видео
Постижението на Иван Савкин бе в чест на третата годишнина на анексирането на Крим Постижението на Иван Савкин бе в чест на третата годишнина на анексирането на Крим
Сн.: YouTube
Видео: Богатир изтегли пристанищен кран

Шампионът на Далечния изток по пауърлифтинг и тежка атлетика Иван Савкин премести пристанищен кран с тегло 312 тона в неделя.
Шампионът от руския Далечен изток изтегли крана на разстояние метър и половина и посвети постижението си на третата годишнина на анексирането на Крим от Русия, предаде RUPTLY, цитирана от Дарик нюз.

Впечатляващото шоу Савкин направи в корабостроителницата в село Ливадия, което е символично, тъй като малко село в близост на курорта Ялта на Кримския полуостров носи същото име.

Той премести крана от втория опит. На 21 февруари тази година тежкоатлетът премести електрически локомотив, тежащ 288 тона. 32-годишният руснак е местил ферибот, локомотив, зенитно-ракетен комплекс „Оса" и танкове Т-34 и Т-54Б.

Последно в Спектър


Учени подреждат пъзела ”българско наследство”

12 научни и културни институции се обединяват, за да наредят пъзела на българското наследство чрез изграждане на Център за върхови постижения.