Майкъл Орлинов Кривиралчев е видян за последно на 25 октомври м.г. на излизане от дискотека в Пловдив. Момчето е ученик в СОУ „Свети Константин Философ”.

Родителите му Гергана Михайлова и Орлин Кривиралчев са разведени, като след развода Майкъл останал да живее с баща си в кв .”Смирненски”, но продължил да се вижда с майка си.

Малко преди да изчезне, 18-годишният ученик се скарал с майка си за шофьорски курсове. Тя платила обучението му, но той отказал да се явява на изпити, съобщи "Марица". Последно по вайбъра й е написал: „Остави ме на мира. Дай ми малко време”, след което си е събрал багажа и е напуснал дома на баща си.

После отговаряше лаконично с „Да. Добре съм” на вайбър или на Фейсбук. И си изключи телефона. Убедени сме, че някой друг влиза в профила му и пише от негово име. От един месец усилено го търсим. Следите водят до негов познат във Войводиново, който отрича да го е виждал. В полицията ни казаха, че е пълнолетен и нямаме мотиви да подаваме жалба. В понеделник ще отидем отново в полицията, за да го обявим за международно издирване. Майкъл е изключително отговорно момче и много държи на майка си. Не може толкова време да не я потърси. Съмняваме се да не е отвлечен и заключен някъде. Искаме да го намерим жив и здрав”, каза разтревожена приятелка на майката Гергана.

Майката на изчезналото момче призовава, ако някой знае къде е Майкъл Кривиралчев, има информация за неговото местонахождение или го е видял, да се обади в най-близкото управление на МВР, на телефон 112 или на нейния телефон 0890 343 001. Анонимността е гарантирана!