Тя иска да се срещне с Мохамед Абад - притежател на бионичен пенис, пише в. "Дейли стар", цитиран от БТА.

27-годишната неаполетанка вече започна да изпълнява обещанието си да обслужи с орална любов гласувалите с "не" на референдума за конституционни промени, инициран от подалия оставка след това премиер Матео Ренци. За целта тя предприе тъй-наречения "Помпа тур". 

Сега тя ще се срещне с 44-годишния Абад, който изгубил гениталите си при инцидент през детството. На него му беше присаден бионичен пенис през 2012 година за 70 000 британски лири. По-късно Абад се раздели с непорочността си с помощта на жрица на любовта.

"Ще бъде знаменателно, ако успея да приложа уменията си върху този човек. Никога не съм се сблъсквала с бионичен пенис и за мен това ще бъде едно вълнуващо преживяване!", заяви Саулино.

Първоначално Паола смяташе да доведе до 1 милион своите сексуални отблагодарявания. Когато през месец ноември миналата година 59% от електората гласува на референдума против предложените от Ренци конституционни промени, мнозина си помислиха, че мечтаещата да стане актриса Саулино ще се отметне от думите си.

Но Паола, която е родом от Неапол, а живее в Лос Анджелис, без да трепне анонсира своя "Помпа тур" в 10 италиански града. Първата част на турнето й стартира в Рим на 7 януари и приключи в Палермо на 21 януари. След това Саулино обяви и втората част, което започна от 1 февруари в 11 нови града.