Жестоко убийство на 26-годишна жена край Пловдив

stat
09:08  |  29 декември 2016 | Общество / Редактор Надежда Христова /  
Криминалисти от София и Пловдив разследват убийството Криминалисти от София и Пловдив разследват убийството
Сн.: bTV Media Group

26-годишна жена е била убита тази нощ в пловдивското село Куртово Конаре, съобщиха от Окръжната прокуратура в Пловдив.
Сигналът бил подаден около полунощ на спешния телефон 112, след като младата жена не се появила на обичайното място, от където тръгвала на работа.

"Тръгнала за работа и не стигнала до мястото, където я чакали. Близки се притеснили и тръгнали да я търсят. Открита е до тях с видими следи от насилие", съобщи говорителят на Окръжната прокуратура в Пловдив Галина Андреева.

Незабавно след получаване на сигнала, е бил сформиран екип от разследващи от Областната дирекция на МВР в Пловдив и Главна дирекция „Национална полиция", като действия по разследване и оперативно-издирвателни действия по установяване на извършителя са извършвани през цялата нощ и продължават към момента.

Кметът на Куртово Конаре Иван Пиринов разказа пред пловдивския в. "Марица", че убитата млада жена се казва Милена и е от Ново село, но живеела с годеника си в Куртово Конаре. Тя работела в месопреработвателното предприятие в Ново Село и снощи е трябвало да отиде на работа там. Чакали са я за трета смяна. По думите на Пиринов, Милена е била наръгана с нож в сърцето.

В прокуратурата се води досъдебно производство.
Последно в Общество


Европейската отбрана на фокус при визитата на Меркел

Основните теми на разговорите при визитата на Меркел в София ще са свързани с миграцията и общата европейска отбрана, отбеляза за Дир.бг Даниел Стефанов.