Прегазила полицай разпуска в чалга клуб преди делото

stat
12:43  |  6 декември 2017 | Общество / Редактор Надежда Христова /  
Катя Лерца (вляво) се весели с компания в заведението Катя Лерца (вляво) се весели с компания в заведението
Сн.: Facebook

40-годишната Катя Лерца, която блъсна и уби на място 36-годишния полицай Делян Палазов, е разпускала в пловдивски чалга клуб два дни преди старта на делото.
Пловдивчанката е заснета с компания в дискотеката по време на концерт на изпълнителя Наско Ментата, а снимките са качени във фейсбук страницата на заведението. 

На фотосите, които са направени на 3 декември, не личи по нищо Катя Лерца да се притеснява от започващото дело срещу нея.

Вчера в Пловдивския окръжен съд 40-годишната жена се появи с адвоката си Димитър Марковски и поиска съкратен процес, като призна фактите по процеса, но не и вината си.

Лерца не погледна и роднините на прегазения от нея полицай. В съдебната зала бяха съпругата му Делка и баща му, а майката на Делян Палазов не можа да присъства на заседанието. 

Лелята на вдовицата - Златка Апостолова, обаче бе категорична, че подсъдимата трябва да получи тежко наказание.

"Трябва да има затвор. Трябва да има правосъдие. Делян толкова години ще бъде в земята, нека и тя влезе за толкова години в затвора. Трябва да си понесе наказанието. Лерца не показа разкаяние в залата, разкаяние няма и да видите. Тя си живее един нормален живот. Един прекрасен живот. Не знам как спи, как живее, след като е убила един млад човек. Убила го е, разнесла го е по целия път. Затвор!", сподели с мъка Златка Апостолова, цитирана от Plovdiv24.

По думите й нито вдовицата на полиция, нито двете им деца, изгубили баща си, са се възстановили от тежката загуба.
Последно в Общество


Учени подреждат пъзела ”българско наследство”

12 научни и културни институции се обединяват, за да наредят пъзела на българското наследство чрез изграждане на Център за върхови постижения.