На 17 януари 2015 г. 55-годишният Володя Гулевски отишъл в дома на 25-годишната жена в село Селановци под предлог, че търси майка й във връзка с уговорка за продажба на мобилен телефон, съобщиха от прокуратурата.

Мъжът носел две бутилки с вино, като пиел от едната и пушел. Жената се обадила на майка си и я информирала, че Гулевски я чака, след което му заявила, че излиза с намерението той да напусне дома им, тъй като се притеснила от поведението му.

Въпреки, че обявил, че ще си ходи, Володя издърпал телефона от ръката на младата жена, изгасил осветлението в стаята и със заплахи я накарал да седне на леглото. Тя започнала да се дърпа, но поради здравословните си проблеми не могла да се пребори с насилника, който я повалил на леглото. Гулевски удрял жената по главата и по гърба, като се озлобявал още повече от нейната съпротива.

Мъжът успял да я съблече и въпреки опитите на жената да го избута, я изнасилил, а след това блудствал с нея.

За извършеното престъпление Володя Гулевски е осъден на 8 години „лишаване от свобода“ при „строг“ режим на изтърпяване. Подсъдимият е многократно осъждан за изнасилвания, сводничество и кражби. Понастоящем изтърпява шестгодишна присъда по предходни осъждания.